- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de plan program yapmak istiyorum. Uykuya çok düşkünüm işe gitmek için sabah 6 da kalkıyorum akşam hemen uykum geliyor buna çare bulmam lazım. Siz çalışıyor musunuz ?Baya iyi ilerlemissiniz. Temeliniz de varmış.
Bence 2020 ye kadar guzel bir program hazirlayin kendinize.
Hafta hafta hangi konulari bitireceginizi vs.planlayin.
Ben daha baslamadim bile ama baslayinca boyle yapacagim.
2018 e girdim ve bilgi birikimim var.
Kismet olursa eylul ekim gibi baslamak istiyorum.
Konulari kisaca tekrar edip bol bol test ve deneme agirlikli bir program hazirlamak gerek.
İnşallah darısı başıma. İş saatleriniz nasıldı ? Nasıl bir program yaptınız kendinize bana biraz ayrıntılı bilgi verir misiniz ? Deneyimizden faydalanmak istiyorumBende sizin gibiydim özel sektörde çalışırken atandım yaparsınız yeterki isteyin ve kendinize program yapın bilği birikiminiz var ama kaytarmadan azimle çalışıcaksınız tembelliğe vurursanız zor
İşe yeni mi girdiniz alışıyor bi zaman sonra bünye. Ben de ilk çalışmaya başladığım zaman başağrısı ve uykusuzluktan eve geldiğim gibi kafamı yastığa koyar uyurdum ne yemek ne eşimle bi konuşma bi sohbet ama sonra alıştım. Sizde alışırsınız inşallah. Bi zaman sonra oturuyor düzen. İnşallah kpss yi de halleder atanırsınız.Evet ben de plan program yapmak istiyorum. Uykuya çok düşkünüm işe gitmek için sabah 6 da kalkıyorum akşam hemen uykum geliyor buna çare bulmam lazım. Siz çalışıyor musunuz ?
Evet yeni başladım işe. Siz de hem çalışıp hem kpss hazırlanacaksınız anladığım kadarıyla. Umarım halledip atanabiliriz.İşe yeni mi girdiniz alışıyor bi zaman sonra bünye. Ben de ilk çalışmaya başladığım zaman başağrısı ve uykusuzluktan eve geldiğim gibi kafamı yastığa koyar uyurdum ne yemek ne eşimle bi konuşma bi sohbet ama sonra alıştım. Sizde alışırsınız inşallah. Bi zaman sonra oturuyor düzen. İnşallah kpss yi de halleder atanırsınız.
Haftalık ders programı yapardım ona uymaya calışırdım iş saatlerim 9-6 haftasonu yoktu haftasonlarıda ders çalışırdım cok bunalınca gezerdim sosyal hayatımda vardı hepsini bir arada yapardım İnanın yeterki olur pes etmeyin ilkinde olmazsa bile bidahakine olur piyasadaki tüm yayınevlerinin soru bankalarını çözün ne kdr cok soru tipi görürseniz yararınıza olur bnm tavsiyem bunlarİnşallah darısı başıma. İş saatleriniz nasıldı ? Nasıl bir program yaptınız kendinize bana biraz ayrıntılı bilgi verir misiniz ? Deneyimizden faydalanmak istiyorum
Yok ben kpss hazırlanmıyorum :)) bi ara hazırlandım ama sonra işe girdim öyle kaldı şimdilik işimden de memnunum. :)) sizin için hayırlısı olsun inşallah :))Evet yeni başladım işe. Siz de hem çalışıp hem kpss hazırlanacaksınız anladığım kadarıyla. Umarım halledip atanabiliriz.
Ben yeni basladim işe ücretli ogretmenim şuanda ama eylul ekim gibi ne olur, tekrar cagirirlar mi bilemiyorum.ders saatlerim sıkıntılı degil yani calissam da istedigim tempoyu yakalayabilirim diye dusunuyorum.Evet ben de plan program yapmak istiyorum. Uykuya çok düşkünüm işe gitmek için sabah 6 da kalkıyorum akşam hemen uykum geliyor buna çare bulmam lazım. Siz çalışıyor musunuz ?
İşinizi bırakmayın.Ama ders çalışmayıda bırakmayın .En azından gelırınız olucak.İşsizlik çok zor.Bende çok istedim koss çalışmayı ama bulundugum ılde çok kısıtlı işler.Elinizi çekmeyın sınavdan.Ben sizi çok çok calıskan ve ne ıstedıgını bılır gordum.Bence basarırsınız.Herkese merhaba.
Uzun zamandır iş arayışı içindeydim. Bir kaç gündür işe girdim. Henüz çok yeniyim. İşe girmeden önce evde KPSS çalışıyordum. Tarih- Coğrafya konularım bitti, matematiği de yarıladım( derslerde henüz konuları bitirme aşamasındayım. test çözme aşamasına yeni yeni gelebildim) bu süreçte işe alındım.
İşim 8-6 saatleri arasında ,arada bir mesaiye kalıyoruz. Hafta sonu çalışma yok ama zaman zaman iş yoğun olunca çalışabilirmişiz. Firma ve pozisyon iyi. Şu kriz döneminde bulabileceklerimin içinde en iyisi sayılır.
KPSS çalışmayı bırakmak istemiyorum. Bir bilgi birikimim var ve neticede burası da özel sektör. 2020 KPSS gireceğim. Yıllardır doğru düzgün bir işte çalışamadım ve yalnızca KPSS'ye bel bağlayıp daha fazla işsiz kalmak istemedim. Yaşım ilerledikçe az deneyimli halimle iş bulamıyorum. Bu nedenle bu iş fırsatını değerlendirdim.
İşe girdiğim için mutluyum. Maddi anlamda çok ihtiyacım vardı ayrıca işsizlik psikolojisinden harap olmuştum. Fakat sıkıntım şu ; KPSS'den tamamen kopmak istemiyorum. Başarabilir miyim bilmiyorum bu beni biraz tedirgin ediyor. İşten sonra ve hafta sonları çalışmalarımı devam ettirmek istiyorum ama başarabilir miyim ? Sınav iki yılda bir oluyor, bu nedenle iyi bir puan almam lazım yoksa bir daha ki sınavı iki yıl bekleyeceğim. Bu koşullarda olup başarmış olanlar var mıdır ya da beni motive edeceğiniz şeyler ?
Atamalar 85 ve üstü ne yazık ki. Kurs vakit kaybı gibi geliyor nedense. Bulunduğum semtte düzgün kurs yok başka semte gitmem lazım o da çok fazla yolda geçen zaman demek. Çalışsam yapabileceğime inansam disiplinli çalışırım o konuda çok sıkıntı çeken biri değilim ama bu kadar az süre çalışma ile olmaz gibi geliyor nedenseBir önceki puanınız kaç
Atama puanları ne civarda
Yapılmayacak bir şey yok haftasonu kurs tavsiye ederim eylül den sonra
Böylelikle disiplinli olursunuz düzenli çalışırsın
Kolay gelsin başarılar
Anladığım kadarı ile çoluk çocuk da yok çalışırsan olur
Kurs bulunduğum semtte pek yok. Olanı da berbat halde. Başka semte gitmem lazım o da git gel yolda 2 saat demek. Zaman kaybı oluyor. Haftasonları ve iş çıkışı kalan vaktim ile çalışmak istiyorum ama süre çok az sanki başarılı olamam bu kadar az zaman ile gibi geliyorıs cıkısı ve haftasonları kpss kursuna gıdersenız ısınız daha kolay olur
Benim matematiğim öyle hiç yok değil ama çok iyi de diyemem. Orta seviye yani.Ona ağırlık vermem lazım beni tedirgin ediyor2010 kpss ile 2012 de atandım. Çalışıyordum o nedenle fazla ders çalışmadım ama matematik ve türkçe çalışmaya ihtiyacım yoktu. 80 kusur alıp atandım.
Yalnız artık kpss ye fazla umut bağlama. Doğru düzgün memur alımı yok. İşine dört elle tutun şu kriz ortamında...
Yok işimi bırakmayı düşünmüyorum, memnunum şimdilik. Etrafımda bazıları Kpss istiyorsan işe girmeseydin falan dediler ama işsizlik psikolojisi ile zaten verimli ders çalışamıyordum. Maddi ve ruhsal anlamda ihtiyacı oluyor insanın. Kpss olmazsa tutunacak bir dalım olsun bari diye girdim. Sektör ,pozisyon ve maaşı iyi sayılır. O nedenle pek düşünmeden girdim işe.İşinizi bırakmayın.Ama ders çalışmayıda bırakmayın .En azından gelırınız olucak.İşsizlik çok zor.Bende çok istedim koss çalışmayı ama bulundugum ılde çok kısıtlı işler.Elinizi çekmeyın sınavdan.Ben sizi çok çok calıskan ve ne ıstedıgını bılır gordum.Bence basarırsınız.
Çok ifşa olmamak adına açık söyleyemiyorum ama bir şirkette iyi sayılabilecek bir pozisyon diyelim.Hangi ise girdiniz
Çok haklısınız. Fakat sınav çift yılda yapılıyor yani istediğim başarıyı yakalayamazsam eğer iki yıl daha beklemem lazım. Keşke her yıl olsaydı. Benim de hedefim planlı programlı ilerlemek ve çok soru görmek. Umarım başarabilirim. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Haftalık ders programı yapardım ona uymaya calışırdım iş saatlerim 9-6 haftasonu yoktu haftasonlarıda ders çalışırdım cok bunalınca gezerdim sosyal hayatımda vardı hepsini bir arada yapardım İnanın yeterki olur pes etmeyin ilkinde olmazsa bile bidahakine olur piyasadaki tüm yayınevlerinin soru bankalarını çözün ne kdr cok soru tipi görürseniz yararınıza olur bnm tavsiyem bunlar
İnşallah. Umarım bu kısıtlı zamanlarımda harcadığım emeğimin karşılığını alırım2019 sandım yaparsin diyecektim yaparsın yapar gözün kapalı yaparsın ama pes etmek yok her boş vaktini değerlendir
Sizin iş saatleriniz daha rahat sanırım. Çalışmaya bolca vaktiniz olur. Öğretmenlik atamaları bu dönem fena sayılmaz, atanmaya bakın. Başarılar diliyorumBen yeni basladim işe ücretli ogretmenim şuanda ama eylul ekim gibi ne olur, tekrar cagirirlar mi bilemiyorum.ders saatlerim sıkıntılı degil yani calissam da istedigim tempoyu yakalayabilirim diye dusunuyorum.
Kaç almistiniz 2018 kpssden?