- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
farah hanım burdada durum aynen öyleDiyarbakir da yasiyorum..bu saat oldu hala ortalik karisik hala eylem...cok korkuyorm her an kör bir kursuna gidebilirz yuzumuzde aci bir ifade..gogsm daraliyor balkona cikiyorm yok olmuyor.burnumda biber gazi kulagimda siren sesi, kavga sesi..karsmdaki bimi acimaszca yagmaladilar her yeri yakiyorlar polis cok sabirli davransa da korkulan oldu ve hizbullah cikti ortaya.ellernde koca silahlarla gostericilerle savasiyor..bu kaosta olan masumlara da oluyor maalesef.iş-it denen pislkte pkk da kahrolsun.aliskinim sehrimin karismasina ama hic bu kadar olmamisti
Evet arefeden itibaren kaldırıldı ama 15 ten 18 saate çıkardılar son iki günü, nasıl ayakta duruyorlar bilmem. Sivillerin teçhizatı da yok üstelik. Aklımız kalbimizde bekliyoruz öylecehurihasim,
polislerimizin izinleri kaldırılmış değil mi? Allah sizlerinde yardımcısı olsun, hepinizin eşleri, sizler sağsalim atlatın inşaallah.
inşallah Rabbim duysun dualarımızıAllah korusun canım çok zor, inşllah daha sakin bir güne uyanırız yarın
Allah hepsinin yardımcısı olsun, dayanma gücü versin inşaallah, polisimizi, askerimizi başımızdan eksik etmesin.Evet arefeden beri kaldırıldı ama 15 ten 18 saate çıkardılar son iki günü, nasıl ayakta duruyorlar bilmem. Sivillerin teçhizatı da yok üstelik. Aklımız kalbimizde bekliyoruz öylece
Allah yardım etsin hepimizeZaten sokaga cikma yasagi var okullar da tatil edildi burda.elim yuregimde uyuyamiyorm..tank sesi helikopter siren sesi heryeri sarmis durumda...
Yok abla cikamiyorz zaten.tam da olaylarn merkeznde oturuyorm.kizim korkudan aglaya aglaya uyudu.ben yatamiyorm.hemen karsmdaki bim yagmalaninca kameraya aldim.tas attillar da gelmedi neyse.ben de kürdüm ben de kobanideki masumlara uzuluyorm ama bu nasil tepkidir bu ne gozu donmusluk bu ne vahsettr anlamiyorm.adam gibi protesto edin kobaniyi bahane edip yakip yikmak nedir.oh olsun hizbullah geliyor simdi haklarndan.Alın benden de o kadar, elbette herkese üzülüyoruz ama böyle tanıdık, aşina olduğumuz insanların zor durumda kaldığını görünce daha bir kötü oluyor insan
farrahdiba,
aman ne olur balkona çıkmayın artık hatta pencelerden bile uzak durun, karışan illerde kimler yaşıyordu bizlerdenlütfen zaman zaman durumunuzla ilgili yazın, keyfim kaçtı yeminle
Aynen oyle.Allah yardimcimiz olsun devletimize askerimize polise zeval vermesin..farah hanım burdada durum aynen öyle
aman balkona çıkmayın , evde güvenli bir yere sığının iki gündür koridorlarda ışıksız oturup sabahlıyoruz , evleri de taşlamaya kalkıyorlar , her şeyi yaparlar gözleri dönmüş bunların
aminAynen oyle.Allah yardimcimiz olsun devletimize askerimize polise zeval vermesin..
Yok abla cikamiyorz zaten.tam da olaylarn merkeznde oturuyorm.kizim korkudan aglaya aglaya uyudu.ben yatamiyorm.hemen karsmdaki bim yagmalaninca kameraya aldim.tas attillar da gelmedi neyse.ben de kürdüm ben de kobanideki masumlara uzuluyorm ama bu nasil tepkidir bu ne gozu donmusluk bu ne vahsettr anlamiyorm.adam gibi protesto edin kobaniyi bahane edip yakip yikmak nedir.oh olsun hizbullah geliyor simdi haklarndan.
Tesekkur ederim sakin bir sabaha uyanma umidiyle bekliyorz.insallah durulur olaylar ama sanmiyorm gozleri donmus.hizbullah ta isin icine girince isler daha da uzayacak gibi.dua edin bize olur mu?Kurban olurum ne olur çok dikkatli olun, bunların ne yapacağı belli olmaz, Allah muhafaza insanın aklına herşey geliyor, kameraya çekeceğim diye canını tehlikeye atma, gülüm benimde anne tarafım doğulu, dediğin gibi bu başka birşey, topiğe gelişmeleri öğrenmek için ara ara bakıyordum, senin yorumunu görünce kötü oldum, bu gece uyku haram bana, hepinizin sağlıkla atlattığını, olayların yatıştığını bir duysam içim rahatlayacak.
Kafam allak bullak oldu, bir sürü üye vardı oralardan hiçbirinin ismi gelmiyor aklıma, burayı okuyup yazsalarda iyi olduklarını bilsek.
Emin olun, hepiniz için, kadın, çocuk, asker, polis tüm herkes için dilimden dua eksik olmayacak, sabaha kadar burdayım, siz uyuyamıyorsanız yatamam, uyuyabilmek için huzur lazım, onu da elimizden aldılarTesekkur ederim sakin bir sabaha uyanma umidiyle bekliyorz.insallah durulur olaylar ama sanmiyorm gozleri donmus.hizbullah ta isin icine girince isler daha da uzayacak gibi.dua edin bize olur mu?
Demek sizde Diyarbakırdasınız, Allah'ım sen koru Ya RabbimDiyarbakır yanıyor! Bizlere dua edin
Yok abla cikamiyorz zaten.tam da olaylarn merkeznde oturuyorm.kizim korkudan aglaya aglaya uyudu.ben yatamiyorm.hemen karsmdaki bim yagmalaninca kameraya aldim.tas attillar da gelmedi neyse.ben de kürdüm ben de kobanideki masumlara uzuluyorm ama bu nasil tepkidir bu ne gozu donmusluk bu ne vahsettr anlamiyorm.adam gibi protesto edin kobaniyi bahane edip yakip yikmak nedir.oh olsun hizbullah geliyor simdi haklarndan.
Yine olan polise oluyor ya eşim iki gündür 18 er saat çalışıyor. Hala gelmedi. Ak gençliğe sesleniyorum, Memlekete savaş sıçrayınca önden önden kaçmayın , kalın ve savaşın!!