Isim bulmakda bir dert ogluma esim mirac ege koyalim dedi guzelmiiii

Bizde oğlumuza Miraç ismi düşündük.

Ben öyle arda mete burak gibi isimleri koymayı hiçç düşünmedim.
Ben ve babası düşündük ve oğullarımın adı
Muhammed Ali ve Miraç olacak inşallah (2. Oğluma 10 gün var doğuma )

Sizde canınız ne istiyorsa onu koyun. Tavsiyem söylenmesi zor bir isim olmasın sadece, duyanlar tekrar sormamalı.. telaffuzu zor isimler de var değişik olsun diye koyuyorlar.

Bir öğretmen arkadaş doğru söylüyor bence de, büyük oğlum ile doğan erkek çocuklarının isimleri genelde ayaz, eymen gibi isimler, yani o zaman herkese değişik geliyordu ama birden herkes aynı isimleri koydu ilkokula gidicekleri zaman hep aynı isimler olacak bence..

Aman bacım sinir krizleri geçirmek istemiyorsan tek isim koy. Bende hayalim olan Yusuf Ege ismini koydum, ki eşimle evlenmeden önce istediğimiz bi isimdi ve biz egeyi kullanacaktık.
resmen nüfus kağıdından yusuf ismini sildiresim var. Kayınvalidem inadına inadına Yusuf dedikçe o güzelim isimden soğudum artık takıntı oldu her Yusuf diyenle kavga ediyorum.
Güzel isimler evet ama ya herkese iki ismi söyleteceksin aynı biz gibi ( yine de zor oluyo) ya da tek isim koyacaksın

Ege’yi daha çok beğendim daha modern diğerine göre. İleride bulunacağı jenerasyonda en rahat hissedeceği isimlerden biri. Hem ismin ağır gelmesi diye bir durumda var, inanıyorum o duruma ben. Miraç koymadan önce iyi düşünün.

ayni durumfayim. ben ruyamda gordum isim esim bitanesini begenmedi ben koymak istiyorum . cocugu daha yazdiramadik 10 gun oldu dogali. erkek benimkide. kizlara cok isim varda erkek cocuga isim bulmakta zor

Barış, Mert, Ali, Deniz, Barlas, Ulaş, Onur, Utku, Can, Tuna, Noyan, Tunç, Kaan, Meriç, Aras, Yamaç, Ozgur, benim begendigim isimler, belki yeni fikir verir
Barış, Özgür, Çağdaş, Uygar , Deniz, Emre ...oğluma düşündüğüm isimler arasındaydı. Bunlardan birini koydum tabiki

tek isim koyun çocuk rahat etsin. bu iki isim çılgınlığı ve görmemişliği nerede bitecek merak ediyorum.

her taraf yusuf celillerle zeynep buselerle doldu. saçma sapan iki isim koydukları yetmiyormuş gibi bir de o iki ismi birlikte kullanarak sesleniyorlar. inanın herkese eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…