- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
valla birilerine bişey anlatmak istiyorsun galiba ama muhatabın ben değilim, polise karşı olduğumu nerden çıkardın ki, tabii ki müdehale edecekler, ne yapsın öyle dursunlarda adamlar gelip vatantaşı polisi öldürsün mü, ki belki o amca ölecek yani, ilk yardımıda polisler yapmış zaten, izlemişsindir haberlerde
hala bana neden çattığını anlamış değilim valla
gelsinler o haberciler buraya madem , gelsinler görelim gaz sıkmadan nasıl dağıtacaklar bu gurubuAllah askina halk TV yi acinda bi görün. resmen pPKK Ya destek icerikli haberler yapiyor polisi kotuluyor polis yoğun biber gazi kullanmis dertleri polis. Düşmani min düşmani dostumdur deyip PKK ile elele verdi. Polis biber gazi kullanmicakta ne yapicak öyle ce bakucak. Afedersiniz PKK li kardeşler siz o kadar askeri şehit ettikten sonra biber gazi falan haketmiyosunuz ne demek en doğal hakkiniz bizide şehitedin. Aslında o kadar teröristi bir arada topluca bulmusken yapilacak şey belli ama neyse söylemeyin anlayan anladi
Ya hanımlar belliki daha bilgilisiniz ben anlamam bu politikadan da.....
Bunları yapan kimler yorumları okudum belliki siz biliyorsunuz biri bana enine boyuna olmasada anahtar sözcüklerlede olsa neler olduğunu anlatabilir mi lütfen?
Mantığım almadı benim Işidi protesto edenler Suriyede öldürdüğü insanlar için ise
bu protestocular neden bankalara oralara buralara saldırıp yangın çıkarıp zarar veriyorlar..
Bu işin mantığı nerde yoksa benim mi kafam basmıyor?!!
Hayır yani Suriyedeki yiten canlar için ise protesto, protesto edenler Türkiyedeki canlara niye kast ediyor....
kobanideki kürtlere türkiye neden yardım etmiyor diyen "bazı" kürtler sanırım
burayı yakıp yıkayacağınıza gidin orada savaşın o zaman
valla benimde mantığım almış değil, ne kazanmış oldular yakıp yıkınca
ışide değil, ekmek yedikleri memleteke güçleri yetiyor sanırım, gidin ışıdı yağmalayın o zaman
pkk yandaşları olda gerek, "bazı" dememin sebebi, her kürt vatandaşın bunlarla aynı kefede olduğunu düşünmüyor olmam''bazı'' dediğiniz PKK dan bahsediliyor sanırım eski yorumlarıda okuyunca biraz bu sonuca vardım...
valla hiç aklım ermedi benim bu işlere ne birkaç zaman önce pkk ya nede şimdiki olaylara..
İlgilenmediğimden midir kafamın basmadığından mıdır hiçbir zaman taşları yerine oturtamadım mantığıma sığmadı..
pkk yandaşları olda gerek, "bazı" dememin sebebi, her kürt vatandaşın bunlarla aynı kefede olduğunu düşünmüyor olmam
Birileri düğmeye bastı ki Ülke bu duruma geldi.kobanideki kürtlere türkiye neden yardım etmiyor diyen "bazı" kürtler sanırım
burayı yakıp yıkayacağınıza gidin orada savaşın o zaman
valla benimde mantığım almış değil, ne kazanmış oldular yakıp yıkınca
ışide değil, ekmek yedikleri memleteke güçleri yetiyor sanırım, gidin ışıdı yağmalayın o zaman
senceYa bayanlar amacım polemik yaratmak falan değil bir şeyi merak ediyorum, şu yaşananlardan sonra hiç öz eleştiri yapma gereği duyup sorguladınız mı kendinizi biz bir yerlerde yanlış yaptık mı acaba diye merak ediyorum.