• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu ışıklı masalar=)

ilki süpermiş burcucum ama ikinci masa ne öle ya =)))
nasıl yapılır ki bunlar???
=))
2. basit duruyo ama fikir olarak güzel bence ya bu masayı baştansavma yapmışlar o besbelli=)

Çok hoş gerçekten.Özellikle ilk masayı çok beğendim.alkisalkisalkis
bende ilkine bayıldım, tabağı ışıklandırmak süper fikir bence ortam karanlıkken kolayca yemek yenilebilir böylelikle bende istiyorum ondanhihoyyyt

kızlar ışıklı masa örtüleri hakkında bikaç bişey buldum;
Ürünün web sitesinde yazdığına göre doğal sabunla elde yıkanabiliyormuş. Pamuk lifleriyle dokunmuş fiber optik kablolardan oluşan bir örtü bu . Asla fiber optik kabloları katlayacak şekilde katlanmamalıymış, yoksa kırılabilirlermiş. Hani evlerde eskiden beri ışıldayan püsküllü lambalar vardır ya. Fiber optik kablo onlara deniyor bildiğim kadarıyla. Bu kablolar içinden ışığı iletebiliyor. Kırılmamaları için hep optik kabloların yönünde katlayın diyor web sitesi.En mantıklısı rulo yapmak olur herhalde.
Asla ütülenmiyor. Adaptörlü, fişe takarak çalışıyor.Siyah, beyaz, kırmızı, mavi,yeşil vs. kumaş rengini ve benzer şekilde ışık rengini seçebiliyorsunuz. Üstelik 110 veya 220 volt adaptör cinsi de seçilebiliyor. Açma kapama düğmesi de mevcut.
fiyatları 300 avro civarıymış. şimdilik Türkiye'de yokmuş siparişle alınabiliyomuş
tableclothe1.jpg
tablecloths-01.jpg

Son düzenleme:
bende bayıldım canım ya
küçükleri 150 euro filanmış yinede pahalı yaa ama özel günlere de bitane lazım:jeyyar:

buda ışıklı fiberoptik yatak örtüleri, çok kullanışlı değil ama değişikler
masa örtüsü çok daha güzel bence
luminex.jpg

ve yumuşak kırlentler
heart-pillow-2.jpg

Son düzenleme:
Canimmm ozellikle masa ortulerine bayildim!! Benim gibi kokosa bayanssulusmilebu kadar mi uyar? Ben de istiyorum!!!!

bende bayıldım canım ya
küçükleri 150 euro filanmış yinede pahalı yaa ama özel günlere de bitane lazım:jeyyar:

ayy gercekten cok pahalı. aksam oturmasına misafirlerin gelecek o anda sarterleri kapatacaksın elektrik kesilmiş gibi bunlar pırıl pırıl yanacak kaydirigubbakcemile2 gelenlerin dibi düser

ayy gercekten cok pahalı. aksam oturmasına misafirlerin gelecek o anda sarterleri kapatacaksın elektrik kesilmiş gibi bunlar pırıl pırıl yanacak kaydirigubbakcemile2 gelenlerin dibi düser

ay bende arkadaşlarımızı eve sinema izlemeye davet ettiğimizde sehpaya bunu sererim ışıl ışıl yanar diye hep düşünüyorum=)

Back
X