• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işe dönüş!11

pamukprensler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
261
2
96
Hatay
selam arkadaşlar bebişim 1 aylık daha ama ben tüm gün evde olmaktan o kadar sıkıldım ki.hamileliğim boyuncada çalışmadım hep raporluydum..1 ay sonra normal iznim bitiyor da acaba işe başlasam mı ki...bebiş çok küçük ama ne yapsam acaba.sizler ne zaman çalışmaya başladınız.önerilerinizi bekliyorum...:hulya:

benimde 30 nisanda işe başlamam lazım.evde olmaktan o kadar çok bunaldım ki anlatamam.ama diğer tarafta bebeğim 30 nisanda 3 aylık olacak ve onu kimseye emanet edemiyorum(güvenemiyorum).mecburen ücretsiz izne ayrılcam.tek umudum havaların bir an önce ısınması ve onunla yürüyüş yapmak

mrb meslektaşımkaydirigubbakcemile5 bende ne yapacağımı bilemiyorum.bakıcı sorunu da cabası ama evde durmak ta çok bunaltıyor.....sanırım bende bu durumda ücretsiz izne ayrılcam çaresiz. neyse en azından yaz mevsimi bol bol gezeriz bari....

doğuma kadar çalıştım,doğumdan sonra bebeğim 6,5 aylık olana kadar izinliydim
bu hafta işe başladım,çok uzun süreden sonra işe başlamak ve evde bir yarını bırakmak çok zor geldi
işimi çok seviyorum evdeki bunalımımdan kurtuldum
tek sorunum şuan gün içerisinde oğlumu çok özlüyorum sürekli onu düşünüyorum
tlf daki bebeğimin videolara resimlere bakıyorum

bence bırakma canım henüz çok küçük sana ihtiyacı var şuan ve kimse annesinden daha iyi bakamaz.mecbur tabi bırakacağız bir gün çalıştığımız için ama ne kadar çok yanlarında kalırsak o kadar iyidir bence imkanın varsa ayrıl ücretsiz izine.

mrb meslektaşımkaydirigubbakcemile5 bende ne yapacağımı bilemiyorum.bakıcı sorunu da cabası ama evde durmak ta çok bunaltıyor.....sanırım bende bu durumda ücretsiz izne ayrılcam çaresiz. neyse en azından yaz mevsimi bol bol gezeriz bari....

ben doğumdan sonra dr kontrolü dışında gezmek için ilk kez bu gün dşarı çıktımkaydirigubbakcemile3.sadece 1 saat dolaştık ama çoookk yoruldum.evdeki hareket azlığından herhalde.havalar güzel olursa bundan sonra hergün dışarıdayım hihoyyyt inşallah hem kilo vermeme de yardımı olur yürüyüşün

ben doğumdan sonra dr kontrolü dışında gezmek için ilk kez bu gün dşarı çıktımkaydirigubbakcemile3.sadece 1 saat dolaştık ama çoookk yoruldum.evdeki hareket azlığından herhalde.havalar güzel olursa bundan sonra hergün dışarıdayım hihoyyyt inşallah hem kilo vermeme de yardımı olur yürüyüşün

ne güzel!! ben bebişle hiç çıkmadım dolaşmaya 40 çıksın koyucam pusetine atıcam kendimi dışarıyasempatiksalakcinni.benim oturduğum yer deniz kenarı sahil kenti sahilde yürüyüşlere başlıcam.imşallah bikaç kilo da veririz.......kaydirigubbakcemile2

valla ben nerdeyse 1 yılı geçti evdeyim hiç de sıkılmadım.9 ay ücretsiz izin aldım ben normal iznim bitince.1 eylülde iş başı yapıcam ama hiç istemıyorum.ben evde kızımla beraber olmup her anına tanık olmaktan çok mutluyum.ilk 3 ay zordur kızlar sıkın dişinizi sonrası çok keyifli.

Back