Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Bu da heykelin yanmadan önceki hali.
atat%2525C3%2525BCrk-heykeli-giresun.jpg

(gerçi bu bayağı eski hali)

kobani kim ne oluyo ya bi kaç hafta twterdan uzak durdum face açmadım buraya bakmadım , ülke gündeminden haberim yok memleket yıkılsa haberım olmayacak :KK53:, ne kadar önemliymiş bu twetter face falan şimdi 2 saat haber okuyup ülkede neler oluyo onu ögrenicem siz sohpete devam edin.:KK50:

Buakadar kör olabiliceğinizi hiç tahmin etmemiştim
Kib
ta

tamam da gazetelerde,televizyonda verilip duruyor.
üetelik görmüşsün haberi.
Resimdeki tuhaflik dikkatimi cekti paylastim.
Nerde yaşıyosunuz uzayda mı acaba merak ettim yurdumun her dört bir yanında var ama siz görmek istememişsiniz anlaşılan işinize geldiğimi gibi yani
Bak bunu da bilmiyordum, cunku Turkiyede yasamiyorum. Asil uzayda yasayan sensin!

Kib

Bak bunu da bilmiyordum, cunku Turkiyede yasamiyorum. Asil uzayda yasayan sensin!
Haberde gördünüz,haberi hiç okumadan fotoyu burda mı paylaştınız.o_O
Okusanız belki o yaratığa benzettiğiniz şeyi habercinin neye benzettiğini öğrenirdiniz buraya sorana kadar.

Ben senin bilerek Ataturk heykeline yaratik diyebilecegne inanmiyorm.bilseydin oyle yazmazdn.benim yasadgm sehir de Ataturk heykeli yok. olsaydi gorurdum ama yok.bustu var sadece.bir yanlis anlaslma oldu herhalde...
Tesekkur ederim arkadasim, neden boyle tepkiler oldu onuda anlamadim yani.
Hiç inandırıcı gelmedi bana,hiç mi dışarı çıkmıyorsun,yada tv seyretmiyorsun da görmedim diyorsun.
Yada görmek mi istemedin bilemedim.
Sokaga cikmadigimi nerenizden cikardiniz???? Yasadigim ulkede ataturk heykeli felan? Turkiyede var diye butun ulkelerde var saniyordunuz heralde.

Su resimde kafa bolumundeki tuhaf yaratigi farkettiniz mi?:KK57:
Eki Görüntüle 1265432

:KK57::KK57::KK57:

şaşkınlıklar içerisindeyim şuan Atamızın kafasına yaratıkta dediler ya pesss

siz nerde yaşıyorsunuz hanımefendi nasıl bilmezsiniz onun Atatürk heykeli olduğunu kaç gündür heryerde bas bas bağırıyorlar bütün tv kanalları gösterdi

Tesekkur ederim arkadasim, neden boyle tepkiler oldu onuda anlamadim yani.

Sokaga cikmadigimi nerenizden cikardiniz???? Yasadigim ulkede ataturk heykeli felan? Turkiyede var diye butun ulkelerde var saniyordunuz heralde.

Hadi yaşadığınız yerde yok,hiç mi televizyonda filan da görmediniz.

Kib

Resimdeki tuhaflık dikkati çektiyse paylaşırken sorabiliridin madem uzayda yaşamıyorsan arkadaşlar bu ne diye sana asla ama asla inanmıyorum
baştan diyebilirdin ben türkiyede yaşamıyorum diye bizlere sataşacağına önce etrafına iyi bak bi elin gavurları bile biliyır yazacak çok şey var ama neyse bu arada

ben uzaydayım arkadaşalr size buradan selamlar :KK62::KK62:

X