Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Onceki msjmda da belirttgm gibi kuru yaş benzetmesini ben yazmistm.msjimdan sonra sizin yaş kuru benzetmesi yapiyorlar yas olmasa kuru yanmaz dediniz dogru mu.lafinizi bana yazmadgmzi anlamamak icin muneccim olmaya gerek yok degil mi? Lafi ortaya yazdim demekte iyiymis..

Siz saldırmak için yer arıyorsunuz fakat ben aldırış etmiyorum , sanki bu lafı ilk kez diyen sizsiniz... Kendinizi bu kadar önemsemeyiniz ben sizle falan uğraşmıyorum hanfendi tırnaklarınızı çekin lütfen üzerimden...

gene burayı da savaş alınına çevirmişsiniz :KK9:
atamalarımız türkükürdü lazı hepsi birlik olup savaşmayı becerebilmiş
ama bizzz onların tırnağı olamıyoruz
birçok kürt ik gün önceğe kadar şehit veriyordu
şimdi ne değişti iki gün önceye kadar kürdistan kuruyodu şimdi ne değişti
paçaları tutuştu tabi
ışıd ı kimse destekleyemez tabi katiller onlar müslüman olamaz
ama bu yapılanlarla bizi birbirimize düşürmeyi başardı

Yok artık daha neler , vesvese veriyorlar galba size...
Ben goruyorum, siz gormuyosaniz sizin probleminiz, yada gormek istemiyorsunuz bilemicem.
Bu konuda bi uc harfliler eksikti, onuda tamamladiniz, sagolun.

Kimin neyin heykeli oldugundan hicbir fikrim yok, haberleri takip ederken dikkatimi cekti, o kadar.

Ben goruyorum, siz gormuyosaniz sizin probleminiz, yada gormek istemiyorsunuz bilemicem.

Kimin neyin heykeli oldugundan hicbir fikrim yok, haberleri takip ederken dikkatimi cekti, o kadar.

Üç harfliler eksikti derken ? pardonda yanan atatürk heykeline yaratık diyen sizsiniz , ne bekliyordunuz ki içinden şeytan çıkmasını mı ? Bir de topu bana atıyorsunuz hey Allahım , birazcık saygı lütfen, yaratık diyerek önemsizleştiremezsiniz.

Amerika nufus cüzdanını cebinde taşıyanlara Amerikan denir Amerikalı denmez. Fransa nufus cüzdanını cebinde taşıyanlara Fransız denir, Fransalı denmez.
Ben hangi ülkenin vatandaşı olursam olayım Türk kimliğimi kaybetmek istemem.
Amerika vatandaşı oldum diye Amerikan olamam ki. İstesem de olamam yani. Soy ağacımla çelişir.
İstersek dinimizi değiştirebiliriz ama ırkımızı değiştiremeyiz. Zenci bir insan Kendini türk gibi hissetse bile
herkes onun zenci olduğunu anlar. Melezleşe melezleşe türk ırkı genlerini arttırabilir belki ama o haliyle bile
soy ağacı melez olduğunu gösterir değil mi? Mantık yürüttüğümde çıkarabildiğim sonuç bu yönde canım. :KK64:

Siz saldırmak için yer arıyorsunuz fakat ben aldırış etmiyorum , sanki bu lafı ilk kez diyen sizsiniz... Kendinizi bu kadar önemsemeyiniz ben sizle falan uğraşmıyorum hanfendi tırnaklarınızı çekin lütfen üzerimden...
Aldiris etmedginz gayet ortada, lafininzn arkasnda durun satasacaginiza. oyle ben ortaya yazdim sonra saldrmayin guzel bi kacis yontemiymis te yemedik.korkmayin bu kadar tirnaklarmdan,tırmalamam merak etmeyin.isteginz kabul gordu bu da size son msjim.ha bu arada bi tavsiye laf dalasi istyorsanz birine bi lafiniz varsa ,dolayli imali konusmayin ortaya yazdm demeyin direk yazack kadar yurekli olun da bu kadar strese girmenize gerek kalmasn.saglkla kalin...

gerçekten mi yananın atatürk heykeli olduğundan haberin yoko_O

Üç harfliler eksikti derken ? pardonda yanan atatürk heykeline yaratık diyen sizsiniz , ne bekliyordunuz ki içinden şeytan çıkmasını mı ? Bir de topu bana atıyorsunuz hey Allahım , birazcık saygı lütfen, yaratık diyerek önemsizleştiremezsiniz.
ataturk heykeline yaratik dedigimi nerenizden cikardiniz? Pardon.
ataturk heykeli oldugunu demin bir arkadas soyledi, oyle ogrendim.
Neyi onemseyip neyi onemsemeyecegimi size sormayacagim.

ataturk heykeline yaratik dedigimi nerenizden cikardiniz? Pardon.
ataturk heykeli oldugunu demin bir arkadas soyledi, oyle ogrendim.
Neyi onemseyip neyi onemsemeyecegimi size sormayacagim.

Ben bilmediğinize ve masumca yaratık dediğinize inanmıyorum cidden. Önemsemediğin şeyleri de öenmseyenlerin arasında paylaşınca eleştirilmektende korkun olmasın o zaman.

X