- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
-
- Konu Sahibi Childgirlss
Eşimde aynı cevabı verdi ne üstüne gidiyorsun kendini ifade edeceksin diye kendisi bana cadı cadı diye diye pasif oldum borçlar da etken belki iş kaybetmeme korkusu belki de ama bana ne öğütlersinizİyilik değil bu, pasiflik. Kadın ağzına geleni saymış hala abla abla diyorsunuz. Biraz adabınca carlayın canım. Baya baya haksızlığınızı kabul etmişsiniz.
Ama şoka girdim aklımla oynuyorlar sanki bir iyi bir düşman ne bu bir de herkesi aynı safa çekmekSize küfür yagdiriyor ve gel konuşalım diyorsunuz bir daha küfrediyor.. şok oldum.. Nasıl sakin kalıyorsunuz ? Ben hemen iş aramaya başlardım..
Hayır 2200 dağınık anlatmışım farkettim ama çok doluyum kusura bakmayınKonuyu çok dağınık anlatmışsın. İşyerinde de iletişimin böyleyse kimseyle anlaşamaman normal.
Anladığım kadarıyla milletin birbirine küfrettiği saçma bir yer. Yöneticiler nerede belli değil. Eğer asgari ücrete bu acayip insanlarla çalışıyorsan ayrıl.
Yol yemek çalışma saateri nasıl peki ?Kaybetmemeye değecek bi yer miHayır 2200 dağınık anlatmışım farkettim ama çok doluyum kusura bakmayın
2200 maaş evime yürüme 15 dk cumartrsi dahil 8:30-18:30Yol yemek çalışma saateri nasıl peki ?Kaybetmemeye değecek bi yer mi
İş değiştirme gibi bi lüksünüz var ki, ayrılayım mı diyorsunuz. Yine de değiştirmeyin ve susmayın. Tek öğüdüm ezilmemek. Tabiri caizse “Sen eşek olursan semer vuran çok olur” derler ya, aynen öyle. Bu pasifliğini her yerde kullanırlar, hep kaçarak yaşarsınız. Özgüvenden başka çıkış yolunuz yok. Tek takılın gerekiyorsa ama kimseye kibarlık yapmayın. Lafını tıkın ağzına. Ay tepem atsın hakaret davası bile açarım ben. Amaç ezemeyeceğini görsün.Eşimde aynı cevabı verdi ne üstüne gidiyorsun kendini ifade edeceksin diye kendisi bana cadı cadı diye diye pasif oldum borçlar da etken belki iş kaybetmeme korkusu belki de ama bana ne öğütlersiniz
Çok da aman aman değilmiş.Hiçbişey is yerindeki huzurunuzdan daha önemli değil bence.Size pis pis küfür eden yaratıkların olduğu yerde calismanizin anlamı yok.Zaten ciddi bi yer olsa böyle durumlar maz2200 maaş evime yürüme 15 dk cumartrsi dahil 8:30-18:30
Sessizliğim işsiz kalma korkusundan , ama böyle de kendime hakaret ediyorum adeta yarın patronla konuşacağım böyle olmayacak dediklerinizi hissettirdiler resmen . Yarın koparsa da kopsun ne yapayım.İş değiştirme gibi bi lüksünüz var ki, ayrılayım mı diyorsunuz. Yine de değiştirmeyin ve susmayın. Tek öğüdüm ezilmemek. Tabiri caizse “Sen eşek olursan semer vuran çok olur” derler ya, aynen öyle. Bu pasifliğini her yerde kullanırlar, hep kaçarak yaşarsınız. Özgüvenden başka çıkış yolunuz yok. Tek takılın gerekiyorsa ama kimseye kibarlık yapmayın. Lafını tıkın ağzına. Ay tepem atsın hakaret davası bile açarım ben. Amaç ezemeyeceğini görsün.
Haklısınız patronla hiç konuşmadım şikayetçi gibi olmayayım diye, ama belli ki onlar çok anlatmış ben sustukça da olayı büyütüp yaymışlar . Yarın konuşacağım olmaZsa da hacizler gelsin işten ayrılacağım bezdim iş değişiminden tutmadı birÇok da aman aman değilmiş.Hiçbişey is yerindeki huzurunuzdan daha önemli değil bence.Size pis pis küfür eden yaratıkların olduğu yerde calismanizin anlamı yok.Zaten ciddi bi yer olsa böyle durumlar maz
Ben olsam ayrilirdim, boyle seylere asla gelemem. Maasiniz da degmez bu cileye yani. Ne kadar seviyesiz insanlar. Ama sanirim ideali isten ayrilmayip herkese de catir catir cevabini vermek. Becerebilirim psikolojim bozulmadan derseniz bunu yapin
Anladigim kadariyla naif bir insansiniz, yapabilmeniz biraz zor gibi... Ben pek naif degilimdir, cevabini veririm ama o insanlarla yuz yuze olmak da istemem bir daha. İssiz kalsaniz da yenisini elbet bulursunuz, idare edecek kadar geliriniz varsa hic germeyin kendinizi. Sacma saoan gruplasmalar falan, gercekten fazla seviyesiz. Size igrenc seyler soyleyen biriyle konusmaya bile calismissiniz, ustune daha cok hakaret isitmissiniz. Uzulmeyin ama, onlar kendi seviyelerini belli etmisler. Sizin arkadasliginizi hak etmeyecek insanlar olduklari belli zatenBunu istiyorum ama nasıl yapabilirim sizce Of ben çok pasifleşmişim işsiz kalmamak icin nasıl yenerim bunu
Çok teşekkür ederim. Var olun , eşimle çok sorunlarımız oldu öyle hallere geldim ki ben bu değilim dedim susmayı öğrendim, ardından bu suskunluğumu farkedenler de üstüne geldi iyice sanırım, gelirim yok giderim 2 kk taksitlendirmesi 2 ihtiyaç kredisi 2 telefon taksidi 1 evkur ile beraber 1730 tlAnladigim kadariyla naif bir insansiniz, yapabilmeniz biraz zor gibi... Ben pek naif degilimdir, cevabini veririm ama o insanlarla yuz yuze olmak da istemem bir daha. İssiz kalsaniz da yenisini elbet bulursunuz, idare edecek kadar geliriniz varsa hic germeyin kendinizi. Sacma saoan gruplasmalar falan, gercekten fazla seviyesiz. Size igrenc seyler soyleyen biriyle konusmaya bile calismissiniz, ustune daha cok hakaret isitmissiniz. Uzulmeyin ama, onlar kendi seviyelerini belli etmisler. Sizin arkadasliginizi hak etmeyecek insanlar olduklari belli zaten