Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

seninle tartışmaya girmicem,uzatma istersen
diğerlerini eleştirmek işine gelmiyor demek!
Şimdi siyaset yapma zamanı değil deyip Demirtaş a laf atan sensin.
Yazdıklarında biraz tutarlılık olsun.
Bana göre Demirtaş neyse,Erdoğan da aynısı,ve her ikisine de söylenirim.
Tartışmayada girme zaten,ne yazdığın ortada:KK53:

Siyaset yapmayın diyorsunuz da kötü siyasetin sonucu bunlar zaten.
birileri bunlrın yaşanacağını biliyordu..muhtemelen sonucunuda biliyorlardır bizde yaşayıp görücez..genelde bim ve a 101 emi yağma yapılıyor anlamadım o kıssmı..diyerbakırdada aynısı olmuş çünki..

evet oralara yakın oturuyor..adamlar kırıyormuş,aileleri girip topluyormuş..röpörtaj yapmışlar günah değilmi diye..bunlar bilmiyor galiba öyle şeyi:KK64:

Bilmezler çünkü hırsızlardan hırsız bir toplum yaratıldı on senede. Haram da bilmiyorlar ama işin ilginci o o_O

Kutsala dokunma , Demirtaş'a söyle ama uzun adam hakkında konuşma :KK53: Çünkü o kıyymetlimisss :KK68:

işinize gelen cümleleri cımbızla çekmeyin
bak orayı sen çok yanlış anlamışsın,burda direk bi partiye yüklenildi
hani siyaset yapmayın ülke yangın yeri olmuş dendi ve hala siyaset yapılmaya devam edildi
tutarsızlık yapıp çelişkili davrandın ya : ) o bakımdan bende misilleme yaptım
gerçektan anlattıkların,karşındakının anlayacağı kadar : )
tartışma çıkarmaya çalışıyorsun resmen
valla şu forumda adam akıllı siyaset yapanını görmedim
hep ağız dalaşı : )
siyaseti yapanlarda şu anda forumda yok
siyaset biliyorum diye gezinmeyin,rica ederim komık oluyorsunuz
bak ben siyasetten anlamam en başta demiştim zaten : )

birileri bunlrın yaşanacağını biliyordu..muhtemelen sonucunuda biliyorlardır bizde yaşayıp görücez..genelde bim ve a 101 emi yağma yapılıyor anlamadım o kıssmı..diyerbakırdada aynısı olmuş çünki..

Esad gidecekse kara harekatını kabul etmek ne demek? Askerlerimiz Şam da hem Esad hem de Işid'le mi savaşacak? Ortadoğu bu kadar karışıkken her şey sınırımızda olup biterken bazı aktörlerin çıkarları uğruna kaç yuvaya ateş düşecek?

işinize gelen cümleleri cımbızla çekmeyin
bak orayı sen çok yanlış anlamışsın,burda direk bi partiye yüklenildi
hani siyaset yapmayın ülke yangın yeri olmuş dendi ve hala siyaset yapılmaya devam edildi
tutarsızlık yapıp çelişkili davrandın ya : ) o bakımdan bende misilleme yaptım
gerçektan anlattıkların,karşındakının anlayacağı kadar : )
tartışma çıkarmaya çalışıyorsun resmen
valla şu forumda adam akıllı siyaset yapanını görmedim
hep ağız dalaşı : )
siyaseti yapanlarda şu anda forumda yok
siyaset biliyorum diye gezinmeyin,rica ederim komık oluyorsunuz
bak ben siyasetten anlamam en başta demiştim zaten : )
Hiç siyaset bilirim diye bir iddiam olmadı,olmazda.
Ben senden farklı olarak burda herhangi bir partiyi her şartta savunmuyorum.
Hepsi de birbirinden beter deme yürekliliğini gösteriyorum.
Ülkenin bulunduğu durum ve sebep olanlar ortada,kimi konuşmamızı istersin.?

yani sen akpye oy verenlere hırsızmı diyorsun?

Aynen öyle diyorum. Allah, din, iman diye konuşup dinle bütün alakası iki "bakara makara " patlatmak olan ve ülkeyi yağmalamış insanlara oy verenler de hırsızlığa ortak olmuştur. Sözlerimin de arkasındayım. Yarası olan gocunsun, olmayan partisinden anasının ak sütü gibi emin olan alınmasın üstüne :KK66:

parkon senin bu konularda ne kadaar ön görülü olduğunu ve araştırmacı olduğunu biliyoruz..her şeye rağmen laf söylettirmek istemiyorlar..şu an yaşanan olayda hükümeti sorumlu tutarım..güvenlliğimiz 2030 da tehlikede olacakmış diye açıklama yapıyor adam kimsede ses yok..çocuklarımızın güvenliğinden bahsediliyor burada..evlatlarımızdan daha önemli hiçbirşey olamaz..

Aynen öyle diyorum. Allah, din, iman diye konuşup dinle bütün alakası iki "bakara makara " patlatmak olan ve ülkeyi yağmalamış insanlara oy verenler de hırsızlığa ortak olmuştur. Sözlerimin de arkasındayım. Yarası olan gocunsun, olmayan partisinden anasının ak sütü gibi emin olan alınmasın üstüne :KK66:

Muhtemelen banlanacağım ama umurumda değil. İnsanlar bu kadar kör, sağır olamaz, olmamalı.

Esad gidecekse kara harekatını kabul etmek ne demek? Askerlerimiz Şam da hem Esad hem de Işid'le mi savaşacak? Ortadoğu bu kadar karışıkken her şey sınırımızda olup biterken bazı aktörlerin çıkarları uğruna kaç yuvaya ateş düşecek?
şu an hükümet esadın devrilmesini istiyor şeklinde fikirler var..ama abdde savaş istemiyor şeklinde fikirlerde var bekleyip görücez sanırım..:KK64:

parkon senin bu konularda ne kadaar ön görülü olduğunu ve araştırmacı olduğunu biliyoruz..her şeye rağmen laf söylettirmek istemiyorlar..şu an yaşanan olayda hükümeti sorumlu tutarım..güvenlliğimiz 2030 da tehlikede olacakmış diye açıklama yapıyor adam kimsede ses yok..çocuklarımızın güvenliğinden bahsediliyor burada..evlatlarımızdan daha önemli hiçbirşey olamaz..
Allah sonumuzu hayır etsin.
Etrafımız karmakarışıkken her olayda başrol oynayıp,sırf Esad ı devirmek uğruna her teröristi ülkene alırsan sende tehlikeyi kendi elinle getirirsin.
Hala daha dışgüçler,provakatörler,lobiler...
Yeminle çok sıktılar.

Muhtemelen banlanacağım ama umurumda değil. İnsanlar bu kadar kör, sağır olamaz, olmamalı.
hiç bir parti hiç bir insan lider vs..ülkeden ülkenin güvenliğnden..vatanın fakir çoluğu çocuğundan,kendi evlatlarımızdan değerli olamaz..bizim askere gönderdiğimiz devlete emanet ettiğimiz evlatlarımız kimsenin kuklası değil..

burda birçok akp li var,sen hangı partıyı savunuyorsun?
bende ona göre söylemlerde bulunayım
akpyi destekleyenlerin,kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum
hırsızlık derseniz şöyle bi diğer partilere de bi bakın
dolayısıyla onları tutanlar da aynı kefede o zaman,sizlerin söylemiyle : )
senın hırsız demenle insanlar hırsız olmaz merak etme : )
ama ben şimdi sana bi hakaret etsem alınırsın değilmi : )

Son düzenleme:
Etrafımız karmakarışıkken her olayda başrol oynayıp,sırf Esad ı devirmek uğruna her teröristi ülkene alırsan sende tehlikeyi kendi elinle getirirsin.
Yeminle çok sıktılar.
ülke karıştı gitti,insanlar bölündükçe bölündü..adamlardan ses seda yok..yandaşlar hala yandaşlık yapma peşinde..Suriyelilerden vatandaş okadar zarar gördü şimdide pkklılardan hepsi hükümet sayesinde..Suriyelileri alanda onlar..pkk ya yüz verende..neden hepiniz tc vatandaşısınız başka türlüsüde olamaz boşa beklemeyin denmedi zamanında..açılımda açılım..allaha havale..

ülke karıştı gitti,insanlar bölündükçe bölündü..adamlardan ses seda yok..yandaşlar hala yandaşlık yapma peşinde..Suriyelilerden vatandaş okadar zarar gördü şimdide pkklılardan hepsi hükümet sayesinde..Suriyelileri alanda onlar..pkk ya yüz verende..neden hepiniz tc vatandaşısınız başka türlüsüde olamaz boşa beklemeyin denmedi zamanında..açılımda açılım..allaha havale..
Keşke o sınırdan aldıkları sadece Suriyeli sivil halk olsa idi.
Ne Işidciler,ne Pkk lılar geldi yerleşti onlarla beraber.

Keşke o sınırdan aldıkları sadece Suriyeli sivil halk olsa idi.
Ne Işidciler,ne Pkk lılar geldi yerleşti onlarla beraber.
böylebir durumdan gençlerimiz gönderirlerse savaş için hiç şehit diye milleti kandırmasınlar..annelerin babaların gözü açıkolsun peşkeş çekmesinler evlatlarını..petrol için olan düzende şehit olunurmu..hangi kitapta var?

Yeminle çok sıktılar.
onların güvenliği sorun olsaydı almazlardı..kendileri lüx içinde devletin okullarını devletin kurumlarını yakıp yıkıyorlar..

X