- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
tamam çözüm süreci nedir.?cavaplarmısın lütfen?dağdan şehre indiler,metropollerdeyiz diyorlar şimdi..yanlış olan ne ?
pkk yı dağdan indirmek mi yanlış ? pkk nın silahsızlandırılması mı yanlış ?
Silahsız PKK 3 gündür karanfillerle şehirleri birbirine katıp , güllerle adam öldürüyoryanlış olan ne ?
pkk yı dağdan indirmek mi yanlış ? pkk nın silahsızlandırılması mı yanlış ?
çözüm süreci bitmedi dikkatinizi çekerimSilahsız PKK 3 gündür karanfillerle şehirleri birbirine katıp , güllerle adam öldürüyor
Gerçekten şu yazdıklarınızı inanarak mı yazıyorsunuz?
parkon anlamadığın şeylere yorum yapma,bak ben sessiz sessiz okuyorumSilahsız PKK 3 gündür karanfillerle şehirleri birbirine katıp , güllerle adam öldürüyor
Gerçekten şu yazdıklarınızı inanarak mı yazıyorsunuz?
çözüm süreci diye bir şey yok..istediklerini elde ettiler..herşeyi onların üzerine atıyorlar..çözüm süreci varsa yardım olmalı çözüm süreci haklılık payları var demektir söylemlerinde..kendi ile çelişen bir politika..çözüm süreci gerçekten varsa o zaman kobaneye yardım etmeli hükümet..çözüm süreci bitmedi dikkatinizi çekerim
anlamadığınız yorumlara cevap yazmayın bir zahmet
olayın özü şu aslında pkk ya silah bıraktırıp siyaset yapması hedefleniyor ,tamam çözüm süreci nedir.?cavaplarmısın lütfen?dağdan şehre indiler,metropollerdeyiz diyorlar şimdi..
Bana güven vermiyor. Bir söylenen diğer söyleneni tutmuyor. Önce ''İmralı Yaatığı ile görüşen şerefsizdir'' deniyor. Sonra göüşmeler faydalı oldu deniyor. Bu ne pehiz bu ne lahana turşusu?çözüm süreci bitmedi dikkatinizi çekerim
Bir üstteki yorumda PKK silah bıraktı, dağdan indi yazmışsın.???çözüm süreci bitmedi dikkatinizi çekerim
Farklı aktörlerle aynı oyun. Tabi ya deja vu.Tarih tekerrürden ibarettir denir,eskidende böyleydi şimdide böyle aynı olaylar farklı kişilerle millete sunuluyor.
valla silahsızlandırılması mı yanlış ? yazmışım tekrar baktım da silahsızlandırıldı yani geçmiş zaman eki kullanmamışımBir üstteki yorumda PKK silah bıraktı, dağdan indi yazmışsın.???
Türkçe eksikliği olan sen olmayasın?
Ülke tamamen ışid ve PKK lı teröristlerin yuvası haline getirildi. Heryerde Işid ve PKK hücreleri var.
Bugün sokakta çatışan teröristleri AKP hükümeti soktu Suriye'den içeri.
" Cemaat devleti ele geçirdi" dedik, inanmadınız.
"Balyoz, Ergenekon da insanlar boşuna yargılanıyor " dedik inanmadınız.
"Sınav soruları birilerine servis ediliyor " dedik inanmadınız.
" Andımız kaldırılıyor" dedik onuda kabul etmediniz .
tüm bunların gerçek olduğunu gördünüz.
Şimdide " çözüm süreci denen şeyin Kürdistan ı kurmakla biteceğini söylüyoruz yine inanmıyorsunuz.
Kürdistan kurulup bebek katili dışarı çıktığındada " PKK BIZI KANDIRDI" der geçiştirirsiniz ...
Kandırılmaktan keyif alan bir yüzde elliye biz ne desek boş burda.
ne mağdur devlet adamlarımız var hep de kandırılıyorlarBir üstteki yorumda PKK silah bıraktı, dağdan indi yazmışsın.???
Türkçe eksikliği olan sen olmayasın?
Ülke tamamen ışid ve PKK lı teröristlerin yuvası haline getirildi. Heryerde Işid ve PKK hücreleri var.
Bugün sokakta çatışan teröristleri AKP hükümeti soktu Suriye'den içeri.
" Cemaat devleti ele geçirdi" dedik, inanmadınız.
"Balyoz, Ergenekon da insanlar boşuna yargılanıyor " dedik inanmadınız.
"Sınav soruları birilerine servis ediliyor " dedik inanmadınız.
" Andımız kaldırılıyor" dedik onuda kabul etmediniz .
tüm bunların gerçek olduğunu gördünüz.
Şimdide " çözüm süreci denen şeyin Kürdistan ı kurmakla biteceğini söylüyoruz yine inanmıyorsunuz.
Kürdistan kurulup bebek katili dışarı çıktığındada " PKK BIZI KANDIRDI" der geçiştirirsiniz ...
Kandırılmaktan keyif alan bir yüzde elliye biz ne desek boş burda.
seneryo baştan belliydi... adamlar silahlandı bile..av malzemeleri satan yerleir basıyorlarmış..akiller pkk nın silah bırakma sürecini takip edecekler
Lütfen anlatın çok merak ettim kim soktu Suriye'den içeri..akp mi soktu suriyeden içeri ? olaylar zincir gibi birbirine bağlantılı bence rahatlıkla çözebilirsiniz kimin soktuğunu