How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İşe Giriş, Sağlık Raporları, Tahiller :/

Yeni yasaya gore saglik raporu zorunlu ve ucrete tabi herhangi bir devlet hastanesinden randevu alarak ucreti karsiligi yaptirabilirsin sadi konuk hastanesi 50 tl aliyordu yada calisma ve sosyal guvenlik bakanliginin cagri merkezini arayarak sana yakin olan bu raporu duzenleyecek olan ozel kurumlarin adresini alabilirsin ayrica saglik raporlarini artik aile hekimleri ve saglik ocaklari veremiyor kanunen yasak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canim rapor lazim degil. Sadece tahliller. Tahlillerin altina dr normal yazip imza atsa yetiyomus :) o kadar zor hallettim ki keske parali olsaydi da 2 saatte biteydi isim..

Hayırlı olsun canım galiba halletmişsin hepsini, hem sağlık kontrolünden de geçiverdin :D :)

Kızlar merhaba,

Önce müjdemi vereyim. Bir süredir iş değiştirmek istiyordum. Sonunda oldu ta kaç gün önce gittiğim bir iş görüşmesinden olumlu yanıt aldım bugün :)

Amaa benden bir takım raporlar istediler ben hastaneleri arıyorum arıyorum hiçbir yer tamamını yapmıyor. Çok da vaktim yok. Yarın halletmem gerekiyor her şeyi. Belki bazılarını sağlık ocağında yapabiliyorumdur bilmiyorum da. Yakın zamanda işe gireniniz bu tarz evraklar toplayanınız veya hastanede çalışanınız var mı acaba?

Benden istedikleri raporlar şunlar:

Hemogram
Tam idrar tahlili
Akciğer grafi
Odyogram
Kan Grubu
HbsAg
Göz Muayene Testi
Renk ve Gece Körülüğü Testi
Solunum Testi
ALT
AST
GGT

Kafayı yicem ben bunlaırn hepsi bana zaten bayağı paray mal olucak sanırım, bir de bir sürü uğraşıcam oraya buraya. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hemogram,hbsag,alt,ast sağlık ocağında yapılır. İdrar bazısında yapılır bazısında yqpılmaz sorman lazım. Solunum testi hastanede yapılır, devlette de var odyogram da aynı şekilde. Gözle alakalı olanlar için de gözden randevu al. Akciğer grafisini de göğüs hst drundan istersin çok da bişeye mal olmaz.

Hemogram,hbsag,alt,ast sağlık ocağında yapılır. İdrar bazısında yapılır bazısında yqpılmaz sorman lazım. Solunum testi hastanede yapılır, devlette de var odyogram da aynı şekilde. Gözle alakalı olanlar için de gözden randevu al. Akciğer grafisini de göğüs hst drundan istersin çok da bişeye mal olmaz.

Çok sağol canım hallettim. Araştırma hastanesine gittim tek tek doktorlara rica minnet tahlilleri yazıdırdım iki koca günümü yedi ama bitti. :)

Hayırlı olsun canım galiba halletmişsin hepsini, hem sağlık kontrolünden de geçiverdin :D :)

Aynen öyle oldu. Bir de hasta değilim hep iyi niyetli doktorlara denk geldim. Sağolsunlar ilaç bile yazan oldu. Hastayken gitsem böylelerine rastlayamıyorum. :1:

Bizim iş yerinin de anlaşmalı hastanesi var. Oradan gelen rapor dışında rapor kabul etmiyorlar.. bir oradan bir buradan toplamayı almıyorlar..periyodik muayeneler için de aynı hastaneden geliyorlar..
Eğer yerin önemi yoksa bu iş güvenliği için açılan sağlık kabinlerinde hepsi paket fiyata yapılıyor diye biliyorum. Hem de pazarlık şansın olur.

Yani en basindan bir osgb firmasi bulup gitseydiniz en gec ertesi gun butun islemleriniz biterdi. Hemde makul bir ucrete herseyi yapiyorlar.

Bizim iş yerinin de anlaşmalı hastanesi var. Oradan gelen rapor dışında rapor kabul etmiyorlar.. bir oradan bir buradan toplamayı almıyorlar..periyodik muayeneler için de aynı hastaneden geliyorlar..
Eğer yerin önemi yoksa bu iş güvenliği için açılan sağlık kabinlerinde hepsi paket fiyata yapılıyor diye biliyorum. Hem de pazarlık şansın olur.

Haseki Eğitim Araştırmada yaptırdım her şeyi. Yalnız doktor doktor gezmem gerekti işte. Ama anladığım kadarıyla bunlar her yeri kabul ediyor. Telefonda görüştüğüm hatun nerden hızlı oluyosa toparla getir dedi. Yoksa ben heyete randevu alıp rahat rahat raporumu alıp geçicektim.

Yani en basindan bir osgb firmasi bulup gitseydiniz en gec ertesi gun butun islemleriniz biterdi. Hemde makul bir ucrete herseyi yapiyorlar.

Canım osgbler hakkında hiçbir fikrim yoktu. Ben haseki eğitim araştırmaya gittim. Heyet raporunda paket olarak istenen her şey vardı hem de 200 lira gibi bir ücrete ama öyle rapor halinde istemiyolarmış sadece tahlil dediler. Ben de tek tek doktorlara gittim. Hem para ödemedim hiç. 2 günde de bitti çok şükür..

Back