Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

cryptic .!.:
gezi protestolarında ölen çocukları burada kıyasıya savunduk bir kaç arkadaşla..onlar çocuktu dedik..reel bakıyorum sadece..
O cocuklara ben de uzuldum .insan insandr aci acidir.ölü gezici dbakirli diye şu partili bu partili diye ayirtedilmemeli zaten.hele ki cocuksa..o vakit esas ölen insanlik olur..

onlar yüzünden bu haldeyiz hepsi..
Bugüne kadar çok kez bu forumun sayfalarında tartışıldı sebepleri..Aslında yazmak istediğim şu haklı bu suçlu demek istediğim şeyler olsa da bunların şu aşamada birbirimizi germekten başka bir işe yaramayacağı kanısındayım.Zor bir dönemden geçiyoruz.Partileri ve kişileri düşünecek durumda değilim kendi adıma. Bir an evvel kapımızdaki tehlikenin canımız daha fazla yanmadan bitmesini diliyorum...

birileri ne zaman bitmesini isterse o zaman biter..

Hala herkes istediği taraftan bakıyor ve benim değerlendirmem doğru demeye devam ediyor.

Herkes hatalı fakat her zaman suçun büyüğü sorumludadır. Bu nedenle sorumluluğu olanları destekleyenler en çok hatalı.

AKP Hükümeti, kendi çıkarları için açılım adı altında Kürtleri yıllarca kullanarak gücünü devam ettirmek için IŞİD'e kol kanat germekten onu güçlendirmekten dolayı en şeytani olandır.

HDP hatalı, onları destekleyen Kürtler ve liberaller hatalı çünkü AKP gibi bir partinin Egenekon Balyoz gibi davalarda cemaatle kolkola yaptıkları haksızlıklar ortadayken, memleketi yağmalarken Kürt sorunundan başka dertleri olmadı, her sorunu görmezden geldiler. Halbuki memleket kaç yıldır Kürt sorunuyla yatıp kalkarken benim Kürt komşumla hiç bir sorunum yoktu. Çoğu insanın da böyle bir sorunu olmadı.

CHP MHP hatalı, yüzde otuz civarında oy almışken açıktan hiç bir zaman gelin arkadaşlar bu devlet terörünü de PKK terörrünü de beraberce şeffaf bir şekilde halledelim demediler hep oy kaybetmekten korktular hep bir şeylerden kaçtılar. Hadi onlar demedi, Kürtleri temsil ettiğini söyleyen HDP de hep çıkarcı bencil oldu ve onlara da kaypak davrandı, AKP'den başka kimselere yanaşmadı ve şimdi de sonucunu görüyor.

Hepsi birbirine öteye git dedi. Ben kötü olabilirim ama sen benden daha kötüsün diye siyaset yaptılar.

Şimdi ortalık toz duman. Şimdi bakalım nasıl kurtulacak bu hükümet yarattığı ve üzerine adım adım gelen canavardan.

Neler olabileceği için açın Sivas olaylarının videosunu izleyin arkadaşlar.

Kimse sizi tanımadığınız bir insana düşman etmesin lütfen. Diyecek başka bir şey bulamıyorum.

Sivas ta, Samsun da karşıt görüşlü Gençler'de sokağa çıkmaya başlamış.
Tüm parti liderleri acil önlem alınması gerektiğinin farkındadır umarım. Tansiyon daha fazla yükselmemeli.

Bütün partiler, başbakan, cumhurbaşkanı, sivil toplum örgütleri hatta din ulemaları eş zamanlı sağduyu mesajları vermek zorunda.
Bu sefer bu tip açıklamalar yapmazlarsa, neyse öfkeme yenik düşmek istemiyorum, insanlar bölünüyor siyasiler 5 dakika bırakın siyaseti de halka bakın halka.
Pasaportlar hazırdır tabii vıp uçuş...

arkadaşlar,pkk yı destekleyen kişiler yarın için miting ve gösteri yapma hazırlığı içindeler..herkez dikkatli olsun..dileyen faceden araştırabilir..

olaylar tvde gösterilmiyor..netten daha açık görünüyor..halk ayaklanmasın diye..

türk bayrağı asılı evleri özellikle hedef alıyorlarmış arkadaşlar bayrakları kaldırın, bayrağın asılı olduğu araba, otobüs, dükkan ne varsa ya taş atıyorlarmış ya molotof, şimdi izledim

bunların yaptığı cehalet ..

bana seslendin sanırım parkon. ( bana seslendin diye cevaplıyorum yani yanlış anlaşılmasın.)

ben t.s.k kobani'yi kurtarsın demiyorum. böyle dediğim sonucuna nerden vardın anlayamadım. dediğim şu: ışid'ın durdurulması için hükümet, t.c devleti olarak a.b.d ve diğer ülkelerle anlaşmaya vardı mı vardı.
fakat anlaşmanın gereğini yerine getirmiyor getirmediği gibi insani yardıma kadar engel çıkarıyor. bana kalırsa mehmetçik'in ülke dışında hiç işi yok ama gidişat gösteriyor ki, olayları tvlerde istedikleri gibi sunup öteden beri yapmak istedikleri şeyi esad'ı devirmek için suriye ile savaş planlıyorlar. öyle olaylar yaşansın ki millet eee hükümet de haklıydı savaşmakta desin. durum bana öyle görünüyor.

madem üzerine düşeni yapmayacaktı t.c o zaman neden abd ve diğerleriyle anlaşıyor?

bunlar her yerde başka bir tiyatro başka bir kişilik başka bir roldeler.

Askerlik de öyle kafama göre girerim olmaz. NATO ordusu hep beraber girecez. Anca beraber kanca beraber

yok anlamadigim kendileri neden gitmiyor ???türkiye yillardir mucadele ettigi TERÖRISTLERE neden yardim etsin...
gidin bijiler sizlerii tutan yok zaten saldiri yakma yikma adam öldürmede baya bi deneyimlisiniz....,,ay ne utanmazlar ya sen yillarca asker sehit et binlerce masum insan öldür, sonra zorla yardim iste ..

Bizim Esad ile problemimiz yok. Bizim şu an problemimiz iç karşıklıklarımız.

canim benim isid kime bagli saniyorsun , hersey esad i devirmek icin ..ki halan devam ediyor , türkiye esadi devirmek varsa variz diyor , ve arada bazi kürtler oyuna geliyor okadar, 12 eylül ü andiran kareler mevcut ve bazilarina da göz dagi ya yapacaklar yada ic savasa buyrun gösterisi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…