Hanımlar acil bir sorum var endüstri mühendisliği mezunuyum, iyi bir teknik üniversitede kendi bölümümde yüksek lisans yapıyorum ama iş tecrübem hiç yok. Bugün kurumsal bir yerle iş görüşmem vardı pazarlama stajyerliği için. On aylık stajın sonunda karşılıklı olarak memnun olursak pazarlama uzman yardımcısı olarak çalışmaya devam edeceğim. Akşam üzeri beni ilk mülakatın olumlu olduğu yönünde aradılar, çok sevindim çünkü kurum kültürü vs çok içime sinmişti. Birkaç dakika sonra ise başka bir yerden aradılar oldukça kurumsal ve küresel bir şirket ve tedarik zinciri mühendisliği için yani tam olarak benim işim ve o şirketi aşırı istiyorum. İkinci arayan şirkette işe alım süreci uzun sürüyor 1.5-2 ay kadar. Bu sürede benim pazarlama stajyerliği işi sonuçlanır. İkinci görüşeceğim yerden kabul alırsam ilk görüştüğüm yerden hemen ayrılabilir miyim? Tecrübem olmadığı için kurumsal prosedürlere hakim değilim. İşsiz olmak istemiyorum daha fazla, ilk yeri ikinci yer için reddedip, ikinci yerden de kabul almazsam çok üzülürüm. İlk yerden ayrılırken bir sorun çıkarırlar mı sizce