- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Bunun farkındayız tabii..ben bunların hepsine katılıyorum. savunduğum şu:
bu olaylar pkk'nın düşünüp de aaa çıkaralım hadi dediği olaylar değil. bunu görmemiz lazım diyorum.
bunların hepsi planlı programlı iç savaş çıksın diye yapılan şeyler.
burada öfke kusmanın zararı şudur ki toplumsal olaylar böyle öfkelenerek başlar ve birden olur. birden. sakin olmak lazım.
ayrıca şunu diyorum hdp'nin aptalca çağrısının karşılık bulmasıyla başlayan bu olayların altında o bölgede yaşanan insanlık dışı şeyler yaşayan masum insanlar da hdp dışındaki mecliste tabanı olan partiler de kınamaktan başka bir şey yapmıyor.
olan arada kalan masum insanlara oluyor diyorum.
olacak olan öyle belli ki a.b.d ve uygun gördükleri o bölgedeki petrolü istiyor. bu konuda kararlılar. bunu görmek gerek. bunu bir iç savaşla onlara sunmaktan kaçınmak gerek. istedikleri bu, ortalık karışsın ve o bölgeye girsinler. siyaset uzmanı değilim fakat ırak savaşında olanları hatırılıyorum.
oda tv'yi boşverelim yandaşlara bakalımKaynak ta zaten oda TV imiş. Boşver onlari zaten onemseyen yok tek dertleri ülkeyi karistirmak. Sanki savaş ciksa kendileri ölmeyecekmis gibi
Bunun farkındayız tabii..
Amaç iç savaş.
Bizler değil siyasilerin rolü büyük olayları yatıştırmada.
Hdp ten hiçbir beklentim yok,onlar zaten çıkar peşinde,hatta şuan pazarlıktalar hükümetle.
Ama Sayın Cumhurbaşkanımız ve özellikle Sayın Bahçeli henüz bir sağduyu mesajı vermiş değil.(yada benim haberim yok.)
Dün 3-4 şehirde ülkücülerde çıktı sokaklara,Bahçeliden gece bir basın toplamtısı bekledim , ama yapmadı.
Siyaset yapıcaz diye ülkenin halini görmezden gelmelerine katlanamıyorum.
Gelinen noktadan çok rahatsızım ben.
Çözüm süreci dedikleri martavalda PKK ve teröristbaşını adam yerine koyup,kürt halkının temsilcisi haline getirilmesine öfkem.Asla kürtlerle bir sorunum yok,,ama PKK ile var.
oda tv'yi boşverelim yandaşlara bakalım
ülkeyi yakıp yıktılar kızkardeşim anlattı bulundukları yere yakın bir yerde istanbulda marketi yağmalamışlar..kimse çıkıp bir açıklama yapmayacakmı..müdahale konusunda eksiklik var gibiBunun farkındayız tabii..
Amaç iç savaş.
Bizler değil siyasilerin rolü büyük olayları yatıştırmada.
Hdp ten hiçbir beklentim yok,onlar zaten çıkar peşinde,hatta şuan pazarlıktalar hükümetle.
Ama Sayın Cumhurbaşkanımız ve özellikle Sayın Bahçeli henüz bir sağduyu mesajı vermiş değil.(yada benim haberim yok.)
Dün 3-4 şehirde ülkücülerde çıktı sokaklara,Bahçeliden gece bir basın toplamtısı bekledim , ama yapmadı.
Siyaset yapıcaz diye ülkenin halini görmezden gelmelerine katlanamıyorum.
Gelinen noktadan çok rahatsızım ben.
Çözüm süreci dedikleri martavalda PKK ve teröristbaşını adam yerine koyup,kürt halkının temsilcisi haline getirilmesine öfkem.Asla kürtlerle bir sorunum yok,,ama PKK ile var.
ülkeyi yakıp yıktılar kızkardeşim anlattı bulundukları yere yakın bir yerde istanbulda marketi yağmalamışlar..kimse çıkıp bir açıklama yapmayacakmı..müdahale konusunda eksiklik var gibi
Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez'in BM toplantısında yaptığı konuşma:
'Geçen yıl toplandığımızda Esad rejimini terörist olarak değerlendirip ona karşı olanları devrimci görüp desteklediniz; şimdi ise dün "devrimci" dedikleriniz Radikalislamcılara karşı savaş açmış durumdasınız.. Işid ve El Kaide'nin elindeki silahların izini kim sürebilir? Büyük güçler çok kolay dost ve düşman kavramını değiştiriyor. Teröristler dost oluyor, dostlar ise terörist. Hizbullah'ı terörist örgütler listesine koymuştunuz ama sonradan Lübnan'da geniş bir tabanı olan saygın bir yapı olduğu anlaşıldı. 1994'te Buenos Aires'te İsrail Elçiliği'ne yapılan bombalı saldırıda İran parmağı aradınız ancak öyle olmadığı kesinleşti. 11 Eylül sonrası El Kaide terörü gerekçesiyle Afganistan ve Irak'a savaş açtınız; o ülkeler şimdi dünyanın en ağır durumunu yaşıyor. Arap Baharı'nı Tunus, Libya ve Mısır'da başlatarak radikal islamcıları kendi elinizle orada iktidara getirdiniz. Bölge haklarının özgürlüklerini gasp ettiniz. Bu gün burada Işid'e karşı bir BM kararı çıkarmak üzere toplandık oysa Işid'in bazı BM Güvenlik Konseyi ülkelerinin gözetiminde dostları tarafından kurulup beslendiğini herkes görüyor.'
evet oralara yakın oturuyor..adamlar kırıyormuş,aileleri girip topluyormuş..röpörtaj yapmışlar günah değilmi diye..bunlar bilmiyor galiba öyle şeyiKardeşiniz nerede ? Muhtemelen bana yakındır, bahsettiği market Esenyurt Bim ve A101 Önce yaktılar sonra da yağmadılar her şeyi. Esenyurt kaynıyor iç savaş gibi.
AKP dışında herhangi bir partiyi eleştirin deseydin ya direk,niye lafı dolandırdın?yalan haberleri veripte ortalığı kızıştırmayın,aynı gezi topiklerindede yapmıştınız bunu
hemde oda tv,akite nasıl güvenmiyorsunuz,bizde oda tvye güvenmiyoruz
birde yandaş derler,bu yandaş değilmi
zaten haberde çok komik
siyasetin sırasımı deniyor,hala burda siyaset yapılıyor
sonrada akp aşkı deyip saçmalıyorlar birileri,insanlar partileri eleştirir
ama oy verenlere hakaret hakkı vermez,benim savunduğum buydu ama
karşımdakinin zekası bunu algılamıyor tabi
selahattin Demirtaş fazla oldun artık,burdada selo başkan ya diye sevenler vardı bu adamı
sonrada çıkıp bu olayları eleştirirler
adamın neolduğu niyeti belli,ülkeyi yakıp yıktılar,yağmalattırdılar
gebersin pislikler,hiçbir terörist öldü diye üzülmem
hepsinin canı cehenneme işidide pkksıda,diğer terör örgütleride.
sevdecim olayın kendisi siyasiki..siyasi bir karışıklık..bir afet değilkiŞuanda siyaset yapma zamani değil hangi siyasi ggörüşe sahip olursa olsun kişilerin sağduyulu olmasi gerekir. Ülke bölünürse ne iktidar kalir nede muhalefet. Şuan birlik olma zamani lütfen atismalari birakalim.farklı görüşteki insanlar resmen düşman haline gelmiş. Biz ayni topraklarda yasiyoruz. Bu topraklar kolay kazanilmadi. Şimdi üç beş serseriye birakamayiz. O yüzden el ele verme zamani düşmana inat
AKP dışında herhangi bir partiyi eleştirin deseydin ya direk,niye lafı dolandırdın?
adam röpörtajda 2030 da güvenlik sorunu yaşycaz diyor bunu söyleme hakkı varmı onca Suriyeliyi doldur ülkeye sonrada güvenlik sorunu yaşıycaz de..Yanlış bir dış politika izlediklerini görmek için daha ne yapmaları gerekiyordu ben anlamıyorum Ahmet Davutoğlu dış işleri bakanı olduğundan itibaren beceriksiz bir politika izledi ve bir çok konuda söyledim gelişmiş ülkelerde istifası konuşulması gerekirken biz adamı bir de başbakan yaptık. Yeni Türkiye işte!