Isim bulmakda bir dert ogluma esim mirac ege koyalim dedi guzelmiiii

Bizde henüz isim kararlaştirmadik. Herkesten fikir alıyoruz biz de böyle düşünüyoruz diyoruz hemen aaaa öyle isim olur mu hiç güzel değil vs vs o yüzden biz artık kimseye aklimizdakini söylemiyoruz ama fikriniz varsa paylaşın diyoruz onların da yok ama bizim bilduklarimiza da kulp buluyolar. Hevesle bulduğum isimlere yüzlerini eksite eksite yorumlar yapınca hevesimi kırdılar. Bence siz de eşinizle birlikte içinize sinen bişey koyun .
Ben de bu sebeple pek kimseye söylemedim kızımın ismini. Gereksiz yorumlarıyla canını sıkıyorlar insanın. Annenin babanın içine siniyorsa ne ala. Ama isim gerçekten önemli, üzerinde düşünülerek konulmalı.

Çocuklara isim konulurken iyi düşünülmeli ve seçim yapılmalı. Onların gençlik, yetişkinlik ve yaşlılık dönemlerinde bile kendilerine yakışan, taşıyabilecekleri güzel isimleri seçmeliyiz.Hep bebek veya çocuk olarak kalmayacaklar sonuçta.Oyuncaklara takılmış gibi duran isimlerin neyini beğenipte koyuyor bu insanların bazıları bilemiyorum.
Sizin konunuza gelirsek, dediğiniz isimler tek başına daha iyi duruyor. İkisini beraber koymayın derim. Bana kalırsa ben ikisinide koymaz başka isim seçerdim. Siz beğendiyseniz sorun yok tabiki.

Back
X