• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşi Bırakmalı Mıyım?

Sizin kafanızı anlıyorum. Bende yasadım. bence yerınıze bırnı bulup yetıstırmeye başlayın. Hayat beklemez.

Hayır polip falan da yoktu. Sadece çok ufak bir septum vardı, onu da traşladı doktorum. Türkiye'nin ilk tüp bebek uzmanı Erol Tavmergen'e kadar baktı sonuçlara. Neden yok, denemeye devam demişti :)
yola devam ama gözden kacan birşey var belli ? araştıriim

Hahaha ben istifa ettiğimde araba borcu oduyordum. İşsizlik sigortamla gri kalan ödemeleri yapmıstım. Yanıı kul sıkışmayınca hızırda gelmiyor. Bosverin dedim ya bırakın ayrılın boşa çıkın.

18.30'da mesai bitiyor, şeytan diyor yarını bekleme git 17.30'da yanına konuş, rahatla. Zaten sanırım 1 saat sürer konuşma...

Dün patronumun yanında müşteri vardı çıkışa kadar, birazdan ofiste olacakmış. Şu an ofiste gözüme her şey güzel geliyor. Zaten böyle değil midir, neyi bırakmaya kadar versek güzel gelir, beynin bize oynadığı bir oyun. Düşünüyorum, doktora telaşla gideceğim günleri, gece yarılarına kadar çalıştığım geceleri, kürtajdan önce bile ofise telefon açıp şunu şöyle yapın diye konuştuğumu... Sonrası nasıl olur bilmiyorum, bir daha çalışmak istersem burası kadar güzel bir iş yeri bulamam büyük ihtimalle, fakat en kötü kararlardan beter bir şey varsa o da kararsızlık. Ben niyetlendim, Allah yolumu açık etsin. Sonrasını düşünüp adım atmaktansa günümü düşünüp, kaybettiğim bebeklerimi ve doğmasını istediğim bebeğimi düşünüp yeni bir yol çiziyorum önümde. Sonrasını bilmiyorum bildiğim tek şey artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmasını istemediğim. Ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama ben enerjiye inanan bir insanım ve hayat enerjimin işte tıkandığını hissediyorum. Sanki her şey burada sıkışıyor. Bu düğümü çözmem gerek. Burayı çözersem su akıp yolunu bulacak sanki. Evet her gördüğüm kıyafeti almayacağım, canım her istediğinde dışarı çıkmayacağım ama en azından dışarı çıktığımda çalan telefonla eve dönmek zorunda da kalmayacağım. Belki patronum bana kızacak, yarı yolda bıraktın diyecek ama ben 3 bebeğimle hep yarı yolda kaldım. Artık hayatımda yolları tamamlamak istiyorum. Bugün bitmese, dayansam hamileliğimi de işte geçirsem zaten doğumdan sonra çalışmak istemiyorum. Yani bazı şeyleri uzatmaktansa erken bitmesi daha iyi. Hem artık o kadar yorgun bir ruhum ve bedenim var ki ne kendime ne işime gerektiği gibi verimli olamıyorum. Her şeyi eksik yapmaktansa bir şeyi tam yapmak için, ne kendime ne iş yerime zarar vermemek için bu hikayeyi kırmadan, kırılmadan bırakmak istiyorum. Benim için birazdan gerçekleştireceğim konuşma çok zor olacak. Abim dediğim, bana mesleği işi öğreten, iyi günümde kötü günümde yanımda olan insana ben artık yokum diyeceğim. Ama ona ben artık yokum derken kendi hayatımda yeni bir sayfa açacağım. Dün akşam eve gittiğimde saat 8'e geliyordu. Yine yemek yapacak halim yoktu, dışarıdan yedik. Koltukta uyuyakaldım, kocamı göremedim. Tek isteğim kısa bir süre için diplomamı mutfağa, en tez vakitte de çocuk odasına asmak. Bakalım hayırlısı, konuştuktan sonra tekrar size yazarım.

Anladığım kadarı ile maddi problemin yok. Olsada bir lokma bir hırka dönemin gelmiş. Aşırı doymuşsun. Bence ıste tamda bu yuzden daha sakin basit bir hayata geçmelisin birazda yatay gelişim lazım. Kitap oku izmirdesin sanırım yazgelıyor kocanı ugurla ve urlaya balık tutmaya gıt minik radyonla.
Bir dernegın kutuphanesini derle topla. Dikiş yapmayı öğren.
Cocuguna hırka ör.
Cocuk esırgeme kurumunda haftada bır gun ablalık yap.

Yani bılemıyorum hayatını yaşa.

Valla canım hamilelikte çalışmak inan ki çok zor. Şuan sana bu yazıyı iş yerinden yazıyorum. Sinir stres yorgunluk. Kafam allak bullak. Valla banyo yapmaya bile dermanım olmuyor bazen. İşte şartlarla ilgili. Bende şuan evde dinlenmeyi isterdim.Eğer imkanın varsa ayrıl.

Bende düşük yaptım geçen ay, seni en iyi ben anlarım herhalde.Üç tane düşük yapsam ne hissederdim bilmiyorum gerçekten psikolojisi altüst oluyor insanın..
Bu kadar testlere rağmen halen sebep yoksa belki de tek sebep stres.
Stres deyip geçmemeli herşey kafa da biter demez miyiz hep ;)
Patronuna kıyamıyorsun ama, maalesef o sana kıyıyor düşük yaptın telefonunu kapat kendi halinde takıl diyor mu demiyor.
Bence de daha sakin hayata geçmelisin..
Birgün bu kararı bende alıcam inanıyorum ;)

demrelimadam demrelimadam cancanguness cancanguness ve E Elispo hepinize çoook çoook teşekkür ederim, beni anladığınız ve destek verdiğiniz için. Az önce bitti konuşmam. Çok anlayışlı davrandı, git kafanı dinle, canın sıkılınca gel buranın kapısı sana her zaman açık, inşallah tez zamanda bize güzel bir yeğen sahibi oluruz biz de dedi. Mart sonu gideceğim, o sırada iş görüşmesi yapıp yerime yeni birini bulacağım, düzeni ayarlayacağım. Dediğiniz gibi biraz daha kendimi sosyal şeylere vereceğim. E Elispo verdiğin tavsiyeler harika, gerçekten hepsini uygulamak istiyorum evim zaten Urla'ya 5 dakika sahilde yürüyüş yaparım hiç olmazsa :) İyi ki varsınız kızlar, Allah geleceğimizi hepimizin güzel eylesin, çocuk isteyene sağlıklı sıhhatli çocuklar versin, huzurumuz hiç bitmesin...

Back