• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe giderken zorlanıyorum,yardım lütfen

ilk defa çalışıyorum ve işe giderken inenılmaz bi sıkıntı hissediyorum kendimde 1 aydır çalışıyorm geçecek diye bekliyorum ama bir aydır hep ağlıyorum. acaba böyle devam etsem ruh sağlığım hasar görür mü

üzülmenizin sebebi nedir? bunu bulub sorun üzerinden cözüm üretilebilir İnşAllah.
Dermansız dert yoktur.

Son düzenleme:
Bence sükretmeniz için birçok nedeniniz var.
ÖNcelikle sağlıklı ve sıhhatlisiniz. Dünya geçiminizi temin etmeniz için bir iş sahibi de olmuşsunuz. Hayırlı olsun.

2 saat uzun bir mesafe bu doğru. Hele birde benim gibi ylculuğu sevmeyen biriyseniz, iki saat gidiş, iki saat geliş derken 4 saat insanı yorar tabiki.
Yakınlardan tek odalı bir ev tutma imkanınız varmı? En azından hafta içi orda durur hafta sonları kendi evinize gidersniz?
Eğer şimdilik öyle bir imkanınız yoksa da üzülmeyin.
Vaktinizi manevi gelişiminize iyi gelecek kitaplar okuyarak geçirebilirsiniz.
Hem canınız sıkılmaz hemde içinizde daima bir mutluluk ve huzur hissedersiniz.

1 ay mı ben bir sene ağladım hem işe giderken hem gelince :) Saolsun bölge müdürü anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi.
bir gün eve geldim bağıra bağıra ağlıyorum. babam evden çekti gitti. nerden büyüdü bu kız yaaaa demiş.
sonra bir gün sabah kalkmadım gitmicem işe dedim. babam geldi sen gitmezsin o gitmez bu gitmez böyle yerlere hep kötüler gelir dedi.
ve ben kalktım işe gittim.
yine ağladım yine şikayet ettim ama sonunda bölge mdürü gitti yerine şeker gibi biri geldi şükürler olsun

yol mesafesi var evet ama ne güzel bankada memur olmuşsun çok güzel bi meslek sabret çok iyi yere geleceğini düşünüyorum

Bu prsikolojim bozuldu kavramı varya işte bu kavram hepimizin gereksiz insanlara değer verdiğinden kaynaklanıyor çünkü o sende bi hasar oluşturuyor. Artık benliğini özler hale geliyorsun sinirden ağlıyorsun mesela artık eskisi gibi gülemiyorsun falan filan ama en önemliside kendini kaybediyorsun kendini bulan varsa yapmaz artık da ben daha bulan bi insana rastlamadım..

benim kafamdan sürekli işi bırakmak geçiyor çünkü bana hem ruhen hemde bedenen zarar verdiğinin farkındayım

sadece işi bırakmakla her şeyin düzeleceğini düşünüyorsan bence bırak sağlığın daha önemli hele de ruh sağlıgını bozarsan bazen yardım almadn düştüğün durumdan kurtulamıyorsun bu yardımlar da ilaç tedavisi olursa zamanla daha yüksek dozlarda ilaç kullanımı gerekir v.s
başka bir iş yeri dene severek gidebileceğin calısabileceğin iş olabilir denemelisin kendin için en iyisi ne gelecekse onu yap

Allahaşkına memlekette işine güle oynaya giden kaç kişi var ki?? kaç kişi sevdiği istediği mesleği yapıyor??? iş dışındaki vakitlerini mesela haftasonlarını güzel geçirmeye bak, işle ilgili en ufak bir şey bile düşünme, at tamamen negatifleri... moralini bozma, İstanbul'da senin gibi kimbilir kaç bin kişi var o şekilde yolculuk yapan böyle düşün, benim arkadaşlarım var mesela... bankaya girmişsin,adımını atmışsın, belki şube değişikliği falan olur zamanla sabırlı ol...

tatlim bu durum cekilmez hal aldiysa isini birakmadan once bir uzmanla gorus yardim al. oyle hemen ilac vermezler korkma. kendini iyi hissetmene yardimci olurlar. ben ne yazikki is yuzunden sagligimi ciddi sekilde bozdum. keske basinda yardim alsaydim. geriye kalan hayatini guzel yasayabilmen icin is birakmak care degil ama bir uzmandan yardim almak care :))

sakınnnnnn:53: iş bırakmak ne demek.hemde ne güzel bir iş.öğle paydoslarında işyerinde tıkılıp kalma o aralarda çık dolaş zevkli hale getirmeye çalış.en kötü iş bile işsizlikten bin kat iyidir ki,senin işin herkesin arayıpta bulamadığı bir iş.haftasonları boşsundur ne güzel.bıraktığında daha çok bunalacağını unutma.şükret valla :) millet iş bulamıyo

Back