İşi değiştirmeli miyim varmı tavsiyeniz ?

Bunlar ne ki şakaya getirip söylediklerini unuttum bile çizgisi bu onun şef kendisi Zaten ve patron şirketi evet malesef

İnanin ne kadar alttan alirsaniz o kadar tepenize biniyor insanlar. Bu es olsun, akraba olsun, is arkadasi olsun hep ayni. Kendinize guvenin, sessiz kalmayin. Ufak bir sey olsa idare edin derdim ama bu cok ciddi bir durum. Sonucu ne olursa olsun asla ezdirmeyin kendinizi. Eminim coook guzel ve cok guclu bir kadinsiniz, kendinizin farkinda olun

Ben şu an şoktayım uzun zamandır ilk defa sanırım bana böyle laflar ediliyor ben de herkes kötü bir ben mi iyiyim diye sustukça sustum sanırım

Sessizliğim işsiz kalma korkusundan , ama böyle de kendime hakaret ediyorum adeta yarın patronla konuşacağım böyle olmayacak dediklerinizi hissettirdiler resmen . Yarın koparsa da kopsun ne yapayım.
İnanın tuttuğunu koparan cinsten olunca patronlar kolay kolay vazgeçemiyor. Sivri değil, sadece hakkını yedirmeyen olun. Nasıl bi varoşluk bu iş yerinde küfürler savuruyor? Asıl onun atılması lazım.

İnanın tuttuğunu koparan cinsten olunca patronlar kolay kolay vazgeçemiyor. Sivri değil, sadece hakkını yedirmeyen olun. Nasıl bi varoşluk bu iş yerinde küfürler savuruyor? Asıl onun atılması lazım.
Evet sorunda bence burda nasıl bu kadın 7 senedir orda

Belki de sorun bu , satın alma olarak girdim ama sonra şantiye muhasebesi de üzerime verildi derken çay servis hizmet de bu gün eklendi bunları konuşmalıyım artık sanırım. OlmaZsa zaten yol verecek
Kesinlikle konuşun.Lütfen.Kapıyı çarpın çıkın.Allahın nasibi kesilir mi.Kesilmez. Orası değilse başka yer.

Siz nasıl güzel bir Kadınlar kulübüsünüz ya Allah razı olsun , nasıl kendimi hissetmeye başladım birden , ne ihtiyacım varmış, yeri geldi eski konularından eleştiri de aldım yeri geldi kızdınız da ama her şekilde en zor günümde bile yazdınız . Sizi seviyorum ya valla

Evet sorunda bence burda nasıl bu kadın 7 senedir orda
Çirkeflikle kalmış işte. Kim bilir kimlerin kuyusunu kazdı. Senin burada ömrün uzun değil ne demekmiş ya. Karar merci ilan etmiş kendini. Ay sakın ayrılırsanız ağzının payını vermeden ayrılmayın.

Çok pis bir kadın ona bir gün bir yakını dedi ki sigara içme ölürsün, ben yukarıdakimden istiyorum ömür vermezse onun ayıbı demişti orda dedim ki dur Real bu tam arsız tartışırsam ben onunla arsız olurum sadece ettiği kalmaz yanına ama ben o seviyeye ı ı inmek istenen

Yarın sabah ilk işin patronu arayıp şantiyeye konuşmaya çağırmak olacak
Haa şöyle
Yarın sabah ilk işin patronu arayıp şantiyeye konuşmaya çağırmak olacak
Ha şöyle Siz güçlü birisiniz.Siz değerlisiniz.Sizin değerinizin onda biri etmeyecek cirkefin biri gelip size hakaret edemez.Siz kendinizi ezdirmeyin bana kalırsa işten ayrilın kendi pislikleirnde boğulsunlar.Sizi oraya fazlasınız emin olun.

Ah şu borçlarım olmasa 1 gün durmazdım ben diyorum ki patronla yarın konuşayım her şeyi bir de benden dinlesin ardından rahatsızlığımı dile getireyim . Olmaz böyle alışman lazım derse ayrılayım YÖK haklısın önünü alalım derse size haber edeceğim buradan ve fikir isteyeceğim bir de utanmadan engellemişler ben şantiyedeyim şu an işler oluyor kime ulaşacağım saçmalık

Belliki çok çirkef utanması arlanması yok siz ona laf anlatmak için uğraşmayın patrona anlatın anlarsa sizi ne ala anlamazsa keyfi bilir.Hiç kimse sizden daha önemli değil.Sakın ezilmeyin en azından terbiyesizlik yapma bana hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun deyin.Allah büyük belkide bu iş yerinde nasibiniz kesildi çok daha iyi bir işiniz olacak

Aynen o zaman bı konuşun bakalım

Haklısınız ben ordan çıktım şimdi şantiyedeyim ama çevredeki insanlar da ön yargı yapıyor ben sessiz kaldıkça bu durum beni pasifize etti iyice ve mutsuzum en iyisi konuşmak anlamazsa da paramı alır ayrılırım yapacak bir şey YÖK

üzme kendini hersey yoluna girer borçlar falanda biter ama psikolojik sıkıntı en zoru.senin çalışma sartların zaten ağır bunu kabul ettikten sonra cok kolay is bulursun inşallah.Bi süre insanları ve olayları alttan aldın diye hep öyle kalacak degilsin.Onun gibi davranmana hiç gerek yok sadece iş yerlerindeki mobing hakaret vs bunların hepsi bir suç bunu hatırlatın ne demek ağız dolusu hakaret asıl o kim oluyorki neyse gaza getirmiyim sizi sadece dik durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…