- 24 Mart 2012
- 17.782
- 4.218
- 423
- 41
- Konu Sahibi manolya3524
-
Defne de kesin vardırEliz isminde bebek var ondan düşüncemde yok yinede teşekkürler
Gülçin zor bir isim bence yurt dışında olsa adımı söyleyemezler bile. Loya çok tatlıymış risksiz yeni nesil isim geldi benim kulağımaMerhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
Doğru ya, oradan birkaç parça bir şeyler almıştım. 10 seneyi geçti hala giyiyorumEvet kadikoy bahariyede loyaagzasi var iç giyim, bikini fln satiyorlar. Bence konu sahibi esine oranin instasini gondersin.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Var tabi çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi Nur saçan anlamindaNurefşan diye isim mi var?
Loya mı konut isimleri gıbıMerhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
Rahşan gibi aynı benceNurefşan diye isim mi var?
Cocugun adını susam sandım yaGerçi Türküm çocuğumun adı Türk adı değil susam ben
Demi Luna koyan da var bu köpek türüne epeyBu köpeğin adı da Lara zaten. Hepsi birbirini anımsatıyor.
Loya bakırköyde bir iç çamasırı mağazasının adıydı. Diyeceklerim bu kadarMerhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
bu aradaIlla magaza adi koyacaksaniz Zara koyun bari
Gecen bi tanidik mavi koydu cocugunun adinibu aradaZARA'yı da
düşünmüştüm bende.
Ben bıtek kurt efeyi aşamıyorumGecen bi tanidik mavi koydu cocugunun adini
Bu gidisle kizlara madam, coco
Erkeklere beymen süvari falan koyacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?