İşe Girdim Ama Kpss ?

Kurs bulunduğum semtte pek yok. Olanı da berbat halde. Başka semte gitmem lazım o da git gel yolda 2 saat demek. Zaman kaybı oluyor. Haftasonları ve iş çıkışı kalan vaktim ile çalışmak istiyorum ama süre çok az sanki başarılı olamam bu kadar az zaman ile gibi geliyor

Az Zaman diye bir durum yok

Daha birbuçuk yıl var

İşten Zaman kalmıyor demeyin

Evli çocuklu çalışan bir kadın olarak 88 almayı başardım ki yaşım da 36 idi

Ben haftasonu çalışamıyordum malum çocuk var siz tüm haftasonu çalışırsınız

Zaman çok ama ben yine de kursta ısrarcıyım mecbur kalmak bu tarz uzun soluklu işlerde iyidir yoksa ilk aylar çalışıp sonra dağılırsın

kolay gelsin

Çok haklısınız. Fakat sınav çift yılda yapılıyor yani istediğim başarıyı yakalayamazsam eğer iki yıl daha beklemem lazım. Keşke her yıl olsaydı. Benim de hedefim planlı programlı ilerlemek ve çok soru görmek. Umarım başarabilirim. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
O sizin kısmetinizse olur eğer olmuyorsa bile dünyanın sonu değil belki ilerde memurun iş güvencesi bile olmayacak ülke karışık hiç bitşeyin garantisi yok iyi bir işiniz varsada işinize sarılın ekmek aslanın midesinde artık.elinizden geleni yaparsınız olmuyorsada dünyanın sonu değil

Az Zaman diye bir durum yok

Daha birbuçuk yıl var

İşten Zaman kalmıyor demeyin

Evli çocuklu çalışan bir kadın olarak 88 almayı başardım ki yaşım da 36 idi

Ben haftasonu çalışamıyordum malum çocuk var siz tüm haftasonu çalışırsınız

Zaman çok ama ben yine de kursta ısrarcıyım mecbur kalmak bu tarz uzun soluklu işlerde iyidir yoksa ilk aylar çalışıp sonra dağılırsın

kolay gelsin
Tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Motive ettiniz beni sağ olun.

O sizin kısmetinizse olur eğer olmuyorsa bile dünyanın sonu değil belki ilerde memurun iş güvencesi bile olmayacak ülke karışık hiç bitşeyin garantisi yok iyi bir işiniz varsada işinize sarılın ekmek aslanın midesinde artık.elinizden geleni yaparsınız olmuyorsada dünyanın sonu değil
Haklısınız. Zaten işimi bırakmayı düşünmüyorum. İyi bir ortamı var ve sevdiğim bir işi yapıyorum. Ama yine de sınavı ihmal etmek istemiyorum. Motivasyonunuz için teşekkür ederim

X