- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.571
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
hiç bir parti hiç bir insan lider vs..ülkeden ülkenin güvenliğnden..vatanın fakir çoluğu çocuğundan,kendi evlatlarımızdan değerli olamaz..bizim askere gönderdiğimiz devlete emanet ettiğimiz evlatlarımız kimsenin kuklası değil..
bende dikkatli yazmaya çalışıyorum..burada ,ama zaman susma zamanı değil..askerlik yan gelip yatma yeri değilse gönder o zaman esadla savaşa oğlunu...............................................Şehitlere kelle diyen bir lider.. Neyse! Ben susuyorum gerçekten ağzımdan hoş şeyler çıkmayacak yoksa. Analar ağlamasın dendi.. Bağrına ateş düşen ana babanın haddi hesabı yok... Neyse..............
bende dikkatli yazmaya çalışıyorum..burada ,ama zaman susma zamanı değil..askerlik yan gelip yatma yeri değilse gönder o zaman esadla savaşa oğlunu...............................................
Yalnız ben artık bu adama kızmıyorum ben on senedir iki paket makarnaya, bir çeyrek altına oyunu satan bu adamların gerçek yüzünü görmeyen insanlara kızıyorum çok büyük öfke duyuyorum! Bu nasıl bir tapınmadır arkadaş!
kötü politikalarını eleştirmeyip görmezden geldikleri bir gerçek!hiç bir şey buna değmezdi..iç savaşada dış savaşada..deymezdi?Yalnız ben artık bu adama kızmıyorum ben on senedir iki paket makarnaya, bir çeyrek altına oyunu satan bu adamların gerçek yüzünü görmeyen insanlara kızıyorum çok büyük öfke duyuyorum! Bu nasıl bir tapınmadır arkadaş!
biz ne makarna ne altın gördük sen gördün demek ki iyi biliyorsun. tapınmaya gelince onu en iyi siz bilirsiniz .....
Herşeye aynı cevap .. Kim kime tapınıyormuş açık konuşun .. Sorgusuz sualsiz neyin ne olduğu bilmeden şu iktidarı bu noktaya getirenler utanmalı ..biz ne makarna ne altın gördük sen gördün demek ki iyi biliyorsun. tapınmaya gelince onu en iyi siz bilirsiniz .....
Tebrik ediyorum arkadaşım seni içimden geçen herşeyi bir güzel açıklamışsın .. Anlaya maalesef tabiki de ..Ben Allah'tan başka kimseye tapmam hanımefendi. Siz muhtemelen Atatürk'ü kast ettiniz tapıyorsun diyerek onu bir put gibi düşündünüz. Ama yanılıyorsunuz ben Ata'mı seviyorum, şükrediyorum ki zamanında bize bu güzel vatanı vermiş, ama ona tapmıyorum. Bazıları gibi g**nün kılıyııh demiyorum mesela. Hem sizde Atatürk'ten bu kadar nefret etmeyin bugün bu ülkede yaşıyorsanız unutmayın başkası değil onun sayesindedir bu
Ayrıca söz konusu partinin kadın kollarının nasıl çalıştığı ortada ben zaten burada size ispat gereği bile duymam bunu. Yukarıda da demiştim partisinden gocunan alınsın yazsın, yok eğer biz ak süt gibiyiz diyorsanız bu celallenme niye
Herşeye aynı cevap .. Kim kime tapınıyormuş açık konuşun .. Sorgusuz sualsiz neyin ne olduğu bilmeden şu iktidarı bu noktaya getirenler utanmalı ..
herkez kendi kandırmaya devam etsin..Yüce önder Mustafa kemal Atatürk kadınları esaretten kurtardı onlara seçme ve seçilme hakkı verdi..Müslümanlık adına petrol için yaoılanlar ortada..bütün bu olanlar petrol politikları içindi..seneryonun kurbanları biz olduk..bazılarının ağzınıda kapattılar..istediklerini vererek..Herşeye aynı cevap .. Kim kime tapınıyormuş açık konuşun .. Sorgusuz sualsiz neyin ne olduğu bilmeden şu iktidarı bu noktaya getirenler utanmalı ..
Tebrik ediyorum arkadaşım seni içimden geçen herşeyi bir güzel açıklamışsın .. Anlaya maalesef tabiki de ..
Nefretlerinin sebebini bile açıklayamazlar sorsanız bir tane mantıklı cevap alamazsın hep aynı kelimeleri tekerleme gibi sayıklarlar şu cümlerlerden bir tane farklı cevap almadım duymadım daha hiç . İnsanlara rahatça ibadetini yaşayıp rahatça ne düşündüğünü söyleyebilmek batıyor herhalde . O nefret ettikleri Atatürk olmasaydı çok merak ediyorum acaba şuan bir fikre sahip olup da bunu beyan edebileceklermiydi ..Atatürk'ü kast ediyor kimi olacak. Put gibi düşünüyorlar anıtkabiri.... Oysa tapan kendileri. Atatürk hayatta olsa ben çıksam "Atamm g**tünün kılıyıhh" desem beni susturur "Sen Türk kadınısın baştacı edilmeye layıksın" derdi. İşte fark ortada ama kimilerine göre Atatürk'ten kötüsü yok!
kadınların oy verme ve konuşma hakkı olmayacaktı..Nefretlerinin sebebini bile açıklayamazlar sorsanız bir tane mantıklı cevap alamazsın hep aynı kelimeleri tekerleme gibi sayıklarlar şu cümlerlerden bir tane farklı cevap almadım duymadım daha hiç . İnsanlara rahatça ibadetini yaşayıp rahatça ne düşündüğünü söyleyebilmek batıyor herhalde . O nefret ettikleri Atatürk olmasaydı çok merak ediyorum acaba şuan bir fikre sahip olup da bunu beyan edebileceklermiydi ..
Kimin yüzünden olucak şu iktidarın her dediğini kurallaştıran ilahlaştıran insanlar yüzünden şuan bu durumdayız Bundan sonrasını da koca bir bilinmezlik bu ülke de yarın ne olur nereye sürekleniriz koca bir muamma ..Dayanamıyorum artık valla bu kadar kör olunmaz! Ülke yanıyor sonumuz meçhul. Sokağa çıkıyoruz eve dönebileceğimiz meçhul. Neden ? Kimler yüzünden ? Of valla başım ağrıdı..
Dayanamıyorum artık valla bu kadar kör olunmaz! Ülke yanıyor sonumuz meçhul. Sokağa çıkıyoruz eve dönebileceğimiz meçhul. Neden ? Kimler yüzünden ? Of valla başım ağrıdı..
Haber izlemek istemiyorum her ne kadar sansürlü de olsa o kadarı bile koca bir karanlığa sürüklüyor insanı .. Haber okumasan da ayrı bir durum .. Yazık sadece ne emeklerle kazanılan şu topraklarda yaşananlara gelinen noktaya yazık . Hepimize yazıklar olsun onurlu bir miras bu kadar sahipsiz bırakılabilinir..Dayanamıyorum artık valla bu kadar kör olunmaz! Ülke yanıyor sonumuz meçhul. Sokağa çıkıyoruz eve dönebileceğimiz meçhul. Neden ? Kimler yüzünden ? Of valla başım ağrıdı..
Katılıyorum Olaylar içinde olaylar dönüyorya girmesin zaten girmesin orda ne işi var? ama sınırı da çaresiz kalan insana kapamasın. konu bu. aylardır ışid in elini kolunu sallayarak gezdiği sınırı aniden kapattı. nedir bu?
biber gazı depoladığı kızılay minibüsleri ateşe veriliyor. gezide de kızılayı aynı şekilde kullandı bunu bilmiyor muyuz? fakat tvlerde halk kızılayın arabalarını yaktı oluyor. akp şu an özellikle kışkırtıyor bu olayları bunu lütfen görelim.
sınır açsak ne olucak..kendi açlarımız marketlerden yağmalıyor...bu çocuklarda sıcakta açlık ve susuzluktan ölmüş bir küçük su 10 dolara satılıyormuş öyle yazıyordu..Katılıyorum Olaylar içinde olaylar dönüyor
Millet olarak ders hakkettiğmize katılıyorum. Ama kılımızı kıpırdatmamamız gerektiğine katılmıyorum. Türk vatanı ve Türk Milleti bir bütündür bölünemez. Şikayet etmek değil, bir çözüm üretmek çözüm yolu bulmak gerekiyorBoşuna kızıyorsunuz bence.
İyi bir dersi hak ettik biz toplum olarak.Kimseye acımıyorum artık ben bu toplumda kime ne oluyorsa olsun.Ben kendime bakarım.Kimse için de kılımı kıpırdatmam da artık.
Nefret ettim şu topraklardan resmen.İleride yaşayacağım varsa da yaşamam artık.