Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

facede okudum ,bize haklarımızı vermeyen hükümete lanet olsun diyorlar..ne hakkı yahu..hepimiz eşit değilmiyiz?
hepimiz eşitiz ama ne hikmetse o haklar bizden daha çok başkalarına veriliyor,konuşturma beni şimdi.baksana katiller bile benden çok hakka sahip.eee sonuç bu işte.

Son düzenleme:
pek tv seyretmem demin açtım yine, nerde türk bayraklı dükkan var indirmişler camı çerçeveyi yağmalamışlar aynı şekilde türk bayrağı asılı olan evleri taşlamışlar, atatürk heykeli diye bişey bırakmamışlar zaten( ne çok düşmanı var rahmetlinin dört bir taraftan pes diyorum)
esnafa çok üzüldüm koca koca adamlar ağlıyor, gariblerim muhtemelen zaten krediyle döndürüyorlardı dükkanlarını
hiç vicdan diye bişey yok, adamlar resmen pusuda bekliyormuş bi bahane bulsakta yakıp yıksak diye

facede okudum ,bize haklarımızı vermeyen hükümete lanet olsun diyorlar..ne hakkı yahu..hepimiz eşit değilmiyiz?

hangi hakkı vermemiş devlet okul yapar hastane yapar yol köprü onlar napar yakar yıkar istemez sonrada devlette halkta bizi dışlıyor bize hizmet yapılmıyor ne hakkı okuma hakkını mı almış elinden herkes özgür bir şekilde okula da gidiyor diğerleri gibi devletin diğer hizmet birimlerini de kullanıyor eşit bir şekilde onlar bir adım önde bizden elektrik kaçak bedavadan yaşıyorlar şimdi ise bizim ödediğimiz vergilerle yapılan hizmetleri yakıp yıkıyorlar sen ne yaptın bu ülke için milyonluk zarardan başka :KK43:

pek tv seyretmem demin açtım yine, nerde türk bayraklı dükkan var indirmişler camı çerçeveyi yağmalamışlar aynı şekilde türk bayrağı asılı olan evleri taşlamışlar
esnafa çok üzüldüm koca koca adamlar ağlıyor, gariblerim muhtemelen zaten krediyle döndürüyorlardı dükkanlarını
hiç vicdan diye bişey yok, adamlar resmen pusuda bekliyormuş bi bahane bulsakta yakıp yıksak diye
aklımı oynatmak üzereyim,nasıl Türk bayrağına saldırılar,indirmek isterler.hem bu ülkede yaşa,ye iç,barın hemde bayrağı reddet,bu nasıl bir ikilemdir,kim bunlar,nereden türediler,sanki hepsi bir mahsende kapalıydı da birileri bunların kapısını açmış ortalığı karıştırmaya gelmiş gibiler.

aklımı oynatmak üzereyim,nasıl Türk bayrağına saldırılar,indirmek isterler.hem bu ülkede yaşa,ye iç,barın hemde bayrağı reddet,bu nasıl bir ikilemdir,kim bunlar,nereden türediler,sanki hepsi bir mahsende kapalıydı da birileri bunların kapısını açmış ortalığı karıştırmaya gelmiş gibiler.
bizim sokakta bayrağı sürekli asılı olan çoktu, şimdi hiç yok, ne yapsınlar korkudan, diğer şehirlere göre sakin bi şehir olduğu halde

hangi hakkı vermemiş devlet okul yapar hastane yapar yol köprü onlar napar yakar yıkar istemez sonrada devlette halkta bizi dışlıyor bize hizmet yapılmıyor ne hakkı okuma hakkını mı almış elinden herkes özgür bir şekilde okula da gidiyor diğerleri gibi devletin diğer hizmet birimlerini de kullanıyor eşit bir şekilde onlar bir adım önde bizden elektrik kaçak bedavadan yaşıyorlar şimdi ise bizim ödediğimiz vergilerle yapılan hizmetleri yakıp yıkıyorlar sen ne yaptın bu ülke için milyonluk zarardan başka :KK43:
hep eşittik sagopa..onlarda..onlarda demek bile istemiyorum..hepimiz aynı ülkenin vatandaşıydık..aynı haklara sahiptik..bir sürü doğulu öğretmen polis vs hepsi devletin her yerinde olabiliyorlar..saçmalık..ülkeyi bol bol böldüler başardılar..

Ablacim yollar kapali cogunlukla.arabalari yakiyorlar.enistem bugun ablasna giderken durdurmuslar arabasni yakmayla kalkmislar zor kurtulmus.markete bile zor gittim bugun.kepenk yere kadardi .ordan insanlar surunerek gecip ihtyaclarni aliyorlar.okul yok disari yok.cocuklar korkuyo elbet.helikopterler hic durmuyo zaten.ama esas catsma yrnden uzagm sadece silah seslerni duyuyorz kapi pencere acamiyorz gazdan ve dumandan.orda simdi ne oldu kac kisi öldu bilmiyorm...
Allah sabır ve dayanma gücü versin inşaallah, bir umut çıkabilirsiniz diye düşünmüştüm, kızının korkup ağladığını yazdığından beri aklım sizde, kuş olup gelsem herkesi çıkarabilsem ordan.

hep eşittik sagopa..onlarda..onlarda demek bile istemiyorum..hepimiz aynı ülkenin vatandaşıydık..aynı haklara sahiptik..bir sürü doğulu öğretmen polis vs hepsi devletin her yerinde olabiliyorlar..saçmalık..ülkeyi bol bol böldüler başardılar..

tabiki eşitiz dertleri başka işte eşitlik değil toprak peşindeler ne olacak nereye gidecek bu olaylar merak ediyorum Allah sonumuzu hayır etsin :KK43:

Ben anlamıyorum zaten hem doğu gelişmiyor diyorlar hem devlet okul vs yapınca yakıp yıkıyorlar. Hem ihtiyacımız oldugunda devlet yetişiyor diyorlar hem de sorsan ülkeden razı değiliz diyorlar bunlar nankör çünkü nankör oldukları için de asla kendilerini doğrultamıyorlar.

tabiki eşitiz dertleri başka işte eşitlik değil toprak peşindeler ne olacak nereye gidecek bu olaylar merak ediyorum Allah sonumuzu hayır etsin :KK43:
Milli Birlik, Beraberlik ve Ülke Bütünlüğü hakkında ansiklopedik bilgi

Millî Birlik ve Beraberlik ilkesi, Atatürk milliyetçiliğinin zorunlu bir sonucudur. Bu görüş ve anlayışa göre, millet ülkesiyle birlikte bölünmez bir bütündür. Atatürk, Türk milleti bir bütün haline gelmeden Kurtuluş Savaşı'nı başlatmamıştı. Ancak bölücü, zedeleyici akımları ve ayaklanmaları bastırdıktan sonra başarı yolları kendisine açılmıştır. Atatürk konuşmalarında, sırası geldikçe, hem zaferin hem de inkılâpların milli birlikle gerçekleştiğini belirtmiştir. O, hiçbir zaman vatanı milletten ayrı düşünmemiştir. Madem ki millet aynı ideale bağlı insanların oluşturduğu bir birliktir, o halde insanların üzerinde yaşadığı vatan parçası da bir bütündür, kutsaldır. Bölünemez, parçalanamaz. Bunun aksini düşünmek milliyetçiliği inkâr etmek olur. Milliyetçilik inkâr edilecek olursa Türk varlığı da sona ermiş olur. Atatürk İlkeleri

Niyetleri belli olan insanları besler büyütürsen en ufak çatlakta dökülürler ortalığa.

Ne güzel baştakilere boş boş konuşmak. Ne kolay iki dudaklarının arasından çıkan kelimeler. Ne kendileri ne yedi sülaleleri zarar görüyor. Geleceğe dair boş vaatler... şehit olan o polislerin ailelerinin umrunda mı acaba şu an ülkenin geri kalanı? Onlar için kıyamet kopmuş bile.

pek tv seyretmem demin açtım yine, nerde türk bayraklı dükkan var indirmişler camı çerçeveyi yağmalamışlar aynı şekilde türk bayrağı asılı olan evleri taşlamışlar, atatürk heykeli diye bişey bırakmamışlar zaten( ne çok düşmanı var rahmetlinin dört bir taraftan pes diyorum)
Ya birde soydukları, yaktıkları, yağmaladıkları dükkanlar komşularının, selamlaştıkları hayırlı işler diledikleri insanların, kendi insanları, bizim insanımız, bu kadar mı olur yahu:KK43:
Yarın birgün inşaallah herşey düzeldiğinde nasıl yüzlerine bakacaklar canını acıttıkları garibanların:KK43:
Allah'tan da korkmuyorlar, korksalar yapmazlardı, laf işte benimki:KK12:

Dertleri kobani bahanesyle ic savas cikarmak.asla esitszlk yok.en guzel hastaneyi en guzel okullari yaptilar buraya.doyumsuz ve nankor bunlar.gerckten partzanlk yapmiyorm ama burasi bu hukumetle adam oldu resmn.ama yok nankorluk diz boyu.van yeniden insa edildi resmn.yapilan herseyi yakip yikiyorlar resmen.bugun para cekmek icin bankamatk bulamadi esim.hepsini yakip yikmislar.ben de kürtüm ama bu nankorlugu vahseti anlayamiyorm yazklar olsun

X