Ne güzel şeyler söylediniz. Çok umutsuzum. Sanki bir tercih yapmam gerekmiş de ben işe girerek artık Kpss hakkımı kaybetmişim gibi hissediyorum.Ben 2019 kpss sandığım halde çok rahat yapılır diyecektim ki daha 2020 kpss millet çalışmaya başlamadı, sen yarısının fazlasını bitirmişsin.
çok çok çok rahat yaparsın
millet çalışıp, eve gelip temizlik yemek çocuk uğraşıp yine de kpss çalışıyor. Sen niye yapamayasın
Hayır mühendis değilim.mühendissen devlette kendine yazık etme
Çok şaşırıyorum bu şekilde ders çalışabilenlere. Onları gördükçe kendimden utanıyorum ciddenmillet çalışıp, eve gelip temizlik yemek çocuk uğraşıp yine de kpss çalışıyor. Sen niye yapamayasın
var etrafimda.Çok şaşırıyorum bu şekilde ders çalışabilenlere. Onları gördükçe kendimden utanıyorum cidden
Düz memurluktan gireceğim. Konuları yarılamadım esasen. Önceki sene girdim sınava ve oradan bir bilgi birikimim ve hazır notlarım var. Onları tekrar edip soru çözmem gerek. Matematikten de eksiklerim var onları tamamlayıp bol soru çözmem gerek. Bu nedenle korkmayın :) İşe girdim ve KPSS çalışmaya vaktim olmaz, matematiği istediğim düzeye getiremem diye tedirginimBölümünüz nedir, 2020 kpss için çok erken değil mi. Ben de o sınava gireceğim de sizin konuları yarılamış olmanız ve hala tedirgin oluşunuz beni korkuttu kendim açısından :)
Ya sizin örneğiniz çok iyi oldu bana. Ben geçmiş yıl girdim ve istediğim puanı alamadım. Hazır notlarım var onlara bakacağım bu yılda. Matematikten bol soru çözmem lazım istediğim seviyeye gelmesi için. Ama çalışıyorken nasıl yapacağım diye düşünüp duruyorum. Umarım ben de doğru ata oynuyorumdur :)Ben de çalışırken kpssden 89 aldım. Günlük 2,5-3 saat çalıştım. Haftaiçi akşamları. Haftasonu hiç çalışmadım hatta sevgilimle buluşcam diye, öyle başımda kavak yelleri vardı. Neyse ki sevgiliyle evlendim istediğim şehre de atandım,doğru atlara oynamışım
Matematiğim orta düzey. Yarıya yakın yapabiliyorum. İlerletmem , bol soru çözmem gerek. Zaten bu yüzden tedirginim. Ya vakit ayıramazsam, yarım yamalak olursa diye.Matematiginizde iyiyse bu durumda bırakmadığıniz sürece yüzde doksan atanirsiniz.zaten çoğu Eylül'de başlayacak calismaya
Eşiniz pek azimliymiş. Taktir ettim. Umarım ben de öyle olabilirim. Kpss gerçekten süreklilik istiyor.Tedirginim gerçekten ama bir düzende çalışmaya çalışacağım.Esimden örnek vereyim. Ozel sektorde calisiyor .Mali musavirlik sinavina hazırlanıyor. Sabah 8 aksam 8 9 çalışıyor .Ustelik bebegimiz var .Gelince 1 saat oynayip hemen dersin başına geciyor .1 gun aksatmıyor. Bunu online kursa borçluyuz. Her sey moda mod oldugu icin esnek davranamıyor.
Eger konu eksiginiz veya yetersiz olduğunuz bir ders varsa boyle bir kurs sizi motive edebilir .
KPSS cok geniş bir yelpaze .Sık tekrar istiyor maalesef.Bol soru çözümü ile bilgilerinizi taze tutmaya bakın.
Ben 2015 KPSS ile atandim .O dönemde yanimda kitap taşıyamayacak durumda isem sorulari keser bir zarfa koyar firsat buldukca cozerdim .Boyle bir sey de yapabilirsiniz .
önemli olan sureklilik gercekten .Ben yurtta kalıyordum. Etüt salonundan çıkmayan arkadaşlarım vardi .Ama kendilerini cok kastiklari icin hedefledikleri puani alamamislardi .Ben gunde max 4 saat çalışırdım. Yorgunluktan ölsem de aman bugun de bakmayim demezdim.Eşiniz pek azimliymiş. Taktir ettim. Umarım ben de öyle olabilirim. Kpss gerçekten süreklilik istiyor.Tedirginim gerçekten ama bir düzende çalışmaya çalışacağım.