• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSİM BULAMİYORUM

İki ısim koymayın ben çok pişmanım.Eliz herkeste var Loya kedi köpek ismi gibi.Gulcini ben sevdim çok guzel

Merhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
Gülçin zor bir isim bence yurt dışında olsa adımı söyleyemezler bile. Loya çok tatlıymış risksiz yeni nesil isim geldi benim kulağıma 🥰

Evet kadikoy bahariyede loyaagzasi var iç giyim, bikini fln satiyorlar. Bence konu sahibi esine oranin instasini gondersin.

Doğru ya, oradan birkaç parça bir şeyler almıştım. 10 seneyi geçti hala giyiyorum 😂

Merhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
Loya mı konut isimleri gıbı

Oya daha guzel illa cagrısımı Loya gibi olsun tarzı bı takıntı varsa.

Gülçin cokta guzel

İsim hakkı annenın bu arada ama bende esime kıyamadığımdan ona da bı ısım hakkı tanıdım ıkı isimli koyduk bız

Loya bakırköyde bir iç çamasırı mağazasının adıydı. Diyeceklerim bu kadar 🙈

Gecen bi tanidik mavi koydu cocugunun adini 😀
Bu gidisle kizlara madam, coco
Erkeklere beymen süvari falan koyacaklar 🥴
Ben bıtek kurt efeyi aşamıyorum
Kurt dıye ısım mı olur
Aslan ceylan oluyor ama diyenler olabılır
Yoo, onlarda çok arabesk gorunuyor zaten.

Back