- 15 Temmuz 2019
- 4.442
- 6.864
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Başkabl türlü ima edemem de direk söylesem daha iyi usluba dikkat ederek. Herkesi bilemem ama hoşuma gidiyor beni düşünerek ufakta olsa almasıSenin için önemli olan şeyler karşı taraf için önemsiz oluyor bazen. Erkekler böyle ince düşünceli olamıyor maalesef.
Ama sende çok istekliymişsin gibi görünmeden, böyle böyle oldu senden de beklerdim açıkçası demelisin.
Bazen dürtmek lazım.
3,5 sene az bir süre değil. Yontmak senin elinde.
Çiçek soran 40 yasinda bir adamdı kız yok zaten bugum daha basladi diğerleri evli ama onlardan öyl bisey duymadim kendime yollayip napim ya gercekten bunu yapan ruh hastalari var miSende kendine çiçek yolla işyerindeki kızlar sussun böylece huzura kavuş, hem de nisbet yapmış olursun o çiçek soran kızların sevgilisi dahi yoktur sanırım seni kıskanıp eksik buldukları söyleyip morelini bozmak istiyorlar
Sende gereğini yao o zaman
Aaaa adam sevgilin var mi diye yoklamis tirbiyesizÇiçek soran 40 yasinda bir adamdı kız yok zaten bugum daha basladi diğerleri evli ama onlardan öyl bisey duymadim kendime yollayip napim ya gercekten bunu yapan ruh hastalari var mi
Yani o kadar değil elbette ama çiçek sonucta tek tuşla alınabilen ve fiyati uygun olabilen bir şey hic bir şey mi beklemeyelim
25 yaşım valla cok şey yaşadım ve ilk kez sevdim değer veriyorum aynı şekilde değeri istiyorum. Belki de ben böyleyim bilmiyorum incelik istiyorum. Dedigim gibi değer veriyor bana o yüzden sizlere sordum saçmaliyor muyum böyle düsünerek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?