Aynen anahtar konusuna bende takıldım dükkan benim değil sonuçta, tek başıma olacam başkasının bir hatası olsa benim üstüme kalır diye korktum, arkadaşlarımla 1 yıldır konuşmadım bir anda selam diye mesaj atsam garipsemezler mi sizce kararsız kaldımİlk önce bana da o işyeri Tekin gelmedi. İyi yapmışsınız. Özellikle anahtar konusu enteresan. İnşallah daha düzgün bir iş bulursunuz. Arkadaşlarınıza sorun tabi onun dışında bilinen iş arama sitelerinden yapabileceğiniz işlere başvurun hemen aramazlar ama olsun
Haklısınız o kadar sorumluluğu kaldıramazdım tek başıma, sizce 1 yıldır görüşmediğim arkadaşlarıma mesaj atsam garipsenir miyim iş için yazmayı düşünüyordum amaIsı bırakmakla iyi yapmışsınız
Mesele sorumluluk değil aslında, pastanenin sahibi bana çok garip geldi bi dediği diğerini tutmuyor belli bir iş tanımı yapamıyor bunlar ağır şeyler, yarın bigün başka şeylerde çıkabilir altından.Haklısınız o kadar sorumluluğu kaldıramazdım tek başıma, sizce 1 yıldır görüşmediğim arkadaşlarıma mesaj atsam garipsenir miyim iş için yazmayı düşünüyordum ama
İş bulmak için üye oldum bazı sitelere ama geri dönüş yapan pek olmadı, 1 yıldır konuşmadığım için bi anda selam diye mesaj atsam beni garip mi bulurlar bilemedim cevap vermezlerse de moralim bozulacak, bide sosyal medyadan da değil whatsapptan yazmam lazım sosyal medya hesabım yokBirincisi pastaneyi birakmakla cok iyi yapmissiniz. Com zorlayici bir is. Eger satis isi dusunuyorsaniz avm lerdeki magazalara basvurmanizi tavsiye ederim. Hem saatleri bellidir hem de sosyal haklarinizi tam alirsiniz. Ikincisi mutlaka arkadaslarinizla iletisimi devam ettirin durup dururken mesaj atip is ariyorum aklinda olsun desen hic bir sakincasi olmaz. Linkedinde profil olusturup meslektaslarinizla iletisim de kurabilirsiniz network olusturmak deniyor buna. Umarim destek bulursunuz
Haklısınız bide tek başıma bunalırdım üstüneHem temizlik hem yemek hem satış bana biraz fazla geldi açıkçası. Anahtarı size vermelerinin sebebi kendileri erken açamıyorlar ama erken açılsın istiyorlar. Akşam kaçta çıkacağınız da belli değil. İşi bırakmakla iyi yapmışsınız.
Sosyal medyadan yazmak olsa yazarım ama sosyal medya hesabım yok direk selam yazsam ne düşünürler bilemedim numarami da bilmiyorlar bide, çalışan arkadaşlarım arasında erkekte var yanlış anlar cevap vermezse moralim bozulur kararsız kaldım 1 yıldır konuşmuyorum çünküAnahtar verme olayı küçük işletmelerin çoğunda olur. Zaten para bırakmazlar . Genelde yiyecek sektöründe de hep istenilen bu. En çok işi en az kişiye yaptırmaya hedefli eleman alıyorlar.
Ama çalışmak için aceleniz yoksa bölümünüzle alakalı bir yerlere başvurun ya da kendinizi geliştirin. Çalışan arkadaşlarınıza da sorabilirsiniz bişey olmaz yani, belki bir akıl verirler
1 yıldır konuşmadım ya ondan dolayı biraz kararsız kaldım cevap vermezlerse diyeMesele sorumluluk değil aslında, pastanenin sahibi bana çok garip geldi bi dediği diğerini tutmuyor belli bir iş tanımı yapamıyor bunlar ağır şeyler, yarın bigün başka şeylerde çıkabilir altından.
ben olsam yazardım arkadaşlarıma bu garipsenecek bisey değil aslinda
Sizi de benim gibi zorlamışlar iş konusunda, marketlere başvurdum ama geri dönen olmadı, kariyer sayfalarına her gün bakıyorumBende görüşmeye gitmiştim pastaneye. Yapacaklarımı sıraladı şok geçirdim. Bir insanın bunları her gün yapabilmesi için sihirli güçlerinin olması lazım. Can dayanmaz. Yok raflar hergün silinecek, paspas atılacak, satış yapılacak, wc temizliği 12 saat, sigorta yok, 2000 lira maaş. Bu seferde ben sinirlendim. Karar verip sizi ararım dedim.
İşi bırakmanız çok iyi olmuş, hiç düşünmeyin bile.
Arkadaşlarınıza yazmanız konusunda çok faydaları olacağını düşünmüyorum. İnsanlar bir imkanları olursa bile yakın çevrelerine kullanıyorlar.
İşkura gidin mutlaka. Zincir marketler hep işkurdan alıyor. Kaydınız varsa yenileyin , sms almak istediğinizi söyleyin.
Onun dışında kariyer sayfalarını takip edin.
Paraya herkesin ihtiyacı var ama başında mesai saati, ücreti ve iş yükü KESİN olarak konuşulmayan hiçbir işte çalışmayın.
Bol şans
Neden cevap vermesinler?1 yıldır konuşmadım ya ondan dolayı biraz kararsız kaldım cevap vermezlerse diye
Cvnizi başvurmak istediğiniz mağazaya götürün mağaza müdürü ya da müdür yardımcısına verin. Onlar bölge sorumlusuna iletiyorlar ve gerek duyulduğu takdirde arıyorlar.Sizi de benim gibi zorlamışlar iş konusunda, marketlere başvurdum ama geri dönen olmadı, kariyer sayfalarına her gün bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?