- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.855
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Yav muhalefet ne yapabilirki? Ne kadar yapabilir ki? Mecliste cogunluk iktidarin elinde, muhalefet ancak oneri getirebilir, bunlarin onerilerine red verebilir, toplam sayilari AKP milletvekillerinin yarisi bile etmiyor. Ulkede bugun ve yillardir sadece AKPnin borusu otuyor, unuttunuz mu yoksa onlari yuzde 50lerle siz bu milletin basina bela ettiniz. Simdi onlarin ektiklerini hep beraber mecburen biz de biciyoruz sayenizde.. Muhalefetmis... Laf.tabi canım muhalaefet ne yapıyor haberiniz var mı acaba hemde bu kargaşanın içine yangına körükle gidiyor ?
ama pardon o muhlefet mükemmel muhalefet
kim söylemiş yıllardır kılıç bey veya destekçileri mi ? kılıç bey naptığını bilmiyor
dün tezkereye hayır diyor bugün çıkıyor tezkere diyor :) bunlar değil mi söyleyenler görelim bakalım daha ne söyleyecekler
herşeyden önce bugünle yarını kıyaslamayın
evet biz bu toprakları canımızla kanımızla bileğimizle aldık , ölümüne savaştık , o dönemin cesur yürekli mübarek insanlarıyla bu dönemin çıkar peşinde koşan insanları hiç karşılaştırmayın
ha tarihi soruyorsanız tariht
tarihi sordunuz
cevap vereyim tarihte savaş yapmadan aldığımız toprak hak vs var , biraz tarih bilginiz varsa hatırlayın
savaşmayalım çözüm de olmasın peki ne olsun ? hem ona hayır hem buna hayır üçüncü şık mı var ?
tekrar yazıyorum bakın görün bekleyin toprak değil mesele
meclisde etkisi olmasada sokaklarda etkisi bir hayli fazlaYav muhalefet ne yapabilirki? Ne kadar yapabilir ki? Mecliste cogunluk iktidarin elinde, muhalefet ancak oneri getirebilir, bunlarin onerilerine red verebilir, toplam sayilari AKP milletvekillerinin yarisi bile etmednin borusu otuyor, unuttunuz mu yoksa onlari yuzde 50lerle siz bu milletin basina bela ettiniz. Simdi onlarin ektiklerini hep beraber mecburen biz de biciyoruz sayenizde.. Muhalefetmis... Laf.
siz anlatamadınız napalımBen topraktan bahsetmiyorum yalnız.
Barışla çözülmüş isyan, iç karışıklık olmuş mu dedim.
Biraz Türkçe bilginiz varsa siz de söylenenleri, sorulanları anlayın; başka yerlere çekmeden.
Tarihte terörün barışla çözüldüğünü gösteren örnek var mı cümlesinin anlaşılamayacak kadar karışık olduğunu düşünemedim pardon.siz anlatamadınız napalım
Hic inanmayin o sahte gozyaslarina.kendisi tesvik etti sokaklara dokulun dedi.eylemcilerinin sinirlarinin olmadgini yagmaci ve vahsice davranacgini biliyordu.bosuna yalandan aglamasin.kürt değilim,tüm vatandaşlarımıda seviyorum..
bugün facede selehattin demirtaşın ağlarken fotarafını gördüm..oda halkına üzülüyor..herkez bir oyunun parçası olmuş
uzatmasan artık tamam anladık senin türkçende sıkıntı yok uzatma yeterTarihte terörün barışla çözüldüğünü gösteren örnek var mı cümlesinin anlaşılamayacak kadar karışık olduğunu düşünemedim pardon.
paşa muamelesi yapanlar yok
paşa muamelesi yapan adam daha yumuşak olur , hükümet meydanlarda bas bas bağırıyor paşalık bu mu
burda ki halk da uyandı bundan e.min olun adam bıktık sizden diyebiliyor artık pkk ya
Tabi canim, CHP de zaten sokaklarda PKK liderleri ile muzakerelere devam ediyor, ISIDla iliskilerini surduruyor. Memleketi sokaktan idare ediyorlar, ayni bizim gibi.. Siz bu dediginize kendiniz inaniyor musunuz? Bu ulkenin kaderi tek bir yerde yaziliyor, o da Turkiye Buyuk MIllet Meclisidir. Orada da maalesef CHPnin 134 sandalyesine karsi AKPnin 327 sandalyesi var. Diger bir deyisle CHP maalesef Turkiye'nin kaderini belirleyen her kanunda, her kararda sadece bir etkisiz eleman, hic bir varlik gosterebilmesinin mumkunati yok, sayi ortada. O yuzden AKPnin bu milletin basina sardigi her belaya CHPyi ve meclisteki sandalye sayilari en fazla 50ye ulasabilen diger partileri ortak etmeniz komediden baska hicbirsey degil.meclisde etkisi olmasada sokaklarda etkisi bir hayli fazla
napacaklar ? yandaşlarını peşinden nasıl sürükleyecekler ?Nasıl hala bu adamlar bizi tehdit edebiliyorlar peki ? Demek ki pek başarılı olunmamış...
Belki teror bitmedi ama cozum sureci gerckten burda cok olumlu karsilanmisti.sehit haberlerii gelmiyor diye silah sesleri eylemler kesildi diye cok huzurluyduk.ev ve arsa fiyatlari da burda deger kazandi turist sayisi ololdukça artmis esnafin ve halkin yuzu guluyordu gercekten.ama olmadi hazmedemediler yine yaptlar yapacklarini.halk baris istyor pkk istemiyor.halkin cogunlugu pkk nin etkisi altnda maalesf.umarm hain emellerine ulasmaz pkk ve halk pkk dan siyrilir artk.Tarihte terörün barışla çözüldüğünü gösteren örnek var mı cümlesinin anlaşılamayacak kadar karışık olduğunu düşünemedim pardon.
ben meclisi demiyorum ki hala bana meclis de meclis diyorsunuzTabi canim, CHP de zaten sokaklarda PKK liderleri ile muzakerelere devam ediyor, ISIDla iliskilerini surduruyor. Memleketi sokaktan idare ediyorlar, ayni bizim gibi.. Siz bu dediginize kendiniz inaniyor musunuz? Bu ulkenin kaderi tek bir yerde yaziliyor, o da Turkiye Buyuk MIllet Meclisidir. Orada da maalesef CHPnin 134 sandalyesine karsi AKPnin 327 sandalyesi var. Diger bir deyisle CHP maalesef Turkiye'nin kaderini belirleyen her kanunda, her kararda sadece bir etkisiz eleman, hic bir varlik gosterebilmesinin mumkunati yok, sayi ortada. O yuzden AKPnin bu milletin basina sardigi her belaya CHPyi ve meclisteki sandalye sayilari en fazla 50ye ulasabilen diger partileri ortak etmeniz komediden baska hicbirsey degil.
Ya polise biraz yetki verilse mesela şerefsizleri vurma yetkisi verilse o zaman saklanmaya delik ararlar dış ülkelerde örneğin Amerika'da trafik polisi bile onun isteği dışında elini kaldırsan acımıyo anında vuruyor . Bizim zavallı yiğitlerimiz ise biber gazı sıktı diye ya da plastik mermi kullandı diye suçlanıyor . Ne yani o itler benim ülkemin polisine bankasına sokağına özellikle de insanına zarar verecek ve bir de zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmaya çalışacak . Rabbim ülkemize devletimize vatan diye bağrımıza bastığımız şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklara zarar vermek isteyen bölmek isteyen hiçbir kansıza fırsat vermesin inşallah planları içinde boğsun bu hainleri
Bu mudur budur.ben meclisi demiyorum ki hala bana meclis de meclis diyorsunuz
uzatmayın artık ya size meclis diyen yok
sokakta neler yaptıklarını halkı nasıl kışkırttıklarından haberiniz mi yok yoksa varda dile mi getiremediniz daha yeni pankartlar astırıp milleti sokağa dökmek için çabalayan kim ? akıllı olsun seçim kazansın yıllardır kaanamamış bir seçimi şimdi meclis diyorsunuz bilmem ne diyorsunuz
zaten seçim kazanmayı bile beceremiyorsa iktidar olmasın mümkünse onu da beceremeyeceği belli
Alıntı yapmazsan uzamaz zaten.uzatmasan artık tamam anladık senin türkçende sıkıntı yok uzatma yeter
AKP'nin değil canım sadece Recep Tayyip Erdoğan kararları geçerli.Yav muhalefet ne yapabilirki? Ne kadar yapabilir ki? Mecliste cogunluk iktidarin elinde, muhalefet ancak oneri getirebilir, bunlarin onerilerine red verebilir, toplam sayilari AKP milletvekillerinin yarisi bile etmiyor. Ulkede bugun ve yillardir sadece AKPnin borusu otuyor, unuttunuz mu yoksa onlari yuzde 50lerle siz bu milletin basina bela ettiniz. Simdi onlarin ektiklerini hep beraber mecburen biz de biciyoruz sayenizde.. Muhalefetmis... Laf.
bizim derken..akp yi mi kastettin?çözüm demek karşılıklı anlaşma demek zaten
bizimde isteklerimiz var
maalesef gerçek..çözüm süreci seneryosu hataydı..tutamayacağın sözü vermeyeceksin..AKP'nin değil canım sadece Recep Tayyip Erdoğan kararları geçerli.
AKP Bakanları RTE'nin bakanı, AKP Milletvekilleri RTE'nin vekilleri.
Emniyet, Hukuk, Medya RTE'nin...
Cumhurun Başı tek adam...