- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
off offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyarbakir da yasiyorum..bu saat oldu hala ortalik karisik hala eylem...cok korkuyorm her an kör bir kursuna gidebilirz yuzumuzde aci bir ifade..gogsm daraliyor balkona cikiyorm yok olmuyor.burnumda biber gazi kulagimda siren sesi, kavga sesi..karsmdaki bimi acimaszca yagmaladilar her yeri yakiyorlar polis cok sabirli davransa da korkulan oldu ve hizbullah cikti ortaya.ellernde koca silahlarla gostericilerle savasiyor..bu kaosta olan masumlara da oluyor maalesef.iş-it denen pislkte pkk da kahrolsun.aliskinim sehrimin karismasina ama hic bu kadar olmamisti
direkt polisler müdehale etseymiş..gaz bombası su..Gazete manşetleri
IŞİD bahanesiyle PKK ülkeyi yangın yerine çevirdi. 14 kişi öldü onlarca kişi yaralandı. Bazı yandaş gazeteler söz konusu olayları birinci sayfalarına bile taşımaya gerek görmedi. Kobani provokasyonunu gazeteler işte böyle gördü.
yandaş medya olayları göz ardı ediyorGazete manşetleri öylesine hazırlanmış gibi.
Ben hiç dikkat çeken manşet göremedim. İnsanın gözü zorla arıyor.
Saçma şeyleri büyük puntolarla yazıp kobani olayını yanında çerez gibi göstermek istemişler.
yandaş medya olayları göz ardı ediyor
Bir de anlamadığım İŞİD PKK ile savaşıyor diye sevimli mi oldu ? Biri bebek katili diğeri de bebek katili ! İki katil savaşıyor, İŞİD 'i normalleştirme ve algı yönetme çalışması diye düşünüyorum ben.
off yaa Allah evlatlarımızı korusun,birilerinin tuzu kuru sahte raporlarla oğullarını askerden men ettiler nasılsaIsid pkk bahane. Uzulmek ah vah etmek dualar etmek bir ise yaramaz.nasil bu kadar sogukkanli olabildigime ben de sasiriyorum artik. Ama elden gelen hicbir sey yok. Her sey o buyuk guclerin elinde. Bizler istanbuldan tiyatro gibi izliyoruz sadece.
Antalyada acemi birligini yapan bir arkadasim normalde 750 civari kisilik bi yerde kapasite artirilarak 2bine yakin asker kaldiklarini ve hepsinin acemiliginin 1 ay uzadigini sinir egitimi aldiklarini soyledi. Bu hafta suriye sinirina gidiyolar. Cocugun yanindan ayrilir ayrilmaz hungur hungur agladim.
Bir hic icin ya. Hic ugruna yasananlara bak.
Doğru teşhis. 12 Eylül dönemi gibi gazete basın kökünden kesilmiş dile benziyor.Gazete manşetleri öylesine hazırlanmış gibi.
Ben hiç dikkat çeken manşet göremedim. İnsanın gözü zorla arıyor.
Saçma şeyleri büyük puntolarla yazıp kobani olayını yanında çerez gibi göstermek istemişler.
off yaa Allah evlatlarımızı korusun,birilerinin tuzu kuru sahte raporlarla oğullarını askerden men ettiler nasılsa
Terör örgütünün sevimlisi olmaz. Pisliktir örgüt üzerine bulaşsa namaz olmaz Dizilerde teröristlere sevimlilik vermeye çalışıyorlar ama terör insanlık suçudur.Pkk bile sevimli olabilir bu oyunda. Isid asla :)