Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

off offff
1450858_869519599765937_7450817362706180421_n.jpg

Diyarbakir da yasiyorum..bu saat oldu hala ortalik karisik hala eylem...cok korkuyorm her an kör bir kursuna gidebilirz yuzumuzde aci bir ifade..gogsm daraliyor balkona cikiyorm yok olmuyor.burnumda biber gazi kulagimda siren sesi, kavga sesi..karsmdaki bimi acimaszca yagmaladilar her yeri yakiyorlar polis cok sabirli davransa da korkulan oldu ve hizbullah cikti ortaya.ellernde koca silahlarla gostericilerle savasiyor..bu kaosta olan masumlara da oluyor maalesef.iş-it denen pislkte pkk da kahrolsun.aliskinim sehrimin karismasina ama hic bu kadar olmamisti:KK43:

İki köpek dalaşıyor olan masumlara oluyor. Balkon ve pencereden uzak durum mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın Allah yardımcınız olsun.

Allahın belalari düşün bu memleketin yakasından. Biz istanbulda korku içindeyiz Allah oradakilere yardım etsin.

Sosyal medyada orada burada bu sere.sizleri savunanlar adi ve iki yuzlusunuz. Ezidiler Türkmenler açlıktan ölüp perişan olurlarken umrunuzda değildi. Sizin için bir tek Kürtler önemli çünkü memlekette o para ediyor dimi ? Yoksa o da mühim değil size. Tatlı su solcuları sizi

Gazete manşetleri
IŞİD bahanesiyle PKK ülkeyi yangın yerine çevirdi. 14 kişi öldü onlarca kişi yaralandı. Bazı yandaş gazeteler söz konusu olayları birinci sayfalarına bile taşımaya gerek görmedi. Kobani provokasyonunu gazeteler işte böyle gördü.

aksam1.jpg

gunes.jpg

sabah1.jpg

star1.jpg

Gazete manşetleri
IŞİD bahanesiyle PKK ülkeyi yangın yerine çevirdi. 14 kişi öldü onlarca kişi yaralandı. Bazı yandaş gazeteler söz konusu olayları birinci sayfalarına bile taşımaya gerek görmedi. Kobani provokasyonunu gazeteler işte böyle gördü.

aksam1.jpg

gunes.jpg

sabah1.jpg

star1.jpg
direkt polisler müdehale etseymiş..gaz bombası su..

Gazete manşetleri öylesine hazırlanmış gibi.
Ben hiç dikkat çeken manşet göremedim. İnsanın gözü zorla arıyor.
Saçma şeyleri büyük puntolarla yazıp kobani olayını yanında çerez gibi göstermek istemişler.

Saçma şeyleri büyük puntolarla yazıp kobani olayını yanında çerez gibi göstermek istemişler.
yandaş medya olayları göz ardı ediyor:KK43:

Isid pkk bahane. Uzulmek ah vah etmek dualar etmek bir ise yaramaz.nasil bu kadar sogukkanli olabildigime ben de sasiriyorum artik. Ama elden gelen hicbir sey yok. Her sey o buyuk guclerin elinde. Bizler istanbuldan tiyatro gibi izliyoruz sadece.

Antalyada acemi birligini yapan bir arkadasim normalde 750 civari kisilik bi yerde kapasite artirilarak 2bine yakin asker kaldiklarini ve hepsinin acemiliginin 1 ay uzadigini sinir egitimi aldiklarini soyledi. Bu hafta suriye sinirina gidiyolar. Cocugun yanindan ayrilir ayrilmaz hungur hungur agladim.

Bir hic icin ya. Hic ugruna yasananlara bak.

Bir de anlamadığım İŞİD PKK ile savaşıyor diye sevimli mi oldu ? Biri bebek katili diğeri de bebek katili ! İki katil savaşıyor, İŞİD 'i normalleştirme ve algı yönetme çalışması diye düşünüyorum ben.

Pkk bile sevimli olabilir bu oyunda. Isid asla :)

Isid pkk bahane. Uzulmek ah vah etmek dualar etmek bir ise yaramaz.nasil bu kadar sogukkanli olabildigime ben de sasiriyorum artik. Ama elden gelen hicbir sey yok. Her sey o buyuk guclerin elinde. Bizler istanbuldan tiyatro gibi izliyoruz sadece.

Antalyada acemi birligini yapan bir arkadasim normalde 750 civari kisilik bi yerde kapasite artirilarak 2bine yakin asker kaldiklarini ve hepsinin acemiliginin 1 ay uzadigini sinir egitimi aldiklarini soyledi. Bu hafta suriye sinirina gidiyolar. Cocugun yanindan ayrilir ayrilmaz hungur hungur agladim.

Bir hic icin ya. Hic ugruna yasananlara bak.
off yaa Allah evlatlarımızı korusun,birilerinin tuzu kuru sahte raporlarla oğullarını askerden men ettiler nasılsa:KK43:

Doğru teşhis. 12 Eylül dönemi gibi gazete basın kökünden kesilmiş dile benziyor.

off yaa Allah evlatlarımızı korusun,birilerinin tuzu kuru sahte raporlarla oğullarını askerden men ettiler nasılsa:KK43:

Ya bakar misin egem. Tarihler bile planli. Agustosta gitti askere. 2 ay acemilik yapicaksiniz diye kafadan bir ay uzatmislar. Tam oralar karisti bunlarin gitme gunu geldi. Tesaduf mu bu?

Gazetecilerde satılmış kimin adamı
arkasında hangi güçler var

kanla kimin cebi doluyor ,kirli oyunlar

X