İşi değiştirmeli miyim varmı tavsiyeniz ?

O küfürler ney yahu, nasıl bir yer orası?! Bence Müdürünüzle görüşün, böyle seviyesiz bir ortam olmaz. Hem kendisi sizin üstünüz mü bu kadar hak görüyor kendisinde? Ben olsam karşı atağa geçer, yeni şantiyedeki herkese ne kadar terbiyesiz bir kadın olduğunu anlatırdım.

Çalıştığınız yer dingonun ahırı galiba?
Bu nasıl bir iş ahlakıdır? Herkes bir birine saydırıyor gitsin.
Hadi onu geçtim saygı denen hiç birşey yok...
Başınızdaki de adam değil belli ki, balık baştan kokar, patronda iş yok demekki...

Daha düzgün bir iş bulun.
İş yeri böyle birşey değildir.
Çalışma ahlakı, kuralları ve kaideleri vardır.
Düzgün ve düzeyli bir firmada, profesyönelce çalışmanız gerekir...
Bu nasıl iş şok oldum kaldım okuduklarıma....

Konuyu çok dağınık anlatmışsın. İşyerinde de iletişimin böyleyse kimseyle anlaşamaman normal.

Anladığım kadarıyla milletin birbirine küfrettiği saçma bir yer. Yöneticiler nerede belli değil. Eğer asgari ücrete bu acayip insanlarla çalışıyorsan ayrıl.
Yorun yapacaktım tam yorumunuzu görünce hiç yazmayla uğraşmadım doğru cevap bu konu sahibi .
Hem anlattığın anlaşılmıyor hem de küfür nedir ya işyerinde sağ başı mı orası

Gercekten konu çok dağınık hiç anlayamadım,süreçte hatanız var mı yok mu,bi de size o kadar agır küfürleri nasıl edebiliyor.

Bu nee yaa, ne kadar laubali bir iş yeri burası?? O hakaretleri bir tarafına sokar çıkardım tabii ki işten..sen niye sustun ki? Senin ağzın armut mu topluyor?? Ne terbiyesizlermiş yaa..bir de sana ayıracak vakti yokmuş bak hele bakk..bu ablaya kimse insanların konuşa konuşa anlaştığını öğretmemiş zaarr??

Bence işini değiştirme böyle eziklenmeye ve kendine küfrettirmeye devam et ya arkadaş farkındamısın sana küfür eden kalitesini ortaya koymuş kim ki o bu şekilde küfür edip benim hayatımı zindan edecek bi çıkış bakalım böyle yapabiliyormu.Dava edecem hakaretten sizi de

Hepinizin değerli yorumlarına teşekkür ederim patronu sabah aradım çağırdım geldi , anlattım kısa anlat dedi 3 dk da anlattım, sen niye üstüne gittin ki küfür ettikten sonra konuşmak için dedi dedim ne demek anlamak istedim ama değmez bir de utanmadan engellemiş gruplaşma yapmış ben böyle lise vari şeyler amatörce şeyler görmedim dedim , ben şimdi avans istesem kimden isteyeceğim dedim , benden işte dedi istedim , benim korumam altındasın bunları söyledi x yani dedi evet dedim , tamam ben hallederim soğusunlar bir coşmuşlar iyice dedi, ne demek o coşmak ne münasebet kim onlar dedim babasını mı kestim onların ne demek bu dedim ? Ayrıca son olarak biri size dedikoducu diyorsa dedikodu iki kişilik olay benle dedikodu yapmadan nereden bilecekmiş hanfendi dedim? Ben her şeyin farkındayım Real sen korumam altındasın işine odaklan sen işine bak iyi götürüyorsun dedi. İş tanımımı söyleyin herkese dedim söyledi. Tamam dedim . Frene baş biraz çok Çalışkansın farkındayım dedi. Teşekkür ederim yapım bu dedim istediğimden fazla avans verdi gitti. Madem öyle görüşürüz x le de dedi. Sonra konu kapandı.

Çalıştığınız yer dingonun ahırı galiba?
Bu nasıl bir iş ahlakıdır? Herkes bir birine saydırıyor gitsin.
Hadi onu geçtim saygı denen hiç birşey yok...
Başınızdaki de adam değil belli ki, balık baştan kokar, patronda iş yok demekki...

Daha düzgün bir iş bulun.
İş yeri böyle birşey değildir.
Çalışma ahlakı, kuralları ve kaideleri vardır.
Düzgün ve düzeyli bir firmada, profesyönelce çalışmanız gerekir...
Bu nasıl iş şok oldum kaldım okuduklarıma....
Küçük bir yerde çalışıyorum daha çok Yani inşaat şirketleri var burada kalanı fabrika zaten diğerleri küçük esnaf fabrika ortamı zor ve ağır ve uzak korkarım ben yapıma ters aslında ama burası evime yakın diye tercih etmiştim az önce yaZdım olanları.

İlk önce arkanızdan ne konuşuluyor onu öğrenin sonra o abla diye hitap ettiğiniz kadının iki kaşının ortasına yumruğu sallayın. Ne oldu ki tüm ofis size sırt döndü??? Yeni gelen eleman bile???

İlk önce arkanızdan ne konuşuluyor onu öğrenin sonra o abla diye hitap ettiğiniz kadının iki kaşının ortasına yumruğu sallayın. Ne oldu ki tüm ofis size sırt döndü??? Yeni gelen eleman bile???
Mesele gelişmedi hiç yeni gelen eleman bile dönme sebebi pasif ve ihtiyacı olan biri benim gibi kontrol bu kadında orda kalabilmek için savaşın bir parçası oldu yeni gelen kız. Eskisine de bana yaptığını yapmış iş öğretmiyormuş mesela o bayan da bu şefe karşı kendini ispatlama durumu yüzünden bana oynadı anladığım bu

Tüm bunlar niye sizin başınıza geldi acaba?
Yani öyle bi anlatmışsınız ki gerçekten onca şey sizin hiç suçunuz yokken olmuş gibi gözükmüyor

X