- 15 Şubat 2013
- 24.976
- 1
- 94.669
- 798
- Konu Sahibi manolya3524
Kıl kurdu mu ne kurdu? O kısım önemli benceBen bıtek kurt efeyi aşamıyorum
Kurt dıye ısım mı olur
Aslan ceylan oluyor ama diyenler olabılır
Yoo, onlarda çok arabesk gorunuyor zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıl kurdu mu ne kurdu? O kısım önemli benceBen bıtek kurt efeyi aşamıyorum
Kurt dıye ısım mı olur
nesi varmış kiz kurt isminin? benim mustakbel kayinbabamin adi da kurtBen bıtek kurt efeyi aşamıyorum
Kurt dıye ısım mı olur
Loya deyince penti benzeri olan iç çamaşırı mağazası geldi aklımaMerhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
İki isim koymakta karar aldık teşekkür ederim yorumunuz içinHamileyken oğluma koyacağım ismi -ki ne yeni nesil bir isim, ne de çok klasik bir isim-insanlara açıklarken alacağım tepkilerden çok çekinir ve eğer tepki alırsam çok sinirlenirdim. Çünkü kafada zaten kararı anne baba olarak biz vermiştik. Ama henüz karar vermemişsiniz ve fikir danışıyorsunuz söyleyeyim; Loya'yı ilk kez duydum ve bence güzel değil. Ama Gülçin gayet güzel, olumlu duygular uyandırıyor duyunca. Bir keresinde 'miya' diye bir isim duyup şok geçirmiştim. İnsanlar sürekli çocuğa adının anlamını sorup duracak. Kızınız ilerde "neden başka isim koymadınız" diye size sorabilir, "adım çok farklı iyi ki bu ismi koymuşsunuz" da diyebilir.Tabii ki annesi babası sizsiniz karar verdiyseniz yine koyun.
Doğru ilk duyduğumda aklıma gelmedi değil ama eşim söyledikçe kulağım alıştıLoya deyince penti benzeri olan iç çamaşırı mağazası geldi aklıma
Loyanin ulaşılmak istenilen en yüce amaç anlamina geliyor Moğolca isimHayatinda duydugu en guzel isim oldugunu dusunenler de var :)
Ilk etapta yeni nesil luna, lena gibi anlamsiz ses toplulugu isimleri andirdigi icin kotu geliyor bence insana. Bir dilde karsiligi, bir anlami oldugunu ogrenince bana makul geldi mesela.
Her iki tarafinda gönlü olsun dedik iki isim koymaya karar veridkGülçin
Loya
Ortasi olsun
Gülo
Şaka bi yana Gülçin daha guzel
en iyisi kura cekin
Loya kötü epey.
Loya mı olacak ?Her iki tarafinda gönlü olsun dedik iki isim koymaya karar veridk
Uymuyor amaHer iki tarafinda gönlü olsun dedik iki isim koymaya karar veridk
Merhaba öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla gelsin güzel kızınız madem bu güzel ismin sizin için özel bir anlamı var benimde minicik bir katkım olsun özelden bana mesaj atın lütfen ordan anlatayımMerhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim