- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
vallahi sana yazdığım iyi niyet yorumundan pişmanım...hakikaten ilk mesajımda da belirttim fransa da yaşıyorsun başta hakikaten direkt saldıranlar hissetmişte saldırmış sana.Isteyen istedigi sekilde anlasin. Ama ben yanlis anlasildim, kimseden ozur dilemicem, cunku burda benimde sevdigim insanlar hakkinda kotu konusuluyor, ama kimseye neden boyle konusuyosun diye sormuyorum, herkesin kendi fikri, kendi dusuncesi. NOKTA.
fransa da yaşamak herşeyden bihaber olmak mı demek.fransa da yaşıyorsa 4 duvar arasında hiç bir imkanı yok demek mi,bak netlerde cirit atıyor,elinin altında her imkanvallahi sana yazdığım iyi niyet yorumundan pişmanım...hakikaten ilk mesajımda da belirttim fransa da yaşıyorsun başta hakikaten direkt saldıranlar hissetmişte saldırmış sana.
Fransa da yaşamakla bihaberliği özdeştirmiyorum konu sapmasın diye açılım yapmayacağım FRANSA BELÇİKA %100 bir genelleme yapmadan orada yaşayan TC uyrukluların portföyleri vs. vs. diyeyim boşlukları siz şekillendirebilirsiniz bence...fransa da yaşamak herşeyden bihaber olmak mı demek.fransa da yaşıyorsa 4 duvar arasında hiç bir imkanı yok demek mi,bak netlerde cirit atıyor,elinin altında her imkan
Amerika nufus cüzdanını cebinde taşıyanlara Amerikan denir Amerikalı denmez. Fransa nufus cüzdanını cebinde taşıyanlara Fransız denir, Fransalı denmez.
akasya,kızkardeşimin komşusuda bize köyde hocaalar Atatürkü kötü belleti demiş..ailem göçmüş ama ben şanslıyım bir parça bize ilk okuldan itibaren öğrettiler..kurtuluş savaşını..Türkiye cumhuriyetinin kurulması için hem iç hem dış düşmanlarla mücadele edilmiş..büyük bir lider olmasa..bir avuç asker bir avuç silahla..kadınlar bebeklerini örtüsünü alıp bombalara sarmışlar islanmasın diye..öyle aşılamışki özgürlük mücadelesini..yoksa iç ve dış düşmanlarca parçalanıcaktı..Atatürk sayesinde kadınlar oy verebiliyor...din adı alında suiistimal ediyorlar kimileri zengin oldu..yine bu pkk kimden destek görüyor belirsiz..bak islam isıd dediklerinin bazılarının boynunda hac varmış..her islamı savunan İslamcı değil..Ben goruyorum, siz gormuyosaniz sizin probleminiz, yada gormek istemiyorsunuz bilemicem.
Bu konuda bi uc harfliler eksikti, onuda tamamladiniz, sagolun.
Kimin neyin heykeli oldugundan hicbir fikrim yok, haberleri takip ederken dikkatimi cekti, o kadar.
akasya biz bu ülkede bir bütün olarak yaşamak zorundayız..başta hükümet,alevi kürt,sunni diye ayırırsa,açık kapalı çapulcu derse bu vatan bölünür..bu vatanın bölücülere ihtiyacı yok..bölücü tarikatler kandırdı kadınları,dış güçler gennçleri şimdi insanlar birbirine kutuplaştı..olması gereken aynı ülke vatandaşı olmak TC vatandaşlığını savunmak..Oyle mi? Alevler icinde olunca farketmedim. Evet dedigin gibi tuhaf gorunuyo.
senden alıntı yapıyıp cryptic alevler içinde derken ne diyo arkadas?akasya biz bu ülkede bir bütün olarak yaşamak zorundayız..başta hükümet,alevi kürt,sunni diye ayırırsa,açık kapalı çapulcu derse bu vatan bölünür..bu vatanın bölücülere ihtiyacı yok..bölücü tarikatler kandırdı kadınları,dış güçler gennçleri şimdi insanlar birbirine kutuplaştı..olması gereken aynı ülke vatandaşı olmak TC vatandaşlığını savunmak..
kendisinin kötü niyetli bir hanım olduğunu sanmıyorum..Atatürkü sizin kadar tanımıyorum diyor..farklı ortamlarda yetişen insanlar Atatürkü tanımıyorlar..allevler deki görüntüler yanıltı..böyle saçmalıklar yok..herkez kendi cehennemini öldüğünde yaşayacak demişti bir hoca..öyle düşünüyorum..insanın vicdanıda kendi cehennemidir..cahil olmak yada bırakılmak zaten apayrı bir olay..senden alıntı yapıyıp cryptic alevler içinde derken ne diyo arkadas?
Isteyen istedigi sekilde anlasin. Ama ben yanlis anlasildim, kimseden ozur dilemicem, cunku burda benimde sevdigim insanlar hakkinda kotu konusuluyor, ama kimseye neden boyle konusuyosun diye sormuyorum, herkesin kendi fikri, kendi dusuncesi. NOKTA.
hükümet kusursuzmu sence?müzakere,çözüm süreci diye yüz veren kim..kimin toprağını kime veriyorsun..100 de 50 yi aldı diye vatanı dilediğince veremez..biz şu durum geçsin bitsin artık dua ederken
muhalefet bile yapamayan bir muhalefet partisi , şu kargaşanın içine bir kargaşa daha sokmanın peşinde kasap et derdinden misali , midem bulanıyor artık muhalefetin çirkin siyasetinden
toprak veren yok yok yok !hükümet kusursuzmu sence?müzakere,çözüm süreci diye yüz veren kim..kimin toprağını kime veriyorsun..100 de 50 yi aldı diye vatanı dilediğince veremez..
ozaman çözüm süreci,müzakere demeseylerdi..apo bir an önce müzakere yapılsın diyormuş msajında..toprak veren yok yok yok !
peki napılsaydı ? nasıl mücadele edilseydi ? şehit mi verseydikozaman çözüm süreci,müzakere demeseylerdi..apo bir an önce müzakere yapılsın diyormuş msajında..