- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Hükümet tezkereyi gerektiği zaman kullanmak için çıkarttı. Ki bende o tezkerenin amacının ışid den ziyade Esad için kullanılacağını düşünüyorum.bana seslendin sanırım parkon. ( bana seslendin diye cevaplıyorum yani yanlış anlaşılmasın.)
ben t.s.k kobani'yi kurtarsın demiyorum. böyle dediğim sonucuna nerden vardın anlayamadım. dediğim şu: ışid'ın durdurulması için hükümet, t.c devleti olarak a.b.d ve diğer ülkelerle anlaşmaya vardı mı vardı.
fakat anlaşmanın gereğini yerine getirmiyor getirmediği gibi insani yardıma kadar engel çıkarıyor. bana kalırsa mehmetçik'in ülke dışında hiç işi yok ama gidişat gösteriyor ki, olayları tvlerde istedikleri gibi sunup öteden beri yapmak istedikleri şeyi esad'ı devirmek için suriye ile savaş planlıyorlar. öyle olaylar yaşansın ki millet eee hükümet de haklıydı savaşmakta desin. durum bana öyle görünüyor.
madem üzerine düşeni yapmayacaktı t.c o zaman neden abd ve diğerleriyle anlaşıyor?
bunlar her yerde başka bir tiyatro başka bir kişilik başka bir roldeler.
Mehmetçik kobani ye girsin demiyorsan neyi savunduğunu cidden anlamadım.
Niye hertarafı ateşe verdi bu insanlar?
Ne istiyorlar? Ben TSK Kobaniyi kurtarsın diye anladım, asıl amaçları nedir?
Dediğim gibi benim gözümde sokaklarda ateş açanların tamamı PKK yanlısıdır.
Benim veya 100.000 lerin ayrıcalığı olmadığı gibi bu ülkede, onlarında yoktur.
Insani yardımın ulaştırılacağı söylendi kobani ye, ABD de hava bombardımanı yapıyor. Memnun değillerse gidip Kobaniyi kurtarsınlar.
Hükümetin hataları saymakla bitmez, o ayrı konu ama ellerinde PKK bayrağıyla Türk bayrağını yakan, Atatürk büstünü yakan,etrafa ateş açan adamlarında burda saygı görmesini bekleme.
O bayrağa saygı duymuyorsan Çek git sende kobanide yaşa derler adama.
Son düzenleme: