- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
Bi ara yapıyordum. Telefonuma uygulama indirmiştim. Tekrar başlayabilirim. Çok teşekkür ederim ayrıca o sizin şekerliğiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara yapıyordum. Telefonuma uygulama indirmiştim. Tekrar başlayabilirim. Çok teşekkür ederim ayrıca o sizin şekerliğiniz
merhaba benden 4 gün büyükmüşsün:) konunuzuna hayırlı olsun umarim ışıl ışıl bir hayatiniz olur.:)Haziranın ortasına gelmiş, 30uma az bir zaman kalmışken bir güncelleme yapayım.
-Haftada bir kitap bitirme hedefim tamam.
-Sporu malesef bıraktım. Bir sefer ara verince başlayamıyorum böyle. Artık temmuza bakacağız.
-Yeşil çayımı her gün içemesem de arada içiyorum. Çörek otu yağıma ise devam ediyorum her gün.
-Yüz bakımımı düzenli olarak yapıyorum.
-Keratin bakımı sürem doldu ama hala iyi durumdaydı saçlarım ondan biraz erteledim. Ama bu ay yaptırırım büyük bir ihtimalle.
-Kuru vücut fırçalama hala gerçekleşemedi.
-Su tüketimim de istediğim düzeyde değil malesef.
-Yardımcı ablamdan çok memnunum. Resmen o geldi geleli ev hep pırıl pırıl.
-Kredim bir sonraki aya kaldı. Bu iki ay araba masraflarımla geçti. Bi de bu ay biraz masraflı sayılabilecek küçük bir operasyon geçireceğim ona biraz para aktardım.
-Yaz için hem ev hem dışarı kıyafeti aldım bikaç parça.
-Bu ay eşimle yine görmediğimiz bir şehirde bir tatil yaptık. Bol bol müze gezdik, dolaştık, eğlendik.
-Pozitifliğe gelince artık çok daha iyiyim bu konuda.
İyi ki doğdum. Güle güle 29, hoşgel 30
merhaba :)Çok beğendim bu başlığı.Ben de katılmak istiyorum.
Kendimi biraz tanıtayım yaş 33. 2 çocuk annesiyim. Biri bebek diğeri ilkokulda.. Ve çalışıyorum..
Hedeflerim:
*Kişisel bakım ve ışıl ışıl olmak
*Sağlıklı beslenme, fit görünüm
*Ev düzeni ve temizlik rutini
*Düzenli birikim
*Evde tv yi kapatmak ve internet kullanımını azaltmak.
* Hobilerimize zaman ayırmak
Birbirimizi motive edelim .
Merhaba30 yaşıma birkaç ay kalmışken burası benim ışıl ışıl olma günlüğüm olsun. Kendimin en iyi versiyonu olmak istiyorum hem madden hem manen. Gelelim yapılanlara ve yapılacaklara.
-Haftada bir kitap bitirmek.(Bunu yapıyorum yıllardır.)
-Haftada 3 gün pilatese gitmek.(İdeal kilomda olsam da sıkılaşmaya ihtiyacım var fazlasıyla. Bundan ara sıra kaçıyorum ama artık kaçmak yok.)
-Her gün yeşil çay içmek.(Bunu da son zamanlarda düzene oturttum.)
-Yüz temizleme jeli, tonik, nemlendirici, gözaltı kremi kullanmak.(Gözaltı kremimi unutuyorum artık hatırlanacak.)
-Saçlara 6aydan 6aya keratin bakımı yaptırmak.(Son yıllarda aksatmıyorum bunu.)
-Kuru vücut fırçalamaya başlamak.(Hiç yapamadım daha ama fırçam var.)
-Günde 2 litre su içmek.(Son zamanlarda artırdım ama 2 olmuyor. Daha özenli olmalıyım.)
-Evi derli toplu temiz tutmak.(Fena değilim aslında 8 aylık evli biri için ama şimdi haftada yarım gün bir ablayla anlaştım temizlik ve ütü için. Haftaya başlayacak bakalım.)
-Yatırım için küçük bir ev aldım onun kredisi başlayacak birkaç ay sonra. Aslında 3 yıllık bir kredi ama hedefim 2 yılda kapatabilmek.)
-Gardrobum oldukça minimal ama daha sevebileceğim bir hale getirmek istiyorum.(Bahar ve yaz için sevdiğim birkaç parça alarak başlamalıyım aydan aya.)
-Yılda 2 yurtiçi 1 yurtdışı tatili yapmak istiyorum. Özellikle görmediğim yerlere gitmek istiyorum eşimle.(Bunun için de her ay az da olsa para atmalıyım kenara.)
-Daha çok sinema,tiyatro, müze gezme planları yapmak istiyorum.(Bu konuda özen göstermem lazım. Biraz ihmal ediyorum.)
-Daha pozitif olmak istiyorum.(En küçük olaylar modumu düşürüyor, işimi,yorgunluğumu daha az dile getirip daha dayanıklı olmalıyım.)
Şimdilik bunlar geldi aklıma. Yeni hedeflerim oldukça ekleyeceğim. Varsa okuyan ve önerisi olan yazarsa sevinirim kızlar.
Her sabah limonlu sicak su içmeye bile baslayamadim30 yaşıma birkaç ay kalmışken burası benim ışıl ışıl olma günlüğüm olsun. Kendimin en iyi versiyonu olmak istiyorum hem madden hem manen. Gelelim yapılanlara ve yapılacaklara.
-Haftada bir kitap bitirmek.(Bunu yapıyorum yıllardır.)
-Haftada 3 gün pilatese gitmek.(İdeal kilomda olsam da sıkılaşmaya ihtiyacım var fazlasıyla. Bundan ara sıra kaçıyorum ama artık kaçmak yok.)
-Her gün yeşil çay içmek.(Bunu da son zamanlarda düzene oturttum.)
-Yüz temizleme jeli, tonik, nemlendirici, gözaltı kremi kullanmak.(Gözaltı kremimi unutuyorum artık hatırlanacak.)
-Saçlara 6aydan 6aya keratin bakımı yaptırmak.(Son yıllarda aksatmıyorum bunu.)
-Kuru vücut fırçalamaya başlamak.(Hiç yapamadım daha ama fırçam var.)
-Günde 2 litre su içmek.(Son zamanlarda artırdım ama 2 olmuyor. Daha özenli olmalıyım.)
-Evi derli toplu temiz tutmak.(Fena değilim aslında 8 aylık evli biri için ama şimdi haftada yarım gün bir ablayla anlaştım temizlik ve ütü için. Haftaya başlayacak bakalım.)
-Yatırım için küçük bir ev aldım onun kredisi başlayacak birkaç ay sonra. Aslında 3 yıllık bir kredi ama hedefim 2 yılda kapatabilmek.)
-Gardrobum oldukça minimal ama daha sevebileceğim bir hale getirmek istiyorum.(Bahar ve yaz için sevdiğim birkaç parça alarak başlamalıyım aydan aya.)
-Yılda 2 yurtiçi 1 yurtdışı tatili yapmak istiyorum. Özellikle görmediğim yerlere gitmek istiyorum eşimle.(Bunun için de her ay az da olsa para atmalıyım kenara.)
-Daha çok sinema,tiyatro, müze gezme planları yapmak istiyorum.(Bu konuda özen göstermem lazım. Biraz ihmal ediyorum.)
-Daha pozitif olmak istiyorum.(En küçük olaylar modumu düşürüyor, işimi,yorgunluğumu daha az dile getirip daha dayanıklı olmalıyım.)
Şimdilik bunlar geldi aklıma. Yeni hedeflerim oldukça ekleyeceğim. Varsa okuyan ve önerisi olan yazarsa sevinirim kızlar.
Merhabalar konunuzu çok beğendim bende bişeyleri düzene sokmak isterdim ama malesef o psikoloji bende yok. Aylar oldu kitap okuyamıyorum kalemini çok sevdiğim yazarın kitabı çıktı onu bir heyecanla aldım ama okuyamadım halen.Bir yılı geçmiş konuyu açalı. En iyi versiyonum olabildim mi bence olamadım. Yeni bir şeylere başlarken çok zorlanıyorum. Bu ara evliliğimde çok zorlanıyorum. Kendime yönelmeye çalışıyorum. Dışarıdan güçlü görünsem de o kadar küçük şeylerde paramparça olup ağlama krizlerine giriyorum ki şaşırırsınız. Eskiden gençtim, tecrübesizdim gibi bahanelerin ardına sığınabiliyorken artık 30 yaşım biterken neden diye soruyorum kendime. Neden güçlü olamıyorum, hemen dağılıyorum, ne yapmam lazım bunun için. Dr. David Burns ün birlikte iyi hissetmek kitabına başladım. Çünkü anladım ki kimseyi değiştiremiyorum , ben değişeyim bari. Yaşadığım şehirde hiç arkadaşım yok, ailem başka şehirde. Yani tüm dünyamı eşim üzerine kurmuşum. Ama bu benim özelliğim maalesef. Hayatımda kim olursa onu merkeze koyuyorum. Ve işler yolunda gitmeyince dünyam başıma yıkılıyor. Aslında bir uzman desteği almak istiyorum ama malum dönemde zor. Bu süreçte ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama psikolojik olarak kendimi güçlendirmek istiyorum. Bu kadar kırılgan, her şeye ağlayan , dünyaya küsen biri olmak istemiyorum. Varsa tavsiyeleriniz beklerim.
Onun dışında hedefler koymaya devam.
- Bu ara kitap okuyorum ama yanında bir uygulamadan sesli olarak kitap dinliyorum. Özellikle gece uykuya dalmamı kolaylaştırıyor.
-Bu ara yeşilçay içmeyi bıraktım. Yarından itibaren geri başlıyorum.
-Malum spor salonları kapandı. Ve ben maalesef çok hareketsizim. Her gün 1 saat spor yapılacak.
-Cilt bakımı evde de olsam bu dönemde düzenli olarak yapılacak.
-Düzenli yemek yapmaya başlanacak, sağlıklı beslenilecek.
-Maalesef temizlik için abla alamıyorum bu süreçte. O yüzden her gün 1 saat ev işlerine ayrılacak.
-Bir tane güne girdim 500 tlye. Onun dışında aylık ödemelerimden arta kalan parayı direk altın hesabında biriktiriyorum. Kendime aylık 2000tl harcama izni veriyorum en çok.
-Gezme tozma yok zaten bu ara, yakın gelecekle ilgili bir planım da yok.
-Ve en önemlisi kendi kendime yetebilecek, en ufak olaylarda parçalanmayacak bir psikolojiye sahip olmayı deneyeceğim. Daha mutlu, ağlamayan, surat asmayan .
Evet daha önce denemiştim. Yeniden yapabilirim Leslie. Umarım psikolojinizi bir an önce toparlarsınız. Son günlerde daha iyi anladım psikolojinin önemini. Gerçekten sağlık olmayınca her şey boş.Merhabalar konunuzu çok beğendim bende bişeyleri düzene sokmak isterdim ama malesef o psikoloji bende yok. Aylar oldu kitap okuyamıyorum kalemini çok sevdiğim yazarın kitabı çıktı onu bir heyecanla aldım ama okuyamadım halen.
Sıkılaşmak için bende spora başlamak istiyorum kilo kaybı olmadan yapmam lazım ama bakalım Ramazan’dan sonra inşallah
işe yarar mi bilmiyorum ama yardımcı olmak istedim geçenlerde Leslie Sansone isminde bir antrenör e denk geldim evde spor yaptırıyormuş belki incelersiniz
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle dinleyeceğim.Konunuz cok güzel takipteyim insallah
Bence hepimiz zaman zaman ayni hissediyoruz ve inisler cikislar yasiyoruz.
Bir tavsiyem tülay kök diye bir pislolog hanim var youtube de :) ben sahsen onu dinleyerek iyi hissediyorum kendimi ve dediklerini yavas yavas uygulayarak:)
Hayirli geceler ve insallah hedeflerinize hayirlisiyla ulasirsiniz. Unutmayin siz özelsiniz:) dilerim ki evliliginizde ve kendi icinizde huzura kavusursunuz❤
çok güzel bi konu devamını getirin benceBir yılı geçmiş konuyu açalı. En iyi versiyonum olabildim mi bence olamadım. Yeni bir şeylere başlarken çok zorlanıyorum. Bu ara evliliğimde çok zorlanıyorum. Kendime yönelmeye çalışıyorum. Dışarıdan güçlü görünsem de o kadar küçük şeylerde paramparça olup ağlama krizlerine giriyorum ki şaşırırsınız. Eskiden gençtim, tecrübesizdim gibi bahanelerin ardına sığınabiliyorken artık 30 yaşım biterken neden diye soruyorum kendime. Neden güçlü olamıyorum, hemen dağılıyorum, ne yapmam lazım bunun için. Dr. David Burns ün birlikte iyi hissetmek kitabına başladım. Çünkü anladım ki kimseyi değiştiremiyorum , ben değişeyim bari. Yaşadığım şehirde hiç arkadaşım yok, ailem başka şehirde. Yani tüm dünyamı eşim üzerine kurmuşum. Ama bu benim özelliğim maalesef. Hayatımda kim olursa onu merkeze koyuyorum. Ve işler yolunda gitmeyince dünyam başıma yıkılıyor. Aslında bir uzman desteği almak istiyorum ama malum dönemde zor. Bu süreçte ne kadar yapabilirim bilmiyorum ama psikolojik olarak kendimi güçlendirmek istiyorum. Bu kadar kırılgan, her şeye ağlayan , dünyaya küsen biri olmak istemiyorum. Varsa tavsiyeleriniz beklerim.
Onun dışında hedefler koymaya devam.
- Bu ara kitap okuyorum ama yanında bir uygulamadan sesli olarak kitap dinliyorum. Özellikle gece uykuya dalmamı kolaylaştırıyor.
-Bu ara yeşilçay içmeyi bıraktım. Yarından itibaren geri başlıyorum.
-Malum spor salonları kapandı. Ve ben maalesef çok hareketsizim. Her gün 1 saat spor yapılacak.
-Cilt bakımı evde de olsam bu dönemde düzenli olarak yapılacak.
-Düzenli yemek yapmaya başlanacak, sağlıklı beslenilecek.
-Maalesef temizlik için abla alamıyorum bu süreçte. O yüzden her gün 1 saat ev işlerine ayrılacak.
-Bir tane güne girdim 500 tlye. Onun dışında aylık ödemelerimden arta kalan parayı direk altın hesabında biriktiriyorum. Kendime aylık 2000tl harcama izni veriyorum en çok.
-Gezme tozma yok zaten bu ara, yakın gelecekle ilgili bir planım da yok.
-Ve en önemlisi kendi kendime yetebilecek, en ufak olaylarda parçalanmayacak bir psikolojiye sahip olmayı deneyeceğim. Daha mutlu, ağlamayan, surat asmayan .