Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Alıntı yapmazsan uzamaz zaten.
Anladık senin de tarih bilgin harikaymış en brinci sen oldun, hadi sen haklısın, her şeyi de sen biliyorsun.
Te Allahım ya
bak bende türkçe bilgini anladım
uzatma dedim anlayamamışın alıntı yapmışın , bende tam türkçe dersi isteyecektim vazgeçtim

Bu mudur budur.:KK9:chp gezide saksı gorevi ustlenmisti zaten...siyaset konusmicam diyorm ama olmuyor..
Valla Farah hic emme basma tulumba gibi Bankizin yazdiklarini onaylayip durma burada, artik hepten sacmaladigi icin cevap yazmadim ona, Chpnin veya (PKKnin meclisteki partisi disinda) baska bir partinin sokaklara cikip PKKnin evleri, dukkanlari, benzin istasyonlarini atese veren teror yanlilarini kiskirttigi sacmaligina kimse beni inandiramaz. Fazla ucuk, amacini asmis mesajlara cevap yazmak benim icin zul.

ben pkk yandaşlarını sokağa döküyor demedim ki
amaan dünyadan haberin yok yaw yazma daha iyi valla o zaman ben ne anlatıyorum o ne anlatıyor

bak bende türkçe bilgini anladım
uzatma dedim anlayamamışın alıntı yapmışın , bende tam türkçe dersi isteyecektim vazgeçtim
Ay bende son lafı söyleme hastalığı var arkadaş.
Uzatma diyene kendi çirkin üslubuyla karşılık vermezsem olmuyor.
Nice farklı görüşteki insanlarla fikir alışverişi yaptık ama senin gibisiyle olmuyor be.
Önce bir üslubunu düzelt, herkese saldırmakla tek yapacağın antipati toplamak olacak

Ay bende son lafı söyleme hastalığı var arkadaş.
Uzatma diyene kendi çirkin üslubuyla karşılık vermezsem olmuyor.
çirkin uslub
küfür mü ettim hakaret mi ? ayıp oluyo ama aynen karşılık verdim ben demekki karşılıklı çirkin uslublaştık
uzatmayalım artık ne dersin hadi son sözünü de söyle madem de için rahat etsin napalım

yok akp değil yani toplum düzeni vs için gerekli şeyler işte
arkadaşlar ,
aklım almıyor..kürt türk birlikte savaştık kurtuluş savaşında diyorlar..bizimde geçmişimiz savaştı..ailemin köyü karadenizde..yine yazıyorum..1960 da evde su elektirik yokmuş,yol yokmuş,bu insanlar el bebek gül bebekmi tutuldu hayrı sadece zor durumda kalan doğu değildiki...neden sadece pkk yandaşları hakda hak diyor anlamadım..fantastik düşünceler bunlar..vaad edildiyse buda yanlış bence..

AKP'nin değil canım sadece Recep Tayyip Erdoğan kararları geçerli.
AKP Bakanları RTE'nin bakanı, AKP Milletvekilleri RTE'nin vekilleri.
Emniyet, Hukuk, Medya RTE'nin...
Cumhurun Başı tek adam...
Dogru, diktatorumuz her zaman dedigim gibi Erdogan zaten. Belediyeler de onun, nereye park, nereye AVM yapilacagina da o karar verir bu ulkede, belediyeler degil.

arkadaşlar ,
aklım almıyor..kürt türk birlikte savaştık kurtuluş savaşında diyorlar..bizimde geçmişimiz savaştı..ailemin köyü karadenizde..yine yazıyorum..1960 da evde su elektirik yokmuş,yol yokmuş,bu insanlar el bebek gül bebekmi tutuldu hayrı sadece zor durumda kalan doğu değildiki...neden sadece pkk yandaşları hakda hak diyor anlamadım..fantastik düşünceler bunlar..vaad edildiyse buda yanlış bence..
hayır ya mesela pkk silahı bırakacaksın yol kapatma eylemleri yapamayacaksın gibi şeyler

Bu mudur budur.:KK9:chp gezide saksı gorevi ustlenmisti zaten...siyaset konusmicam diyorm ama olmuyor..
farahcım ben üzülüyorum kobanide ölen çocukların resimleri nette dolaşıyor..bize siyasilerden fayda yok..bi bitiremediler terörü şimdide işid belası çıktı..davut oğlu işidla savaşsak 30 sene sürer demiş..aslında bizim ordumuz bir günde tararda neden 30 yıl bir diyiverin kızlar:KK64:

farahcım ben üzülüyorum kobanide ölen çocukların resimleri nette dolaşıyor..bize siyasilerden fayda yok..bi bitiremediler terörü şimdide işid belası çıktı..davut oğlu işidla savaşsak 30 sene sürer demiş..aslında bizim ordumuz bir günde tararda neden 30 yıl bir diyiverin kızlar:KK64:
Ben de bunu anlamakta zorlanıyorum işte.
Ülkelerin Terörle mücadele yöntemleri ''Ne öldür ne yaşat arada kaynat'' gibi geliyor bana.

maalesef gerçek..çözüm süreci seneryosu hataydı..tutamayacağın sözü vermeyeceksin..
Ben so
Elbette ben de uzuluyorm terorun her turlusunu lanetliyorm.bugun burda adam akilli bir eylem yapilsaydi yasanan vahsete tepki cekmk amaciyla, inan ben de giderdim.isid in Allah belasini versin.tabi ki uzuluyorm ama neden simdi isidle savas olsun.oraya bir tankimizn girmesi de savas sebebi.turk askeri niye gidip savassin onlar da can degil mi.bugun nato bile iside karsi bir kara harekati baslatmazken niye turkiye girsin savasa kobani icin? Pkk yillarca arkadan vurdu mehmetcigi.gitsin kendi savassin isidle kobanide.haa hukumet ne yapabilir bu eylemciler boyle ortalgi yakacagina silah istesin hukumetten gitsin kobanide savassin diyorm kendimce ama o silahlar turkiyeye dogrultulmaz mi diye de soru isareti var kafamda.benim irkimin ne yapacagi belli olmaz...

Bu kadar mı yani?
Recep Tayyip Erdoğan PKK'ya silahları bırakın, yol kapatmayın deyince 40 yıllık PKK sorunu çözülmüş mü oldu.?

aaa erdoğan söylemlerinde o kadar etkili olduki,pkk'lılar işi daha da artırdı.kendi karakollarını,kendi mahkemelerini,kendi kolluk kuvvetlerini kurup kontroller yaptılar:KK53:

Ben so

Elbette ben de uzuluyorm terorun her turlusunu lanetliyorm.bugun burda adam akilli bir eylem yapilsaydi yasanan vahsete tepki cekmk amaciyla, inan ben de giderdim.isid in Allah belasini versin.tabi ki uzuluyorm ama neden simdi isidle savas olsun.oraya bir tankimizn girmesi de savas sebebi.turk askeri niye gidip savassin onlar da can degil mi.bugun nato bile iside karsi bir kara harekati baslatmazken niye turkiye girsin savasa kobani icin? Pkk yillarca arkadan vurdu mehmetcigi.gitsin kendi savassin isidle kobanide.haa hukumet ne yapabilir bu eylemciler boyle ortalgi yakacagina silah istesin hukumetten gitsin kobanide savassin diyorm kendimce ama o silahlar turkiyeye dogrultulmaz mi diye de soru isareti var kafamda.benim irkimin ne yapacagi belli olmaz...
biliyorum canım..allah yar ve yardımıcımız olsun..kötülük düşünenlere fırsat vermesin..

Tüm proje ''mesela'' içinde zaten. Neyi açıklamış oldun anlamadım canım.
Cahilliğimi bağışla lütfen.
estağfurullah cahillik vs demek istemedim
arkadaş yanlış anladı diye ben mesela bu gibi şeyler demek istedim yani huzur ve güvenliğimiz için gerekli olan şeyler gibi

Ben de bunu anlamakta zorlanıyorum işte.
Ülkelerin Terörle mücadele yöntemleri ''Ne öldür ne yaşat arada kaynat'' gibi geliyor bana.
kulitta inan bilmiyorum..neden böyle yılan hikayesine dönüyor..ışıdde bir kaç sene sonra önü alınmaz derecede büyür böyle giderse..

X