- 30 Aralık 2023
- 41
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi manolya3524
-
ElizMerhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
Evet çok yaygın ismler var haklısınız ama loya ismini ben kimsede duymadım hatta Türkiye de sayılı isimlerden ama gülçin isminin anısı var bizde o yüzden kararsız kaldımNurefşan , Elif çok seviyorm benyeni popüler isimler güzel gelmiyor çok yaygın olanlar var koyanlar vardi söylemeyeyim kırılmasnlar
Eliz isminde bebek var ondan düşüncemde yok yinede teşekkürler
Anlamı çok güzel fakat bana da ilk öyle gelmişti eşim çok direttiği için alıştım artık bende Gülçin ismini beğeniyorumLoya köpek ismi gibi, Laz ismiymiş de güzel durmuyor. Gülçin daha cici
Ajjxkanz kaderleri güzel olsunAslı koyun aslılar genelde çok güzel oluyormus kdkdj
Eşim moğol türklerinden makedonyalıGulcin Loya kotu gelmedi aslinda benim kulagima. Esiniz israrciysa bu sekilde kullanin isterseniz. Gulcin cok guzel isim zaten ona soyleyecek bir sey yok. Loya pek duyulmadik ama esinizin kulturunde anlami varsa saygi duymak gerekiyor. Saglikla kucaginiza alin.
Loya çok kötü bence Gülçin güzelMerhaba benim nasip olursa bi kızım olucak fakat isim konusunda eşimle kararşısız
Eşim Loya ismini istiyor ben Gülçin olmasını istiyorum ikisini bir koysak çok uyumsuz oluyor sizlerinde fikrini almak istedim
Nurefşan diye isim mi var?Nurefşan , Elif çok seviyorm benyeni popüler isimler güzel gelmiyor çok yaygın olanlar var koyanlar vardi söylemeyeyim kırılmasnlar
Çok teşekkür ediyorumAslı koyun aslılar genelde çok güzel oluyormus kdkdj
Aşiret dizisi ismi gibi.Nurefşan diye isim mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?