Işıl ışıl olma günlüğüm💕

Konuyu okuyunca kendimden çok şey buldum. Neden bilmiyorum çok cevval bir kadın olmak isterdim kimseyi düşünmeden bencilce istediğini elde eden :KK43: sizi o yüzden çok iyi anlıyorum bugün 2 saat agladım daha da otursam aglarım. Gözlerim şiş . Ya ben çok kırılganım. Yada bazı şeyler yolunda gitmiyor.

Çok beğendim bu başlığı.:KK200:Ben de katılmak istiyorum.
Kendimi biraz tanıtayım yaş 33. 2 çocuk annesiyim. Biri bebek diğeri ilkokulda.. Ve çalışıyorum..
Hedeflerim:
*Kişisel bakım ve ışıl ışıl olmak
*Sağlıklı beslenme, fit görünüm
*Ev düzeni ve temizlik rutini
*Düzenli birikim
*Evde tv yi kapatmak ve internet kullanımını azaltmak.
* Hobilerimize zaman ayırmak
Birbirimizi motive edelim .
Selam.. bi rapor vereyim. Kilo sorunum yok. 160 boya 53 kilodayım.
**Alışveriş konusunda kendimi kısmıyorum🙃 Birikim yapamadım.
Pandemi süresince evde temizlik rutinimi oluşturdm. Eşimin de yardımıyla yapıyoruz çok şükür. 2 çocuğumuz var çünkü.Birimiz iş yaparken birimiz mecburen bebekle ilgileniyor. Evden gereksiz eşyaları falan ayıkladım bu süreçte.
**Cilt bakımı konusunda eksiğim hala istediğim gibi ışıl ışıl değilim.
Saçlarımı modelli ve kısa kestirdim. Çok beğendim. Köpükle 2 dakikada yapıyorum. Hem mis gibi tertemiz kokuyor. Hem de çok bakımlı modern duruyor saçlarım. Renk doğal zaten boya vs. yk.
**Bir de düzenli kitap okumak istiyorm. Yapamıyorum.

Bir yılı geçmiş konuyu açalı. En iyi versiyonum olabildim mi bence olamadım. Yeni bir şeylere başlarken çok zorlanıyorum. Bu ara evliliğimde çok zorlanıyorum. Kendime yönelmeye çalışıyorum. Dışarıdan güçlü görünsem de o kadar küçük şeylerde paramparça olup ağlama krizlerine giriyorum ki şaşırırsınız. Eskiden gençtim, tecrübesizdim gibi bahanelerin ardına sığınabiliyorken artık 30 yaşım biterken neden diye soruyorum kendime. Neden güçlü olamıyorum, hemen dağılıyorum, ne yapmam lazım bunun için. Dr. David Burns ün birlikte iyi hissetmek kitabına başladım. Çünkü anladım ki kimseyi değiştiremiyorum , ben değişeyim bari. Yaşadığım şehirde hiç arkadaşım yok, ailem başka şehirde. Yani tüm dünyamı eşim üzerine kurmuşum. Ama bu benim özelliğim maalesef. Hayatımda kim olursa onu merkeze koyuyorum. Ve işler yolunda gitmeyince dünyam başıma yıkılıyor. Aslında bir uzman desteği almak istiyorum ama malum dönemde zor. Bu süreçte ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama psikolojik olarak kendimi güçlendirmek istiyorum. Bu kadar kırılgan, her şeye ağlayan , dünyaya küsen biri olmak istemiyorum. Varsa tavsiyeleriniz beklerim.
Onun dışında hedefler koymaya devam.
- Bu ara kitap okuyorum ama yanında bir uygulamadan sesli olarak kitap dinliyorum. Özellikle gece uykuya dalmamı kolaylaştırıyor.
-Bu ara yeşilçay içmeyi bıraktım. Yarından itibaren geri başlıyorum.
-Malum spor salonları kapandı. Ve ben maalesef çok hareketsizim. Her gün 1 saat spor yapılacak.
-Cilt bakımı evde de olsam bu dönemde düzenli olarak yapılacak.
-Düzenli yemek yapmaya başlanacak, sağlıklı beslenilecek.
-Maalesef temizlik için abla alamıyorum bu süreçte. O yüzden her gün 1 saat ev işlerine ayrılacak.
-Bir tane güne girdim 500 tlye. Onun dışında aylık ödemelerimden arta kalan parayı direk altın hesabında biriktiriyorum. Kendime aylık 2000tl harcama izni veriyorum en çok.
-Gezme tozma yok zaten bu ara, yakın gelecekle ilgili bir planım da yok.
-Ve en önemlisi kendi kendime yetebilecek, en ufak olaylarda parçalanmayacak bir psikolojiye sahip olmayı deneyeceğim. Daha mutlu, ağlamayan, surat asmayan .
Sizde resmen kendimi gördüm mükemmelliyetçilik var sanırım bizde o yüzden psikolojimizi biraz böyle etkiliyor. Şu sıralar fazlasıyla hedeflerim konusunda saldım konunuzu görünce bi silkelenesim geldi.

X