Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

farah hanım burdada durum aynen öyle
aman balkona çıkmayın , evde güvenli bir yere sığının iki gündür koridorlarda ışıksız oturup sabahlıyoruz , evleri de taşlamaya kalkıyorlar , her şeyi yaparlar gözleri dönmüş bunların

hurihasim,
polislerimizin izinleri kaldırılmış değil mi? Allah sizlerinde yardımcısı olsun, hepinizin eşleri, sizler sağsalim atlatın inşaallah.
Evet arefeden itibaren kaldırıldı ama 15 ten 18 saate çıkardılar son iki günü, nasıl ayakta duruyorlar bilmem. Sivillerin teçhizatı da yok üstelik. Aklımız kalbimizde bekliyoruz öylece

Evet arefeden beri kaldırıldı ama 15 ten 18 saate çıkardılar son iki günü, nasıl ayakta duruyorlar bilmem. Sivillerin teçhizatı da yok üstelik. Aklımız kalbimizde bekliyoruz öylece
Allah hepsinin yardımcısı olsun, dayanma gücü versin inşaallah, polisimizi, askerimizi başımızdan eksik etmesin.
lütfen sizlerde can güvenliğiniz için dikkat edin, Allah korusun birine bile birşey olsa hepimizin yüreği acır, dualarımız sizlerle.

Yok abla cikamiyorz zaten.tam da olaylarn merkeznde oturuyorm.kizim korkudan aglaya aglaya uyudu.ben yatamiyorm.hemen karsmdaki bim yagmalaninca kameraya aldim.tas attillar da gelmedi neyse.ben de kürdüm ben de kobanideki masumlara uzuluyorm ama bu nasil tepkidir bu ne gozu donmusluk bu ne vahsettr anlamiyorm.adam gibi protesto edin kobaniyi bahane edip yakip yikmak nedir.oh olsun hizbullah geliyor simdi haklarndan.

Aynen oyle.Allah yardimcimiz olsun devletimize askerimize polise zeval vermesin..

Kurban olurum ne olur çok dikkatli olun, bunların ne yapacağı belli olmaz, Allah muhafaza insanın aklına herşey geliyor, kameraya çekeceğim diye canını tehlikeye atma, gülüm benimde anne tarafım doğulu, dediğin gibi bu başka birşey, topiğe gelişmeleri öğrenmek için ara ara bakıyordum, senin yorumunu görünce kötü oldum, bu gece uyku haram bana, hepinizin sağlıkla atlattığını, olayların yatıştığını bir duysam içim rahatlayacak.

Kafam allak bullak oldu, bir sürü üye vardı oralardan hiçbirinin ismi gelmiyor aklıma, burayı okuyup yazsalarda iyi olduklarını bilsek.

Tesekkur ederim sakin bir sabaha uyanma umidiyle bekliyorz.insallah durulur olaylar ama sanmiyorm gozleri donmus.hizbullah ta isin icine girince isler daha da uzayacak gibi.dua edin bize olur mu?

Tesekkur ederim sakin bir sabaha uyanma umidiyle bekliyorz.insallah durulur olaylar ama sanmiyorm gozleri donmus.hizbullah ta isin icine girince isler daha da uzayacak gibi.dua edin bize olur mu?
Emin olun, hepiniz için, kadın, çocuk, asker, polis tüm herkes için dilimden dua eksik olmayacak, sabaha kadar burdayım, siz uyuyamıyorsanız yatamam, uyuyabilmek için huzur lazım, onu da elimizden aldılar

Bunların hepsini toplayacaksın sonra Suriye sınırından içeri atacaksın ki o çok sevdikleri terörist arkadaşlarına kavuşsunlar. Ne halleri varsa görsünler orada .
Ülkemiz de huzur yüzü görür böylece .

şu an sakin
zaten 8-9 gibi başlayıp 2 gibi bitiriyorlar ,
erkekler vicdansızdır merhametsizdir de bu kadınları anlamıyorum , kadınlarda eylemde , sen nasıl bir annesin ya çocuğunu evde bırakıp yakıp yıkmaya ortak oluyorsun , o çocuğun bomba sesleri altında uyumasına nasıl sende destek oluyorsun aklım almıyor ya !! yetiştirdikleri evlatlarda böyle işte ellerine taş veriyorlar küçücük çocukların biz gözümüz gibi sakınırken , bunlar ateşe atıyorlar çocuklarını olmaz böyle kadınlıkta annelikte !!!

Anlattıklarını okuyunca aklıma Şırnak'taki Newruz Bayramı'ndaki olaylar aklıma geldi. Şırnak Cizre'yi kurtarılmış bölge yapmak istemişlerdi. Çok zor günlerdi.
Bende kürdüm. Ama senin gibi bende Saymayın Apo'nun tetikçileri değiliz. Kürt olmak başka terör olayları başka. Hizbullah'ın onların hakkından geleceğine inanmıyorum. İt iti dişlemez. Daha önce de Hizbulvahşet e güvendiler birçok insan kendini ceset evlerde gömülü buldu.
Güneydoğu öyle malesef. Boyu kaleş kadar olmayan gencin omuzana kaleş astığı bölgedir. Allah Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun

Gezi eylemlerinde ağaçları, gazdan zehirlenen kedi&köpekleri koruyan insanlar çapulcu, terörist ilan edildi. Üç gündür kamu malına zarar veren, molotof atan Atatürk heykeli yıkanlara neden bir şey denemiyor ? Korkudan mı ? Bunlar ne lobisi ? Çözüm süreci lobisi mi ? Allah hepimizin, hepinizin yardımcısı olsun. Yeni Türkiye dediler 80 yıllarına döndürdüler...

Yine olan polise oluyor ya eşim iki gündür 18 er saat çalışıyor. Hala gelmedi. Ak gençliğe sesleniyorum, Memlekete savaş sıçrayınca önden önden kaçmayın , kalın ve savaşın!!

Kefenle sokağa çıkanlar nerede ? Ya eli palalılar ? Nerdeler ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…