- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
-
- Konu Sahibi Childgirlss
Yorun yapacaktım tam yorumunuzu görünce hiç yazmayla uğraşmadım doğru cevap bu konu sahibi .Konuyu çok dağınık anlatmışsın. İşyerinde de iletişimin böyleyse kimseyle anlaşamaman normal.
Anladığım kadarıyla milletin birbirine küfrettiği saçma bir yer. Yöneticiler nerede belli değil. Eğer asgari ücrete bu acayip insanlarla çalışıyorsan ayrıl.
Küçük bir yerde çalışıyorum daha çok Yani inşaat şirketleri var burada kalanı fabrika zaten diğerleri küçük esnaf fabrika ortamı zor ve ağır ve uzak korkarım ben yapıma ters aslında ama burası evime yakın diye tercih etmiştim az önce yaZdım olanları.Çalıştığınız yer dingonun ahırı galiba?
Bu nasıl bir iş ahlakıdır? Herkes bir birine saydırıyor gitsin.
Hadi onu geçtim saygı denen hiç birşey yok...
Başınızdaki de adam değil belli ki, balık baştan kokar, patronda iş yok demekki...
Daha düzgün bir iş bulun.
İş yeri böyle birşey değildir.
Çalışma ahlakı, kuralları ve kaideleri vardır.
Düzgün ve düzeyli bir firmada, profesyönelce çalışmanız gerekir...
Bu nasıl iş şok oldum kaldım okuduklarıma....
Eşeklik olmuş iyi niyetin adı ne yapayım insani davrandım işte ilk başta herkes öyle diyordu diyeneden abla deyip duruyorsunuz yahu ne kadar sakinsiniz.
Eşeklik olmuş iyi niyetin adı ne yapayım insani davrandım işte ilk başta herkes öyle diyordu diye
Mesele gelişmedi hiç yeni gelen eleman bile dönme sebebi pasif ve ihtiyacı olan biri benim gibi kontrol bu kadında orda kalabilmek için savaşın bir parçası oldu yeni gelen kız. Eskisine de bana yaptığını yapmış iş öğretmiyormuş mesela o bayan da bu şefe karşı kendini ispatlama durumu yüzünden bana oynadı anladığım buİlk önce arkanızdan ne konuşuluyor onu öğrenin sonra o abla diye hitap ettiğiniz kadının iki kaşının ortasına yumruğu sallayın. Ne oldu ki tüm ofis size sırt döndü??? Yeni gelen eleman bile???
AnlamadımValla tavsiye verdiklerimizin yuzlerini goremioz bi dahapelin- :))))
Ben kimsenin gunahina giremem valla bi daaa:)))
Ne yaptıniz konustunuz muAynen o zaman bı konuşun bakalım