Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

A Akasia arkadaşta fesatlık sezemedim ,heykelin kafa kısmındaki yaratık diye TABİR etmiş dikkatle baktığınızda ateşin şekillendiğini görebilirsiniz haberi bilmiyorum ama bir ATATÜRKÇÜ olarak sakinliğini koruyan bir tek ben miyim diyesim geldi Allaallah bu kadar saldırmanızın sebebini merak ettim şimdi.
ha olay konu ise erkişi yanlış yere yollamış resmi tek fesatlığı orda ararım..

Yahu ben atesten olusan tuhaf yuze dikkat cekmek istedim, konuyu nerelere getridiniz. Bize ataturk felan ogretilmedi, bilmedigim bir insandan nefret ettigime kadar getirdiniz konuyu.

Bence burda sorun birisinin Atatürk düşmanı olması değil çünkü Atatürk düşmanlığı alışılmadık bir şey değil.

Burda sorun, konu ilgisizken konuyu korkakça ödlekçe ve hiç akıllıca olmayan açıklamalarla Atatürk düşmanlığına getirip kıvırmaya çalışmak.

Şahsiyeti olan insan demek istediğini açıkça der.

Yahu ben atesten olusan tuhaf yuze dikkat cekmek istedim, konuyu nerelere getridiniz. Bize ataturk felan ogretilmedi, bilmedigim bir insandan nefret ettigime kadar getirdiniz konuyu.
tamam da bu konuda ne işi var,gördüğün yerde nasıl yorumlar yapılmış pekii:KK51:

A Akasia arkadaşta fesatlık sezemedim ,heykelin kafa kısmındaki yaratık diye TABİR etmiş dikkatle baktığınızda ateşin şekillendiğini görebilirsiniz haberi bilmiyorum ama bir ATATÜRKÇÜ olarak sakinliğini koruyan bir tek ben miyim diyesim geldi Allaallah bu kadar saldırmanızın sebebini merak ettim şimdi.
ha olay konu ise erkişi yanlış yere yollamış resmi tek fesatlığı orda ararım..
Evet atesten olusan sekli soyluyorum bende, nenden anlasilmiyor anlamadim.

konuyu yanlış seçmişsiniz artniyet varsaymayarak cevap veriyorum aksine özel olarak bir konu açıp haber metnini koyup resmide koyup yorum bekleyebilirdiniz..şimdi profilinizde fransada yaşadığınız gözüküyor benide dikkat etmesem ya da bugün iyi günümde olmasam fransa da oluşunuz ve pat diye hassas bir konuya resmi atıp çat diye soruyu sormanız işkillendirirdi açık ve net söyleyeyim..bu sebeple şu hassas dönemde burada yanlış anlaşıldığınıza dair özrünüzü dileyip bu resmin olduğu haberin url si ile yeni konu açmanızı tavsiye ederim.

Bugün günlerden cuma dalaşacak gün değil ablam gel dua edelim
Allah akıl fikir versin tüm kardeşlerimize başkada bişey demiyorum

Bu günlerde hepimizin sakin olması gerekiyor..
Durum iyice kötüye gidiyor.

Kendi şahsıma cevabımı aldım..

hayır arkadaşım söylediğinden o çıkmaz.

ateşten oluşan şekil "yaratık" kelimesiyle açıklanıyorsa, herkes bunu "yaratık" olarak anlar.

benim kanaatim düşüncemizi güzel açıklayamayacağımız yerde susmamız gerekliliğidir.

Senin sevdiğin insanla Atatürkü bir tutamazsınız yalnız biraz yavaş,

sana kim olduğu öğretilmemiş ama bütün türkler ona borçlu bu vatanı düşman işgalinden kurtarmasıydı türk halkı denen
bir halk kalmayacaktı hepimiz sömürge olacaktık düşmanın elinde
bilmiyosan öğren istersen bir daha ona göre konuşursun Atamızın adını ağzına alırken

Atatürk ü hiç öğrenmeden türkçeyi mükemmel konuşuyor olması ne kadarda ilginç değil mi ?
Atatürk ü bilmiyordun yaratık diye göstermek için bu konuyu da tesadüf olarak bulman ayrı bir ilginç...
Hadi Atatürk olduğunu cidden bilmiyordun kusurunu ört bari ...

Atatürk ü hiç öğrenmeden türkçeyi mükemmel konuşuyor olması ne kadarda ilginç değil mi ?
Atatürk ü bilmiyordun yaratık diye göstermek için bu konuyu da tesadüf olarak bulman ayrı bir ilginç...
Hadi Atatürk olduğunu cidden bilmiyordun kusurunu ört bari ...

Atatürkü bilmeyenin türklüğünden şüphe ederim,
yabancılar bile bilip saygı duyuyorken türk olduğunu söyleyen birinin bilmemesi hayret verici ve düşündürücü

Isteyen istedigi sekilde anlasin. Ama ben yanlis anlasildim, kimseden ozur dilemicem, cunku burda benimde sevdigim insanlar hakkinda kotu konusuluyor, ama kimseye neden boyle konusuyosun diye sormuyorum, herkesin kendi fikri, kendi dusuncesi. NOKTA.
Sevdiğiniz insanlar hakkında konuşulması ile Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli şahsiyetine yaratık denmesi arasındaki farkı görmezden gelemeyiz.

X