Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

halk tv ve chp nin safı belli onda şüphe yok. ancak bu kadar yüzsüz olunur. ulusalcı kesilirler ama ulasalcılığın u su yoktur.

Şimdide PKK Hizbullah üyelerine saldırdı CIK sayıda ölü var Hizbullah aciklama yapti artik kimse bizden tolerans beklemesin gereğini yapacagiz diye. Hizbullah PKK nin hakkından gelir ama ülke cok karisacak gibi

Yukarıda ki yazdıklarıma beğeni yapan kişileri görünce bir dip not eklemek istedim

Benim için a partisinin b partisinden farkı yok hepsi aynı amaca hizmet eden oluşumlar, ancak olayların ASIL sorumluları da bu günlere nasıl geldiğimiz de belli yani aslında o beğenileri hakketmediğimi(!) düşünüyorum : )

ama sanırım kendimi iyi ifade edememişim şimdi olduğu gibi, neyse artık bıraktım böyle dağınık kalsın: )

30 yıldır arkadan vurdukları askerden , türkiyeden yardım istiyorlar ne kadar yüzsüzlük bu ya.
aslında göndersek iyi olur güneydoğudan seçip seçip yollayacaksın temiz iş.

Burada yakıp yıkmakla olmaz azıcık yürekleri varsa gidip orada savaşsalar ya, ama yok olmaz onlar ancak pusu kurar, silahsız asker kurşunlar, okul yakar. Bunlara yüz verenler utansın. Kimlere kaldık.
Işid 4 aydır insan kesiyor orada madem bu kadar hümanistlerdi neden şimdiye kadar gıkları çıkmadı. Türkmenler katledilirken neden herkes seyretti?

açık değil mi yazdığım. seviniyorsunuzya çözüm bitecek diye umarım umduklarınız boşa çıkar

valla hiçbişey anlamadım, benim şehrimde hastanenin orda bi amcaya, başına taş gelmiş, göstericiler atmış, adam komaya girdi, bugun babamın hastane randevusu vardı o adam benim babam olabilirdi, şimdi bunun nesine sevinmem gerekiyor vallahi anlamadım

Son düzenleme:

ulusal kanalı aç izle . polis saldırıyormuşmuş bu vandallara . yok su sıkıyormuş , biber gazı kullanıyormuş demediklerini bırakmadılar polise. taş atana plastik mermi kullanıyormuş çiçek mi verecekti ulusalcılarrrrrrrrrrrrrr

valla birilerine bişey anlatmak istiyorsun galiba ama muhatabın ben değilim, polise karşı olduğumu nerden çıkardın ki, tabii ki müdehale edecekler, ne yapsın öyle dursunlarda adamlar gelip vatantaşı polisi öldürsün mü, ki belki o amca ölecek yani, ilk yardımıda polisler yapmış zaten, izlemişsindir haberlerde
hala bana neden çattığını anlamış değilim valla

Ulusal cilarin amaci belli kardeşim herkes biliyor bunu vatan hainlerin türk polisini savunmak yerine toreristlerle bir oldular her zamanki gibi. Bunlar da terörist. Vatan ini bayragini sevseler askerinpolisin aarkasında olur ama yok onlar lafta ulusalcı icraatta vatan haini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…