- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Allah askina halk TV yi acinda bi görün. resmen pPKK Ya destek icerikli haberler yapiyor polisi kotuluyor polis yoğun biber gazi kullanmis dertleri polis. Düşmani min düşmani dostumdur deyip PKK ile elele verdi. Polis biber gazi kullanmicakta ne yapicak öyle ce bakucak. Afedersiniz PKK li kardeşler siz o kadar askeri şehit ettikten sonra biber gazi falan haketmiyosunuz ne demek en doğal hakkiniz bizide şehitedin. Aslında o kadar teröristi bir arada topluca bulmusken yapilacak şey belli ama neyse söylemeyin anlayan anladi
Yukarıda ki yazdıklarıma beğeni yapan kişileri görünce bir dip not eklemek istedimDaha insancıl şeyler düşünmek istiyorum ama mantığım kabul etmiyor.. CHP MHP dahil hepsi sokakta tıpkı 80 öncesi gibi.. Onların derdi de mi Kobani! Hiç sanmıyorum!
Şu halimize bak... Bu günleri yaşamamıza neden olanlara kocaman yazıklar olsun!!!
sevinciniz kursağınızda kalır inşallah...al sana çözüm süreci
sevinciniz kursağınızda kalır inşallah...
açık değil mi yazdığım. seviniyorsunuzya çözüm bitecek diye umarım umduklarınız boşa çıkarne demek istedin canım
açık değil mi yazdığım. seviniyorsunuzya çözüm bitecek diye umarım umduklarınız boşa çıkar
valla hiçbişey anlamadım, benim şehrimde hastanenin orda bi amcaya, başına taş gelmiş adam komaya girdi, bugun babamın hastane randevusu vardı o adam benim babam olabilirdi, şimdi bunun nesine sevinmem gerekiyor vallahi anlamadım
ulusal kanalı aç izle . polis saldırıyormuşmuş bu vandallara . yok su sıkıyormuş , biber gazı kullanıyormuş demediklerini bırakmadılar polise. taş atana plastik mermi kullanıyormuş çiçek mi verecekti ulusalcılarrrrrrrrrrrrrr
açık değil mi yazdığım. seviniyorsunuzya çözüm bitecek diye umarım umduklarınız boşa çıkar