Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

aaa erdoğan söylemlerinde o kadar etkili olduki,pkk'lılar işi daha da artırdı.kendi karakollarını,kendi mahkemelerini,kendi kolluk kuvvetlerini kurup kontroller yaptılar
hatırlıyorum..kendi polislerinin resmi vardı..ben çocuklara üzülüyorum egem..zaten zararı gören onlar..

estağfurullah cahillik vs demek istemedim
arkadaş yanlış anladı diye ben mesela bu gibi şeyler demek istedim yani huzur ve güvenliğimiz için gerekli olan şeyler gibi
Tamam bankizcim da karşılığında birşeyler almadan 40 yıllık mücadeleyi bırakırlar mı sence?
Sonuçta onlar da zor koşullarda yaşayarak, can kayıpları vererek mücadele ediyorlar değil mi?

Tamam bankizcim da karşılığında birşeyler almadan 40 yıllık mücadeleyi bırakırlar mı sence?
Sonuçta onlar da zor koşullarda yaşayarak, can kayıpları vererek mücadele ediyorlar değil mi?
dendiki TCeyaletlere ayrılacak..verilen söz bu olabilirmi..bu konuda bilgisi olan varmı kızlar?

Elbette kabul etmeyeceksin. Senin ataların Bulgaristan da kurulup sona yıkılan Altınordu Devleti'ne bağlı Kıpçak veya Peçenek Türkleri'dir. Veya Osmanlı zamanında yerleşen Türkler de olabilir.
Ama Bulgaristan'da yaşıyorsan o ülkenin anayasasına ve diğer hukuk kurallarına uymak zorundasın.

Kusura bakmayın demeyeceğim bakabilirsin hiç sorun değil ben benim ülkeme zarar veren hiçkimseyi alıp baş tacı edemem evet Rabbim yarattı ancak peygamber efendimiz de bundan 7 bin yıl önceden bizleri uyardı İŞİD e karşı .onları da Allah yaratmadı mı
Ayrıca şimdilerde sokaklara çıkıp devlete hesap soranlar etrafı yağmalamaktan bizim malımıza zarar vermekten başka hiçbir derdi olmayanlara da ben insan diyemem çok acıyorlarsa kobaniye kobani naraları atmasınlar çıkıp devletin malını yani bizim malımızı bizim evlatlarımıza bırakacağımız bu güzel vatanı yağmalamaktan yerine kobaniye gitsinler Türkiye'de polise taş atıp molotof atıp kobaniye kurtaracaklarını düşünmesinler .. Rabbim birdir benim Rabbim Allahtır ve o her zaman zalime karşı mazlumun yanında olmayı emretmiştir . Ha sen ille de dediğim iki kelimeye takıldıysan ya onların tarafındasın ya da 26 gündür kaynayan kazanın ateşini körüklemek niyetindesin ! Şimdi düşün hangisi ???

yorumunuz dikkatimi çekti..
yorum yapma gereği hissettiğiniz mesajı okudum...

arkadaş yorumunda , sokağı yıkıp yağmalayan varlıklara (bakın benimde onlara insan diyesim gelmiyor) it gibi hafif bir kelime kullanmış...
ve siz onlara it denmesine tepki mi gösteriyorsunuz gerçekten ?
polislere yiğit dedi diye bunu yanlış mı buluyorsunuz... ?

benden de size "AMAN YARABBİ" gibi hayret verici bir yorum gelsin ...

sizin ki insan sevmek değil.. taraf tutmak olmuş...
ve tarafınız da beni çok rahatsız etti, sizin ilgili yorumdan rahatsız olmanız gibi.

kesinlikle ırkını inkar et diyenmi var..kürt asıllı TC vatandaşıyım desin..pkk yanlılarının fantastik istekleri var..kimisi devletsiz yönetim istiyor..dünyada devletsiz yönetim varmı?

kulitta inan bilmiyorum..neden böyle yılan hikayesine dönüyor..ışıdde bir kaç sene sonra önü alınmaz derecede büyür böyle giderse..
Bana kalırsa yeteri kadar büyüdükten sonra eylemlerini başlattı.
Pek çok ülkede tehdit oluşturacak şekilde üslerini kurdu.
Peki bu üslerin kurulmasına istihbarat örgütleri niye göz yumdu?
Silah sanayiine destek amaçlı projeler olduğunu düşünüyorum.

Lütfen rica ediyorum. Bana birşey demediniz. Ben dedim. Nerde ne kadar terörist varsa Allah onun 2 dünyada da belasını versin. Ama terörist olmayanı terörist olarak nitelemeyin
asla kürt vatandaşlarımızın hepsini aynı kefeye koyamayız..pkk yandaşları gözlemlediğim kadarıyla azınlık..ve ırkdaşları yapmayın adımızı kötüye çıkarıyorsunuz diye uyarıyor..ama onlarında gözü kör olmuş..bazı siyasilere duyulan hayranlık gibi..gerçeği görmez olmuşlar ..uyarı falan nafile..

İslamcıların islamiyete zarar verdiği gibi, PKK da kürtlere zarar veriyor maalesef.
İslamcıların islamiyetin simgesi olmadığı gibi, PKK da kürtlerin simgesi değil.

ben pkk yandaşlarını sokağa döküyor demedim ki
amaan dünyadan haberin yok yaw yazma daha iyi valla o zaman ben ne anlatıyorum o ne anlatıyor

Hep ayni seyi yapıyorsun. Her seyi sen biliyorsun en iyi sensin.

Cozum sureci falan zirvalamissin bizim de isteklerimiz varmış. Birak Allah aşkına guldurme kendine

Sen bu surecte her zaman kaybetmissin adamlar kendi kolluk kuvvetlerinden bahsediyorlar yanlis dis politikandan dolayı etrafinda ozerk kürt bolgeleri olusup kurdistan zirvasinin temelleri atilmis. Ama suclu cehape.

Yav he heee. Şampiyon sensin

arkadaşlar zaten verilecek olan toprak veya federasyon olsaydı , pkk çözüm sürecini baltalamaya çalışmazdı
o itler dediklerimiz yaratan dA rab mı ? ben yanlış mı anladım bu cümleyi kimden bahsediyorsunuz
şu bir kaç gündür ortalığı yakıp yıkanlardan mı ? onlara mı hakaret etmeyelim ?
cidden doğru mu anladım yoksa bahsettiğiniz başka kişiler mi
ama alıntıladığınız arkadaşın yorumunu okuyunca sizin yorumunuz beni dehşete düşürdü

zırvalak mı ? siz mi evet bu doğru

İslamcıların islamiyete zarar verdiği gibi, PKK da kürtlere zarar veriyor maalesef.
pkk ya sorarsan en mert kürt kendilerini görüyorlardır..tıpkı en dindar kendini görenler gibi..ama görmekle olmak arasında fark var değilmi..

baltalama falan yok..lütfen reel bakın..çözüm sürecine inanmıyorum..ama onlar inanmış gerçekten..

Zaten pkk nin Öcalan'ın "kurt sorunu " icin muhatap alimmasi en basta bence Kürtlere hakaret. Bebek katili Kürtleri temsil ediyor gibi pkk yi tüm Kürtler destekliyor gibi bu alcaklarla müzakere yapmaya kalktilar.

Saniyoruz ki süreç sonunda baris olacak. Pkk ya baris olacagi icin mi katilim rekor sayılara ulaştı. Yapilan araştırmaya goee ayda 1000 kisi gibi sayılara ulaşmış katilim. Pkk hic olmadigi kadar guclu. Cozum baris bunun neresinde?

bide madalyonun arka tarafını cevirip bakmak gerekiyor,o zaman her olay netlik kazanıyor.bunlar sadece piyon bide asıl şah varki,işin o kısmını idrak edince her sey corap söküğü gibi ortaya cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…