- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.855
-
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
O cocuklara ben de uzuldum .insan insandr aci acidir.ölü gezici dbakirli diye şu partili bu partili diye ayirtedilmemeli zaten.hele ki cocuksa..o vakit esas ölen insanlik olur..cryptic .!.:gezi protestolarında ölen çocukları burada kıyasıya savunduk bir kaç arkadaşla..onlar çocuktu dedik..reel bakıyorum sadece..
onlar yüzünden bu haldeyiz hepsi..Bugün parti politikalarını eleştirmenin zamanı olmadığını düşünüyorum.
Birlik olma zamanıdır.
Allah askerimizi,polisimizi korusun.
Cnm sen nerde oturuyorsun?izinler iptal ayrılma şansımız yok , zaten gitmeyiz de
Bugüne kadar çok kez bu forumun sayfalarında tartışıldı sebepleri..Aslında yazmak istediğim şu haklı bu suçlu demek istediğim şeyler olsa da bunların şu aşamada birbirimizi germekten başka bir işe yaramayacağı kanısındayım.Zor bir dönemden geçiyoruz.Partileri ve kişileri düşünecek durumda değilim kendi adıma. Bir an evvel kapımızdaki tehlikenin canımız daha fazla yanmadan bitmesini diliyorum...onlar yüzünden bu haldeyiz hepsi..
birileri ne zaman bitmesini isterse o zaman biter..Bugüne kadar çok kez bu forumun sayfalarında tartışıldı sebepleri..Aslında yazmak istediğim şu haklı bu suçlu demek istediğim şeyler olsa da bunların şu aşamada birbirimizi germekten başka bir işe yaramayacağı kanısındayım.Zor bir dönemden geçiyoruz.Partileri ve kişileri düşünecek durumda değilim kendi adıma. Bir an evvel kapımızdaki tehlikenin canımız daha fazla yanmadan bitmesini diliyorum...
Sivas ta, Samsun da karşıt görüşlü Gençler'de sokağa çıkmaya başlamış.
Tüm parti liderleri acil önlem alınması gerektiğinin farkındadır umarım. Tansiyon daha fazla yükselmemeli.
Geldikleri gibi giderlerİng. De kürdistan haritası yayınlamıs zamanlamaya bak... doğumuz da içinde tabi sözde haritanın.. nahh diyorum sadece anca hayallerinize süsler...
bunların yaptığı cehalet ..türk bayrağı asılı evleri özellikle hedef alıyorlarmış arkadaşlar bayrakları kaldırın, bayrağın asılı olduğu araba, otobüs, dükkan ne varsa ya taş atıyorlarmış ya molotof, şimdi izledim
Candan bence gereksiz alınganlık yapıyorsun.Yıllardır hep kürtler ezildi söylemlerinin devamı bu olanlar.Belkide olması gerekenden fazlasını istiyorlardır, hiç böyle düşündün mü?
Yıllardır çavremizdeki ülkeler kan ağlıyor, Işid Suriye ve Irak I'n heryerinde bebekleri öldürüyor.Sadece Kobani ye girmeleri mi bizi ilgilendiren bir durum?Sadece Kobanide mi insanların akrabaları var da TSK nın Kobaniyi kurtarması bekleniyor?
Türkmenleri geçtim, Irak'ta 100.000 üzerinde T.C vatandaşı var.Bu 100.000 insanın akrabaları, anaları, babaları sokağa çıkıp ortalığı mı yıktılar?Benim canım, birtanem , kardeşimde geçen aya kadar Irak'ta idi. Ne günler geçti bize, ne geceler. Ama hiç aklıma gelmedi Mehmetçik gidipte Irak'tan Işid i temizlesin demek. Sokaklara çıkıp ateş açmadım.Çok şükür sağ salim kardeşimi buraya getirttik. Ama o iki ay yaşadıklarımı gel sen bana sor.
Neden Kürt halkı( bana göre sokaktakiler PKK yanlısı ama sen onlardan halk diye bahsettiğin için öyle diyorum yanlış anlaşılmasın) sadece kendini ayrıcalıklı görüyor bu ülkede?
bana seslendin sanırım parkon. ( bana seslendin diye cevaplıyorum yani yanlış anlaşılmasın.)
ben t.s.k kobani'yi kurtarsın demiyorum. böyle dediğim sonucuna nerden vardın anlayamadım. dediğim şu: ışid'ın durdurulması için hükümet, t.c devleti olarak a.b.d ve diğer ülkelerle anlaşmaya vardı mı vardı.
fakat anlaşmanın gereğini yerine getirmiyor getirmediği gibi insani yardıma kadar engel çıkarıyor. bana kalırsa mehmetçik'in ülke dışında hiç işi yok ama gidişat gösteriyor ki, olayları tvlerde istedikleri gibi sunup öteden beri yapmak istedikleri şeyi esad'ı devirmek için suriye ile savaş planlıyorlar. öyle olaylar yaşansın ki millet eee hükümet de haklıydı savaşmakta desin. durum bana öyle görünüyor.
madem üzerine düşeni yapmayacaktı t.c o zaman neden abd ve diğerleriyle anlaşıyor?
bunlar her yerde başka bir tiyatro başka bir kişilik başka bir roldeler.
Askerlik de öyle kafama göre girerim olmaz. NATO ordusu hep beraber girecez. Anca beraber kanca beraber
Bizim Esad ile problemimiz yok. Bizim şu an problemimiz iç karşıklıklarımız.o esad a bagli ....
Bizim Esad ile problemimiz yok. Bizim şu an problemimiz iç karşıklıklarımız.