- 15 Şubat 2013
- 24.976
- 1
- 94.680
- 798
- Konu Sahibi manolya3524
-
Loya da aşırı zorlama geldi banaAşiret dizisi ismi gibi.
Luna latin kökenli İspanyolca Fransızca bi çok dilde ay demek, belki duyduğum bir isim olduğu için daha olabilir geldi bana. Gerçi Türksem niye Luna koyamHayatinda duydugu en guzel isim oldugunu dusunenler de var :)
Ilk etapta yeni nesil luna, lena gibi anlamsiz ses toplulugu isimleri andirdigi icin kotu geliyor bence insana. Bir dilde karsiligi, bir anlami oldugunu ogrenince bana makul geldi mesela.
Gerçi Türküm çocuğumun adı Türk adı değil susam benLuna latin kökenli İspanyolca Fransızca bi çok dilde ay demek, belki duyduğum bir isim olduğu için daha olabilir geldi bana. Gerçi Türksem niye Luna koyam
Loya kimdir, Loya budur bence.Loya da aşırı zorlama geldi bana
Kız buna benzer bişey alıcaz adını Lulu koydu kızımLoya kimdir, Loya budur bence.
Bu köpeğin adı da Lara zaten. Hepsi birbirini anımsatıyor.Kız buna benzer bişey alıcaz adını Lulu koydu kızım
Söyliyim de başka bişey bulsun hepsi Lulu hepsi Lora bunların. La kızımın en yakın arkadaşı LaraBu köpeğin adı da Lara zaten. Hepsi birbirini anımsatıyor.
Benim deGerçi Türküm çocuğumun adı Türk adı değil susam ben
Cok dusunmeden yazdim. Lena diye de benim arkadasim var ama hirvat kendisiLuna latin kökenli İspanyolca Fransızca bi çok dilde ay demek, belki duyduğum bir isim olduğu için daha olabilir geldi bana. Gerçi Türksem niye Luna koyam
Benimki de Allan Fransız’ıBenim de) ama o kanadali :))
Cok dusunmeden yazdim. Lena diye de benim arkadasim var ama hirvat kendisi
Mune bunu banlayabilir misiiinGülçin
Loya
Ortasi olsun
Gülo
Şaka bi yana Gülçin daha guzel
en iyisi kura cekin
Merhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
nurefşan bende direkt mefruşat hatırlatması yaptiAşiret dizisi ismi gibi.
Hshshshxhhahahxyzyzyys lan bxbxbdhnurefşan bende direkt mefruşat hatırlatması yapti
Aaa niye ayolMune bunu banlayabilir misiiin
Bu bilgiye ragmen hala diretirse eşi, bende penti koycam desinloya mi?
esine loya'nin turkiyede her yerde şubesi olan cok büyük bir iccamasiri magazasi oldugunu hatirlatsana?
benim donlar sudyenler genelde oradanKadıköy'ün girişinde bile kocaman binalari var. belki ileride penti gibi büyürler. bence koymayin
Evet kadikoy bahariyede loyaagzasi var iç giyim, bikini fln satiyorlar. Bence konu sahibi esine oranin instasini gondersin.Loya bir iç giyim mağazası değil miydi ya, ben mi yanlış hatırlıyorum? Türkiye'de yaşıyorsanız çok zorbalarlar ve kulağa da hoş gelmiyor zaten. Gülçin güzel, sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?