- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
gelişmeleri göreceyiz..ülkemiiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah..neden nette Erdoğan bizi kandırdı diyor pkk yandaşları..toprak istedikleri de yok onların derdi başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelişmeleri göreceyiz..ülkemiiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah..neden nette Erdoğan bizi kandırdı diyor pkk yandaşları..toprak istedikleri de yok onların derdi başka
ben çocuktum bu olaylar vardı..30 senedir bitiremediler pkk yı..nedir çektiğimiz terörden..teröriste bir şeyde yapamıyorsun..hepsinin arkasında birileri varmış..peki napılsaydı ? nasıl mücadele edilseydi ? şehit mi verseydik
bakın kaç yıl savaştık kaç şehit verdik sonuç ne oldu ?
ayrıca muhalefette çözüm adı altında maddeler yayınlıyor ? herkes uyandı anlayacağınız
adı üzerinde pkk yandaşlarıgelişmeleri göreceyiz..ülkemiiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah..neden nette Erdoğan bizi kandırdı diyor pkk yandaşları..
hükümette hata yokmu diyorsun bankız..bak ben kılıçlar oğlunun tezkere çıkarma düşüncesini yanlış buluyorum yazıyorumda..objektifmisin..yoksa partine başkanına olan sevgindenmi?adı üzerinde pkk yandaşları
onların sözüne mi inanıyorsunuz ? yapmayın lütfen onlar ne dediklerini bilmiyorlar bile
kobanide ki kürt halkı için ayaklandılar naptılar burda kendi halkına zarar verdiler
okulları yaktılar , kim gidiyor o okullara burdaki kürt vatandaşlarımızın çocukları
kaç gündür kepenkler kapalı peki zarar yine kime ? kürt esnafımıza
kimseye haksızlık etmeyelim , herkes bitirmek için savaştı ha aralarında çıkar için kullanan varsa onları Allah a havale edelim. yıllarca hep silahla uğraştıkları için bu yola başvurdular . bir olayı çözemezsen yeni bir yol arasın , hayatın her alanında bu böyledir , bunu da böyle düşünün .ben çocuktum bu olaylar vardı..30 senedir bitiremediler pkk yı..nedir çektiğimiz terörden..teröriste bir şeyde yapamıyorsun..hepsinin arkasında birileri varmış..
kimseye sevgim bağlılığım yok hataları var elbet benim de eleştirdiğim noktalar var elbettehükümette hata yokmu diyorsun bankız..bak ben kılıçlar oğlunun tezkere çıkarma düşüncesini yanlış buluyorum yazıyorumda..objektifmisin..yoksa partine başkanına olan sevgindenmi?
Ben savaş dedim mi?peki savaşla ne zaman çözüldü ? hangi tarihte bir örnek verin madem ?
peki napılsaydı ? nasıl mücadele edilseydi ? şehit mi verseydik
bakın kaç yıl savaştık kaç şehit verdik sonuç ne oldu ?
ayrıca muhalefette çözüm adı altında maddeler yayınlıyor ? herkes uyandı anlayacağınız
tarihi sordunuzBen savaş dedim mi?
barışla çözüldü mü hiç dedim...
Hayır bir de neyin barışı, neyin çözümü bunu da bilmiyoruz. Şu an ellerinde olmayan ne gibi vaatler verilmiş olabilir ki dağdan inecekler?
ve evet sorunuza cevap vereyim savaşla çözülmüş büyük-küçük çeşitli durumlar var elbette.
objektif olduğuma inanıyorum..partiler siyasetin bir parçası..hiç bir parti sütten çıkmış ak akaşık olamaz..kimseye sevgim bağlılığım yok hataları var elbet benim de eleştirdiğim noktalar var elbette
hatta yazsam sayfalar dolar , ama diyorum ya çözüm bulamazsan başka yola başvurursun bunu da böyle değerlendirmek lazım .
kimse objektif olamaz objektif olmak zordur ,bunun tartışmasına hiç girmeyelim
objektif olamamak sadece akp lilere özgü bir şey de değildir , diğer partilere mensup insanlarda da bu var
paşa muamelesi yapanlar yokHerkes uyandı ya uyandı biz de o yüzden bugün bu hallerdeyiz.
Neyin uyanmasından bahsediyorsunuz bir türlü anlayamıyorum.
Çözüm savaş olmamalı tabiki de ama düşmana canım demek de olmamalı.Sen o insanlara bugün paşa muamelesi yaparsan dün onlar yüzünden ölenlerin suçu günahı neydi demezler mi sana ?
bu işte çözüm olamaz..pkk yandaşları kürt asıllı TCvatandaşı olmayı kabul etmek zorunda..herşeyden önce bugünle yarını kıyaslamayın
evet biz bu toprakları canımızla kanımızla bileğimizle aldık , ölümüne savaştık , o dönemin cesur yürekli mübarek insanlarıyla bu dönemin çıkar peşinde koşan insanları hiç karşılaştırmayın
ha tarihi soruyorsanız tariht
tarihi sordunuz
cevap vereyim tarihte savaş yapmadan aldığımız toprak hak vs var , biraz tarih bilginiz varsa hatırlayın
savaşmayalım çözüm de olmasın peki ne olsun ? hem ona hayır hem buna hayır üçüncü şık mı var ?
tekrar yazıyorum bakın görün bekleyin toprak değil mesele
Bizim de iktidarin yaptigi cirkin siyasetten, bir ISIDa bir PKKya verdigi mavi boncuklardan sonra memleketi icine dusurdugu bu berbat durumdan, kargasadan, 12 Eylul 1980den beri ilk defa 6 ilde birden sokaga cikma yasagi ilan edilmesinden, insanlarin sokaklarda olecek duruma getirilmesinden midemiz bulaniyor ama elden birsey gelmiyor ne yazik ki.. Herkesler bunun boyle olacagini yillardir soylerken hala bunlarin yaptiklarini inatla destekledikten sonra simdi dualardan medet ummaniz da trajikomik.biz şu durum geçsin bitsin artık dua ederken
muhalefet bile yapamayan bir muhalefet partisi , şu kargaşanın içine bir kargaşa daha sokmanın peşinde kasap et derdinden misali , midem bulanıyor artık muhalefetin çirkin siyasetinden
zaten hatasız kul bulmaya çalışmak boşuna aramak ha daha iyisi varsa çıksın meydanlara ben bekliyorum şahsenobjektif olduğuma inanıyorum..partiler siyasetin bir parçası..hiç bir parti sütten çıkmış ak akaşık olamaz..
tabi canım muhalaefet ne yapıyor haberiniz var mı acaba hemde bu kargaşanın içine yangına körükle gidiyor ?Bizim de iktidarin yaptigi cirkin siyasetten, bir ISIDa bir PKKya verdigi mavi boncuklardan sonra memleketi icine dusurdugu bu berbat durumdan, kargasadan, 12 Eylul 1980den beri ilk defa 6 ilde birden sokaga cikma yasagi ilan edilmesinden, insanlarin sokaklarda olecek duruma getirilmesinden midemiz bulaniyor ama elden birsey gelmiyor ne yazik ki.. Herkesler bunun boyle olacagini yillardir soylerken hala bunlarin yaptiklarini inatla destekledikten sonra simdi dualardan medet ummaniz da trajikomik.
çözüm demek karşılıklı anlaşma demek zatenbu işte çözüm olamaz..pkk yandaşları kürt asıllı TCvatandaşı olmayı kabul etmek zorunda..