- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
hatırlıyorum..kendi polislerinin resmi vardı..ben çocuklara üzülüyorum egem..zaten zararı gören onlar..aaa erdoğan söylemlerinde o kadar etkili olduki,pkk'lılar işi daha da artırdı.kendi karakollarını,kendi mahkemelerini,kendi kolluk kuvvetlerini kurup kontroller yaptılar
Tamam bankizcim da karşılığında birşeyler almadan 40 yıllık mücadeleyi bırakırlar mı sence?estağfurullah cahillik vs demek istemedim
arkadaş yanlış anladı diye ben mesela bu gibi şeyler demek istedim yani huzur ve güvenliğimiz için gerekli olan şeyler gibi
dendiki TCeyaletlere ayrılacak..verilen söz bu olabilirmi..bu konuda bilgisi olan varmı kızlar?Tamam bankizcim da karşılığında birşeyler almadan 40 yıllık mücadeleyi bırakırlar mı sence?
Sonuçta onlar da zor koşullarda yaşayarak, can kayıpları vererek mücadele ediyorlar değil mi?
Bulgatistanda doğup büyümüş ve yaşayan bir türküm..
Beni kesseler ben Bulgarım demem..
Aslaa aslaaa böyle birşeyi kabul etmem..
Bir ülkenin vatandaşıyım diye o ırka ait değilim ben olmamda..
Irk başka vatandaşlık başka..
Kusura bakmayın demeyeceğim bakabilirsin hiç sorun değil ben benim ülkeme zarar veren hiçkimseyi alıp baş tacı edemem evet Rabbim yarattı ancak peygamber efendimiz de bundan 7 bin yıl önceden bizleri uyardı İŞİD e karşı .onları da Allah yaratmadı mıSiz ne zaman bu kadar nefret ve öfke doldunuz arkadaşım?
Polis zavallı bir yiğit falan değildir. Bazılarının onca masum insanı öldürdüğü belgelidir.
Düşüncenizde rahatsız olduğum çelişki şudur:
Ne yani o itler......................
Rabbim...............
Son iki cümleniz böyle başlıyor.
Hatırlatmak istedim; O itler dediklerinizi de yaratan Rab.
Lütfen düşüncelerimizi nefret saçmadan ifade edebilir miyiz?
Siz ne zaman bu kadar nefret ve öfke doldunuz arkadaşım?
Polis zavallı bir yiğit falan değildir. Bazılarının onca masum insanı öldürdüğü belgelidir.
Rabbim...............
kesinlikle ırkını inkar et diyenmi var..kürt asıllı TC vatandaşıyım desin..pkk yanlılarının fantastik istekleri var..kimisi devletsiz yönetim istiyor..dünyada devletsiz yönetim varmı?Elbette kabul etmeyeceksin. Senin ataların Bulgaristan da kurulup sona yıkılan Altınordu Devleti'ne bağlı Kıpçak veya Peçenek Türkleri'dir. Veya Osmanlı zamanında yerleşen Türkler de olabilir.
Ama Bulgaristan'da yaşıyorsan o ülkenin anayasasına ve diğer hukuk kurallarına uymak zorundasın.
Bana neden kendinizi ispatlama çabasındasınız ? Bişi mi dedim size ?
Bana kalırsa yeteri kadar büyüdükten sonra eylemlerini başlattı.kulitta inan bilmiyorum..neden böyle yılan hikayesine dönüyor..ışıdde bir kaç sene sonra önü alınmaz derecede büyür böyle giderse..
asla kürt vatandaşlarımızın hepsini aynı kefeye koyamayız..pkk yandaşları gözlemlediğim kadarıyla azınlık..ve ırkdaşları yapmayın adımızı kötüye çıkarıyorsunuz diye uyarıyor..ama onlarında gözü kör olmuş..bazı siyasilere duyulan hayranlık gibi..gerçeği görmez olmuşlar ..uyarı falan nafile..Lütfen rica ediyorum. Bana birşey demediniz. Ben dedim. Nerde ne kadar terörist varsa Allah onun 2 dünyada da belasını versin. Ama terörist olmayanı terörist olarak nitelemeyin
İslamcıların islamiyete zarar verdiği gibi, PKK da kürtlere zarar veriyor maalesef.Belki teror bitmedi ama cozum sureci gerckten burda cok olumlu karsilanmisti.sehit haberlerii gelmiyor diye silah sesleri eylemler kesildi diye cok huzurluyduk.ev ve arsa fiyatlari da burda deger kazandi turist sayisi ololdukça artmis esnafin ve halkin yuzu guluyordu gercekten.ama olmadi hazmedemediler yine yaptlar yapacklarini.halk baris istyor pkk istemiyor.halkin cogunlugu pkk nin etkisi altnda maalesf.umarm hain emellerine ulasmaz pkk ve halk pkk dan siyrilir artk.
ben pkk yandaşlarını sokağa döküyor demedim ki
amaan dünyadan haberin yok yaw yazma daha iyi valla o zaman ben ne anlatıyorum o ne anlatıyor
o itler dediklerimiz yaratan dA rab mı ? ben yanlış mı anladım bu cümleyi kimden bahsediyorsunuzSiz ne zaman bu kadar nefret ve öfke doldunuz arkadaşım?
Rabbim...............
zırvalak mı ? siz mi evet bu doğruHep ayni seyi yapıyorsun. Her seyi sen biliyorsun en iyi sensin.
Cozum sureci falan zirvalamissin bizim de isteklerimiz varmış. Birak Allah aşkına guldurme kendine
Sen bu surecte her zaman kaybetmissin adamlar kendi kolluk kuvvetlerinden bahsediyorlar yanlis dis politikandan dolayı etrafinda ozerk kürt bolgeleri olusup kurdistan zirvasinin temelleri atilmis. Ama suclu cehape.
Yav he heee. Şampiyon sensin
pkk ya sorarsan en mert kürt kendilerini görüyorlardır..tıpkı en dindar kendini görenler gibi..ama görmekle olmak arasında fark var değilmi..İslamcıların islamiyete zarar verdiği gibi, PKK da kürtlere zarar veriyor maalesef.
İslamcıların islamiyetin simgesi olmadığı gibi, PKK da kürtlerin simgesi değil.
baltalama falan yok..lütfen reel bakın..çözüm sürecine inanmıyorum..ama onlar inanmış gerçekten..arkadaşlar zaten verilecek olan toprak veya federasyon olsaydı , pkk çözüm sürecini baltalamaya çalışmazdı
o itler dediklerimiz yaratan dA rab mı ? ben yanlış mı anladım bu cümleyi kimden bahsediyorsunuz
şu bir kaç gündür ortalığı yakıp yıkanlardan mı ? onlara mı hakaret etmeyelim ?
cidden doğru mu anladım yoksa bahsettiğiniz başka kişiler mi
ama alıntıladığınız arkadaşın yorumunu okuyunca sizin yorumunuz beni dehşete düşürdü
Zaten pkk nin Öcalan'ın "kurt sorunu " icin muhatap alimmasi en basta bence Kürtlere hakaret. Bebek katili Kürtleri temsil ediyor gibi pkk yi tüm Kürtler destekliyor gibi bu alcaklarla müzakere yapmaya kalktilar.İslamcıların islamiyete zarar verdiği gibi, PKK da kürtlere zarar veriyor maalesef.
İslamcıların islamiyetin simgesi olmadığı gibi, PKK da kürtlerin simgesi değil.
zırvalak mı ? siz mi evet bu doğru