Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

benimde aslım kürt ama ben vatanımı bayrağımprağı seviyorum dedem dedemin babası dedeleri bu topraklar için yıllarca mücadele vermiş türk kardeşleriyle birlikte beraber savaşıp kazanmışlar birlik içinde yaşamışlar kız alıp vermişler birbirlerine ortak bir kültürde birleşmişler gelenek göreneklerimiz aynı yani bu vatan bizlerin hepimizin bu vatana ihanet eden bölmeye çalışanı affetmeyiz asla kaç gündür evde huzur yok bu karışıklık çıkaran pkklıların Müslüman kürtler olduğunu ben düşünmüyorum şahsen bunlar başka bir şey onlar polis asker şehit eder bizim içimiz yanar kan ağlar aradaki farkı görmeyip bütün kürtlere bölücü diyenleri anlayamıyorum ben gerçekten bir sürü iş yeri kamu binası özel ve şahsi araç yakıldı yazık gerçekten nankörler vana yapılan hizmetin haddi hesabı yok ya ama yarısından çoğu eylemde şuan Allah ıslah etsin büyümeden son bulsun bu olaylar inşallah :KK43:
Amin cnm insallh.evet musluman kurtlerle bu hain pkk yandaslilarini ayirmk gerek zaten.beyaz kürtler diyorum ben onlara.maslesf yas kuru hesabi cogunluk oyle gorununce biz de gidiyorz arada...

hayır ondan bahsetmiyorum ,
okuyan ve okuduğunuza inanan sizlersiniz ben olayın içerisindeyim , tekrar saöylüyorum herşey yanı başımda
o harita yeni çıktı diyen olmadı zaten
peki siz neler biliyorsunuz anlatın öyleyse
neymiş efendim akp anlaşma yapmış devletlerle nato ya üye olduğumuzu bilmiyorlar sanırım bazıları ki olayları bir birine karıştırıyorlar , neymiş efendim akp ışide destek veriyormuş , bunu bildiğini iddia eden insanlar nedense nedeni ni bir türlü söyleyemiyor
hiç bir şey bilmiyorsunuz neler oluyor neler bitti haberiniz bile yok burda bir kaç goy goy la olmuyor üzgünüm
daha bilinçli insanlarla yazışmak istiyorum burda noktalıyorum cevap verme gereği de artık duymuyorum

Sizin mantıklı konuşmanızı seveyim , akp yancısı insanların bunları duyupta inanması imkansız. Biz burada neler neler söyledik hanfendi , iki yazıp bi karalama yapmıyoruz , biz bu günleride gördük , bilen bilir ben demiştim ki bir gün gelecek kapı önüne adım atamıycaz , o günlerden biri bugün ama daha da felaketi olacak, nato nedir ki ?
rte diyor ki suriyeye girmiycez, abd ye gidiyor dönüşte diyor ki gerekirse karadan giricez koca oğlanın tükürdüğünü yalatmışlar yine. Işide neden destek verdiğini yazdım defalarca ama anlamak için kapasite gerekli , herkes gerçekleri görüyor olsaydı aynı tarafta birlik olunurdu dimii. Geçin bu işleri anlamayana anlatma tenezüllünde dahi bulunmam, çünkü benim anlattığım karşı tarafın anlayabildiği kadardır. Cevap vermek istemiyorsanda beni orada tiklemezsin bu kadar basit.

Bir kürtte çıksın desin ki ben türk kürdüyüm, türkiye mi seviyorum ? pkk yı lanetliyorum diyecek olan önden buyursun ...

Ben Kürdüm ama cebinde Türkiye Cumhuriyeti nufus cüzdanı taşıyan herkes Türktür. Türkiye'yi çok seviyorum Türk Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir.

kuluckalik_1345633387183.jpg

http://img04.blogcu.com/v2/images/orj/k/u/l/kuluckalik/kuluckalik_1345633387183.jpg

Bayanlar terörü lanetleme kampanyası başlatıyorum , sizlerden rica ediyorum profilinize koyabilir misiniz?
Benim nişanlımda kasımda asker , en az bende sizler kadar korkuyorum...

Diyorum ya , açılım açılım diye ağlaşanlar (bizden neleri eksikse...) şimdi değneğin bir ucu onlara değince kurunun yanında yaşta yanar diyorlar (yaş olmasaydı kuru da alev almazdı) ...
Balböceği biz anlatmaya çalıştıkça biz suçlu olduk
bizden ne eksikleri ne fazlaları yok bizimde onlardan
değneğin bi ucu değsin onlara yiyorsa benim mehmedime kurşun sıkmayı gurur zannediyorlar yiyorsa çıksınlar kimseden destek almadan savaşsınlar bakalım ama yemez
nişanlınla hayırlısı ile gider gelir askere inşallah
Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi polislerimizi vede tüm türk halkını korusun

''Biz ne kadar Türk isek onlarda o kadar Türktür. Onlar ne kadar Kürt ise biz de o kadar Kürdüz'' Alparslan Türkeş'in sözü.
Bunu biz kabul ediyoruz gülaycığım onlar asla böyle bişeyi kabul etmezler edeceklerini sanmıyom
(hım hiç duymamıştım bu sözünü ama çok doğru olması gerekende bu zaten)

Diyorum ya , açılım açılım diye ağlaşanlar (bizden neleri eksikse...) şimdi değneğin bir ucu onlara değince kurunun yanında yaşta yanar diyorlar (yaş olmasaydı kuru da alev almazdı) ...
Saldrmak icin yazdgin ne kadar belli.kuru yaş benzetmesini ben yaptgim icin lafini ustume alindm.benim acilim diye aglastgim bir msjim varsa buyur gonder.ordan oyle ezbere sirf saldrmk icin yazma.evet ben kürdüm emin ol bircok turkten daha cok seviyorm turkiyeyi turkleri.esim türk cocugum melez.yasananlardan elbet cok endiseliyim ama sirf suan atesin ortasnda oldgum icin degil ulkem adina endselnyor uzuluyorm guzelm ulkem yakip yikiliyor sevineyim mi.irkicilk yapmanin yeri degil ben bu pravakotorleri zaten lanetliyorm gunlerdr de yaziyorm.hicbir zaman onlardan olmadim ne dün ne bugun.ben ulkemi seven turku kurdu ayrmaya calisan zihniyetten nefret eden bir kürdüm.ve yine soylulyorm butun kürtleri temsil etmiyor onlar.bunlar kin ve nefret tohumuyla buyutulmus pkk yandaslari.kurtlerin hepsi oyle degil asla.

Saldrmak icin yazdgin ne kadar belli.kuru yaş benzetmesini ben yaptgim icin lafini ustume alindm.benim acilim diye aglastgim bir msjim varsa buyur gonder.ordan oyle ezbere sirf saldrmk icin yazma.evet ben kürdüm emin ol bircok turkten daha cok seviyorm turkiyeyi turkleri.esim türk cocugum melez.yasananlardan elbet cok endiseliyim ama sirf suan atesin ortasnda oldgum icin degil ulkem adina endselnyor uzuluyorm guzelm ulkem yakip yikiliyor sevineyim mi.irkicilk yapmanin yeri degil ben bu pravakotorleri zaten lanetliyorm gunlerdr de yaziyorm.hicbir zaman onlardan olmadim ne dün ne bugun.ben ulkemi seven turku kurdu ayrmaya calisan zihniyetten nefret eden bir kürdüm.ve yine soylulyorm butun kürtleri temsil etmiyor onlar.bunlar kin ve nefret tohumuyla buyutulmus pkk yandaslari.kurtlerin hepsi oyle degil asla.

Pardon da size yazdığım sonucuna nasıl vardınız ? Ben size yazıcak olsam oradan sizi alıntılar direk yazarım, ayrıca size sataşma gibi bir amacım yok benim, sataşarak da yazmıyorum eleştiriyorum genelleyerek...
Açıklama yapmanıza lüzum yoktu size hitap edilmiş bir yazım değil çünkü. Sözüm geneline ve ortaya yazdım.

Pardon da size yazdığım sonucuna nasıl vardınız ? Ben size yazıcak olsam oradan sizi alıntılar direk yazarım, ayrıca size sataşma gibi bir amacım yok benim, sataşarak da yazmıyorum eleştiriyorum genelleyerek...
Açıklama yapmanıza lüzum yoktu size hitap edilmiş bir yazım değil çünkü. Sözüm geneline ve ortaya yazdım.
ama böyle yazarak bütün kürtleri zan altında bırakıyorsunuz

Her sakallı dedemiz olmadığı gibi her kürt terör değildir. Eğer araştırırsanız PKK ile mücadelede en çok şehit veren şehir Şırnak'tır.

Onceki msjmda da belirttgm gibi kuru yaş benzetmesini ben yazmistm.msjimdan sonra sizin yaş kuru benzetmesi yapiyorlar yas olmasa kuru yanmaz dediniz dogru mu.lafinizi bana yazmadgmzi anlamamak icin muneccim olmaya gerek yok degil mi? Lafi ortaya yazdim demekte iyiymis..

X