Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Isteyen istedigi sekilde anlasin. Ama ben yanlis anlasildim, kimseden ozur dilemicem, cunku burda benimde sevdigim insanlar hakkinda kotu konusuluyor, ama kimseye neden boyle konusuyosun diye sormuyorum, herkesin kendi fikri, kendi dusuncesi. NOKTA.
vallahi sana yazdığım iyi niyet yorumundan pişmanım...hakikaten ilk mesajımda da belirttim fransa da yaşıyorsun başta hakikaten direkt saldıranlar hissetmişte saldırmış sana.

vallahi sana yazdığım iyi niyet yorumundan pişmanım...hakikaten ilk mesajımda da belirttim fransa da yaşıyorsun başta hakikaten direkt saldıranlar hissetmişte saldırmış sana.
fransa da yaşamak herşeyden bihaber olmak mı demek.fransa da yaşıyorsa 4 duvar arasında hiç bir imkanı yok demek mi,bak netlerde cirit atıyor,elinin altında her imkan

fransa da yaşamak herşeyden bihaber olmak mı demek.fransa da yaşıyorsa 4 duvar arasında hiç bir imkanı yok demek mi,bak netlerde cirit atıyor,elinin altında her imkan
Fransa da yaşamakla bihaberliği özdeştirmiyorum konu sapmasın diye açılım yapmayacağım FRANSA BELÇİKA %100 bir genelleme yapmadan orada yaşayan TC uyrukluların portföyleri vs. vs. diyeyim boşlukları siz şekillendirebilirsiniz bence...

Amerika nufus cüzdanını cebinde taşıyanlara Amerikan denir Amerikalı denmez. Fransa nufus cüzdanını cebinde taşıyanlara Fransız denir, Fransalı denmez.

Bulgatistanda doğup büyümüş ve yaşayan bir türküm..
Beni kesseler ben Bulgarım demem..
Aslaa aslaaa böyle birşeyi kabul etmem..
Bir ülkenin vatandaşıyım diye o ırka ait değilim ben olmamda..
Irk başka vatandaşlık başka..

akasya,kızkardeşimin komşusuda bize köyde hocaalar Atatürkü kötü belleti demiş..ailem göçmüş ama ben şanslıyım bir parça bize ilk okuldan itibaren öğrettiler..kurtuluş savaşını..Türkiye cumhuriyetinin kurulması için hem iç hem dış düşmanlarla mücadele edilmiş..büyük bir lider olmasa..bir avuç asker bir avuç silahla..kadınlar bebeklerini örtüsünü alıp bombalara sarmışlar islanmasın diye..öyle aşılamışki özgürlük mücadelesini..yoksa iç ve dış düşmanlarca parçalanıcaktı..Atatürk sayesinde kadınlar oy verebiliyor...din adı alında suiistimal ediyorlar kimileri zengin oldu..yine bu pkk kimden destek görüyor belirsiz..bak islam isıd dediklerinin bazılarının boynunda hac varmış..her islamı savunan İslamcı değil..

Oyle mi? Alevler icinde olunca farketmedim. Evet dedigin gibi tuhaf gorunuyo.
akasya biz bu ülkede bir bütün olarak yaşamak zorundayız..başta hükümet,alevi kürt,sunni diye ayırırsa,açık kapalı çapulcu derse bu vatan bölünür..bu vatanın bölücülere ihtiyacı yok..bölücü tarikatler kandırdı kadınları,dış güçler gennçleri şimdi insanlar birbirine kutuplaştı..olması gereken aynı ülke vatandaşı olmak TC vatandaşlığını savunmak..

senden alıntı yapıyıp cryptic alevler içinde derken ne diyo arkadas?

senden alıntı yapıyıp cryptic alevler içinde derken ne diyo arkadas?
kendisinin kötü niyetli bir hanım olduğunu sanmıyorum..Atatürkü sizin kadar tanımıyorum diyor..farklı ortamlarda yetişen insanlar Atatürkü tanımıyorlar..allevler deki görüntüler yanıltı..böyle saçmalıklar yok..herkez kendi cehennemini öldüğünde yaşayacak demişti bir hoca..öyle düşünüyorum..insanın vicdanıda kendi cehennemidir..cahil olmak yada bırakılmak zaten apayrı bir olay..

Isteyen istedigi sekilde anlasin. Ama ben yanlis anlasildim, kimseden ozur dilemicem, cunku burda benimde sevdigim insanlar hakkinda kotu konusuluyor, ama kimseye neden boyle konusuyosun diye sormuyorum, herkesin kendi fikri, kendi dusuncesi. NOKTA.

akasia merak ettim kimmiş senin sevip bizim hakkında kötü konuştuğumuz insanlar?

Lütfen rica ediyorum elbirliğiyle konunun kapanmasına sebep olmayın.
Kürt - Türk ayrımı olmasın, istemeden genellediğinizde burda her konuda yazıştığımız insanları da zan altında bırakıyorsunuz. Kürt= pkk demek değildir. Ben kaç üye biliyorum Doğu kökenli ama vatanımız hakkında güzel fikirlerini yazan.

Birde gördüğüm kadarıyle Atatürk heykelleri yakılmaya devam ediyormuş, yaksınlar duygularımızı zerre etkileyemiyorlar zira biz heykeli var diye sevmiyoruz Atatürk'ü.
Heykellerine bir mana da yüklemiyoruz, yüklediğimizi sanan, kutsallaştırdığımızı zanneden varsa yanılır. Minnet ve bitmeyecek bir sevgidir yüreğimizdeki.
Türkiye ve Dünya tarihine adını yazdırmış, büyük bir komutana sahiptik, sahibiz.

Kolay mı Dünya'ya adını saygıyla övgüyle yazdırmak, çıkmadı 2. biri, bu gidişle de çıkmayacak.

Şimdi sakinleşelim ve Doğu'daki kardeşlerimizden bilgi alabildiğimiz bu topikte birbirimizi incitmeden yazalım.

kürt değilim,tüm vatandaşlarımıda seviyorum..
bugün facede selehattin demirtaşın ağlarken fotarafını gördüm..oda halkına üzülüyor..herkez bir oyunun parçası olmuş

biz şu durum geçsin bitsin artık dua ederken
muhalefet bile yapamayan bir muhalefet partisi , şu kargaşanın içine bir kargaşa daha sokmanın peşinde kasap et derdinden misali , midem bulanıyor artık muhalefetin çirkin siyasetinden

Su resimde kafa bolumundeki tuhaf yaratigi farkettiniz mi?
Eki Görüntüle 1265432

Komik bi yorum olmus. Tepki vermek bile luzumsuz. Yani bi insan ataturk heykeli oldugunu bilmeyecek kadar cahil olamaz. Ataturk heykeli her yerde. Fasist ulkelerde boyle olur. Avrupada gormemis olabilirsiniz de turkiyede tatil yorelerinde bile var :)

Yanarken yaratiga donmus diye mi korktunuz? Tam anlamadim. Eger oyleyse cidden komigime gitti. Ayrica bu resim photoshop gibi duruyor.

hükümet kusursuzmu sence?müzakere,çözüm süreci diye yüz veren kim..kimin toprağını kime veriyorsun..100 de 50 yi aldı diye vatanı dilediğince veremez..

Babam kosovali. O ulkede 10a yakin etnik kokenden insan yasiyor. 2008de kuruldu. Ama esasen cogunlugu arnavut bir ulke. Diger gruplar azinlik. Pasaportlarinda nationality kisminda kosovali yaziyor. Arnavut yazmiyor. Neden bu olay almanyaya fransaya dayatilmiyor da boyle zayif ulkelere dayatiliyor acaba? Bizde insan haklari kavrami daha mi gelismis?

ozaman çözüm süreci,müzakere demeseylerdi..apo bir an önce müzakere yapılsın diyormuş msajında..
peki napılsaydı ? nasıl mücadele edilseydi ? şehit mi verseydik
bakın kaç yıl savaştık kaç şehit verdik sonuç ne oldu ?
ayrıca muhalefette çözüm adı altında maddeler yayınlıyor ? herkes uyandı anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…