Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

her söyleneni kafanıza göre anlamayın.

terör kötüdür. kim yaparsa yapsın.

bu nedenle, şimdi bu sokaklarda gerçekten terör estiren yağmalayanları ne kadar onaylamıyorsam, aynı anda polisi de onaylamıyorum.

her ikisi de terör estiriyor.

bu gerçeği görmeniz için ne olması lazım?

buraya gelip de, allah polisimize güç versin demenizi anlamıyorum.

bugün olanlar devletin, yani akp hükümetinin bizzat istediği, bunun için ortam yarattığı olaylardır. önce bunu anlayınız.

tekrarlayalım:
bugün olanlar devletin, yani akp hükümetinin bizzat istediği, bunun için ortam yarattığı olaylardır.

bugün olanlar devletin, yani akp hükümetinin bizzat istediği, bunun için ortam yarattığı olaylardır.

önce bunu anlayınız.

ondan sonra kime öfkelenecekseniz buyrun kızın fakat bu cümle ile başlayın herşeye.

çözüm süreci bitmedi dikkatinizi çekerim
anlamadığınız yorumlara cevap yazmayın bir zahmet
çözüm süreci diye bir şey yok..istediklerini elde ettiler..herşeyi onların üzerine atıyorlar..çözüm süreci varsa yardım olmalı çözüm süreci haklılık payları var demektir söylemlerinde..kendi ile çelişen bir politika..çözüm süreci gerçekten varsa o zaman kobaneye yardım etmeli hükümet..

tamam çözüm süreci nedir.?cavaplarmısın lütfen?dağdan şehre indiler,metropollerdeyiz diyorlar şimdi..
olayın özü şu aslında pkk ya silah bıraktırıp siyaset yapması hedefleniyor ,
pkk eve dönecek ,
aslına bakarsanız her iki tarafta çözüm taraftarı bakın biz ne diyoruz otuz yıl savaştık bir şey olmadı şehit verdik diyoruz ya , onlarda aynısını söylüyorlar yani biz nasıl ki savaş çözüm olmadı silah çözüm olmadı diyorsak onlarda aynı görüşte ,iki tarafta buna mecbur .. siz inanmak isteseniz de istemeseniz de durum bu yanlış bulursunuz saygı duyarım bir şey diyemem.
ama şunu unutmayın üçüncü bir şık yok tu buna mecburduk , ya eski günlere devam edecektik yada çözüm süreci .
akil insanları sormuşlar hani nerdeler diye onlar görevini yapıp çekildiler buralara gelip halka çözüm sürecini anlattılar

çözüm süreci bitmedi dikkatinizi çekerim
anlamadığınız yorumlara cevap yazmayın bir zahmet
Bir üstteki yorumda PKK silah bıraktı, dağdan indi yazmışsın.???
Türkçe eksikliği olan sen olmayasın?
Ülke tamamen ışid ve PKK lı teröristlerin yuvası haline getirildi. Heryerde Işid ve PKK hücreleri var.
Bugün sokakta çatışan teröristleri AKP hükümeti soktu Suriye'den içeri.

" Cemaat devleti ele geçirdi" dedik, inanmadınız.
"Balyoz, Ergenekon da insanlar boşuna yargılanıyor " dedik inanmadınız.
"Sınav soruları birilerine servis ediliyor " dedik inanmadınız.
" Andımız kaldırılıyor" dedik onuda kabul etmediniz .

tüm bunların gerçek olduğunu gördünüz.

Şimdide " çözüm süreci denen şeyin Kürdistan ı kurmakla biteceğini söylüyoruz yine inanmıyorsunuz.
Kürdistan kurulup bebek katili dışarı çıktığındada " PKK BIZI KANDIRDI" der geçiştirirsiniz ...

Kandırılmaktan keyif alan bir yüzde elliye biz ne desek boş burda.

valla silahsızlandırılması mı yanlış ? yazmışım tekrar baktım da silahsızlandırıldı yani geçmiş zaman eki kullanmamışım

ne mağdur devlet adamlarımız var hep de kandırılıyorlar

akiller pkk nın silah bırakma sürecini takip edecekler
seneryo baştan belliydi... adamlar silahlandı bile..av malzemeleri satan yerleir basıyorlarmış..
pkk yandaşlarına..sana kürtçe uranı kerim,sana okullarda ana dilinde eğtim hakkı vs dersen şu andada adamların arkasında durmak zorundasın..kürtçe kuranı kerim elinde kürt halkına sesleniyordu..ne oldu..şimdimi aklına geldi pkknın katlettiği şehitler..özel hak falaan olamaz hepimiz TC vatandaıyız deyip kestirip atsaaydı..

cemaat ne zaman kuruldu ne zaman devleti ele geçirdi ? bunlar on yılda olmadı , ne kadar süre önce başladılar adamlarını sokmaya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…