Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Bizim koyde zirvaya zirva denir ne diyek ? Eger isitmek istemiyorsan ici dolu şeyler yapacaksın.

Neyse ban alamayacağm.

Selametle
sizin yorumlarınız gibi mi ? beni zırvalamak ve herşeyi bilmekle suçlarken sizin yorumunuz da sus sen biz biliriz her şeyi diyor . güle güleeeeeeeee

PKK Terör örgütü de, Işid Terör örgütü de kendi ideolojileri için mücadele sürdürüyorlar elbette.
Onlar mücadele etmemiş olsalar bizim de karşı mücadelemize gerek kalmaz değil mi canım?
PKK törör örgütü, çözüm sürecine giderken zorlu yılları için bedel talep etmemiş olabilir mi?

Son düzenleme:
kimler inanmış pkk ve yandaşları mı ?
evet çözüm sürecine inanmışlar çözüm süreci tam ne anlama geliyor onların çıkarları için bilmiyorum..fikrinizvarsa söyleyin..baltalamak için yapmadılar buna eminim..kobanideki yandaşlarımı diyeyim onun için TCnin yanlarında olmasını istediler..bu mümkün olsa gazzeye de giderdi TCoradakilerde Müslümandı ama sadece insani yardım yapabildi..buda mümkün değildi..enteresanlıklar sözkonusu..

bunların hepsi bahane arkadaşım
zaten dikkat ettiniz mi kobane bahanesi eylemleri dedik

işte bunlar bahane kobane bir bahane
bahane olurmu..onlar için önemli bir yer tepelik bir yermiş..tüm şahri oradan görebiliyormuşsun..ellerinden gitmek üzere..şu an çatışmadalar..bu onlar için büyük bir yıkım..süre. uıkım..hepsi üst üste..birleştirdiğinde çok enteresan şeyler düşündürüyor insana..

Çö
Çözüm sürecine değil vaatlere inandılar,çözüm süreci diye bişey yoktu aslında sadece lafı vardı.

bunlar aynı saftalar esasında , ikisininde patronları aynı

bunlar aynı saftalar esasında , ikisininde patronları aynı
bankız bu çözüm süreci diye bir politika güdmenin yanlış olduğu gerçeyini değiştirmez..TC de nezaman çözüm süreci olmuş..kim buna cesaret edebilir?

Y
ben şaşırdım ozamanda..şu anda şaşkınım..bence çözüm süreci politikası yanlış..
Yoktu ki zaten sadece millet var olarak bildi,siyaset bu yüzden doksan dokuzu yalan derler işin mizaç kısmı bi yana siz aslında sorun olmayan bi şeyi sorun olarak görür ve de sorun var çözelim derseniz,herkes söyleyende dahil sorun olduğuna inanır değil mi.buda öyle birsey işte...

aynen..politika oyun demekmiş..siyasi oyunlar ... halk zarar görüyorsa sorumluluğu alması geren üstüne alacak..dün masaya oturup..bu gün ya siz vatandaşımızı öldüren pkk sınız ne demektir yeminle anlamış değilim

İçi boş bu süreç seçim propagandası olarak mı kullanıldı?
Aynen öyle oldu arkadaşım aslında yoktu gündeme getirildi hatırlarsanız eğer bi zamanda anayasa için akil insanlar vardı hani nerde onlar? Gündem değişsin diye vardı değişti unutuldu,buda öyleydi emellere ulaşılmaya başlandı zaten olmayan çözüm şimdilerde olmayacak dendi.

Tarih tekerrürden ibarettir denir,eskidende böyleydi şimdide böyle aynı olaylar farklı kişilerle millete sunuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…