• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe gitmek istemiyorum:(

Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bitti :KK43:saçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar:KK43:
Üniversite mezunu işsizler kadrosundan çıkmışsınız siz de alanınızla ilgili bir iş bulamayınca bu işte çalışmaya başlamışsınız maalesef erkekler tek maaşla geçinemeyeceklerini düşündükleri için kadına ilk önce mesleğini soruyorlar iş yerinde mobbing varsa başka iş yerlerine bakabilir misiniz hani daha iyi bir yer olursa buradaki işinizden ayrılırsınız evlenmek için de çalışmak şart gibi sanki çünkü evin içinde kimsenin sizden haberi olmaz ben de üniversite mezunu mağazada çalışan bir kızım anlıyorum sizi anladığım kadarıyla siz genel anlamda çalışmaktan usanmışsınız özel sektör insanı canından bezdiriyor belki evlilik için sizin çalışıp çalışmamanızı çokta dert etmeyen erkeklerle düşünürseniz daha iyi olabilir hakkınızda hayırlısı olsun

Back