Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

10636021_764443953618254_2244178743842140203_n.jpg

başka bir sitede 15 ölü diyor,yazık çok yazık yok yere şehirler yağmalanıyor insanlarımız yok yere ölüyor:KK43:

Diyarbakir da yasiyorum..bu saat oldu hala ortalik karisik hala eylem...cok korkuyorm her an kör bir kursuna gidebilirz yuzumuzde aci bir ifade..gogsm daraliyor balkona cikiyorm yok olmuyor.burnumda biber gazi kulagimda siren sesi, kavga sesi..karsmdaki bimi acimaszca yagmaladilar her yeri yakiyorlar polis cok sabirli davransa da korkulan oldu ve hizbullah cikti ortaya.ellernde koca silahlarla gostericilerle savasiyor..bu kaosta olan masumlara da oluyor maalesef.iş-it denen pislkte pkk da kahrolsun.aliskinim sehrimin karismasina ama hic bu kadar olmamisti:KK43:

evet evet bunu yapsınlar.:mad:
oğlum askere gidecek yakında,savaş olur da oğlumu göndermeye kalkarlarsa kampanya başlatacağım,önde cumhurbaşkanı,bakan ve milletvekillerinin oğullarının olması gerekliliği konusunda.yani beni tvlerde görebilirsiniz:KK53:

Hizbullah zaten acuklama yapti bu saatten sonra durmayiZ çünkü adamlarına bombali saldiri yaptılar adamlarin kafasi kopmuş çok kotu. Zavalli çobana saldirmislar bicakla sakalli diye ölmüs adamcagiz

Diyarbakir da yasiyorum..bu saat oldu hala ortalik karisik hala eylem...cok korkuyorm her an kör bir kursuna gidebilirz yuzumuzde aci bir ifade..gogsm daraliyor balkona cikiyorm yok olmuyor.burnumda biber gazi kulagimda siren sesi, kavga sesi..karsmdaki bimi acimaszca yagmaladilar her yeri yakiyorlar polis cok sabirli davransa da korkulan oldu ve hizbullah cikti ortaya.ellernde koca silahlarla gostericilerle savasiyor..bu kaosta olan masumlara da oluyor maalesef.iş-it denen pislkte pkk da kahrolsun.aliskinim sehrimin karismasina ama hic bu kadar olmamisti:KK43:

Kaç gündür hic haber TV bakmiyordum... yazdiklarinizi okurken dehşete düştüm...
Balkona dahi cikmayin arkadasim aman diyim..

bakan ala, protestolar şiddet misliyle karşılık bulacak demiş, umarım öyle olur, bu adamların yaptıkları tamamen bahane, kobaniyi falan düşündüklerini hiç sanmıyorum, yalan...
Kesinlikle oyle kobani bahane..her yeri yakip yikiyorlar.toma gelince it gibi kaciyorlar alismislar arkadan kahpece vurmaya.gidip orda savasack kadar yurekli degiller hizbullah aponun picleri diye peslerine vermis durumda..

Off offf Allah yardımcınız olsunn..
Off nasıl içim daraldı..:cry::cry:
Ağladım ağlicam oturupta...
Alın benden de o kadar, elbette herkese üzülüyoruz ama böyle tanıdık, aşina olduğumuz insanların zor durumda kaldığını görünce daha bir kötü oluyor insan:KK43:

farrahdiba,
aman ne olur balkona çıkmayın artık hatta pencelerden bile uzak durun, karışan illerde kimler yaşıyordu bizlerden:KK43: lütfen zaman zaman durumunuzla ilgili yazın, keyfim kaçtı yeminle:KK43:

X