Isabellanın dıyet gunlugu

Ayy ne güzel yaa valla çok özendim şuan kuzu tadını çıkar , çok eğlen inşallah:KK200:
benim bu yaz şuan için bir tatil planım olamıyor :işsiz:
Bakalım inşallah eğlenırım.
Çok zordu bu sene benom için .
Yıllar sonra ilk defa yurtdışına çıkıcam.

Kızlar var ya kafayı yemek üzereyim artık 😅 1 hafta önce 55.5 olan kilom bu sabah 56.5 olmuş. Ya boğazımdan yemek geçmiyor neredeyse bu kilo nasıl geri gelebilir ya. 🤦

Yediğim bir waffle bana bir kilo olarak mı geri dönüyor anlamıyorum. Sadece kahvaltı yaptığım bir günün akşamında sadece bir waffle yedim. E ben pilatese gidiyorum yetmiyor 6 bin adım atıyorum yine de bana kilo olarak dönmesi çok saçma geliyor ya. Bir de diğer günler de sadece kahvaltı yapıyorum, akşam da işte yoğurt vs ile geçiyor. Başkası olsa erdirdi şimdiye kadar.

Sorun bende mi nerede yanlış yapıyorum ya 😅

Kızlar var ya kafayı yemek üzereyim artık 😅 1 hafta önce 55.5 olan kilom bu sabah 56.5 olmuş. Ya boğazımdan yemek geçmiyor neredeyse bu kilo nasıl geri gelebilir ya. 🤦

Yediğim bir waffle bana bir kilo olarak mı geri dönüyor anlamıyorum. Sadece kahvaltı yaptığım bir günün akşamında sadece bir waffle yedim. E ben pilatese gidiyorum yetmiyor 6 bin adım atıyorum yine de bana kilo olarak dönmesi çok saçma geliyor ya. Bir de diğer günler de sadece kahvaltı yapıyorum, akşam da işte yoğurt vs ile geçiyor. Başkası olsa erdirdi şimdiye kadar.

Sorun bende mi nerede yanlış yapıyorum ya 😅
Tarti bozuk olabilirmi canim yada regl filan

Tarti bozuk olabilirmi canim yada regl filan
Yok canım ya keşke bozuk olsa 😂 öncesinde dambıl koyuyorum bakıyorum doğru mu diye. Tartılmak için reglimim bitmesini beklemiştim o yüzden o seçeneği de eledim.

Cidden artık sinirlerim bozulmaya başladı, bir insan nasıl aç kalarak kilo alır 🤷 ciddi ciddi sadece kahvaltı ile duruyorum üzerine günde sayısını bilmediğim kadar emziriyorum, hiç oturmuyorum. Parka çıksam en az 4 bin adım atıyorum ve 1 gün arayla pilatese gidiyorum. Kalori açığı desen var, yemek desen yok. Eee niye gitmiyor hatta aksine geri geliyor bu kilolar🫣

Yok canım ya keşke bozuk olsa 😂 öncesinde dambıl koyuyorum bakıyorum doğru mu diye. Tartılmak için reglimim bitmesini beklemiştim o yüzden o seçeneği de eledim.

Cidden artık sinirlerim bozulmaya başladı, bir insan nasıl aç kalarak kilo alır 🤷 ciddi ciddi sadece kahvaltı ile duruyorum üzerine günde sayısını bilmediğim kadar emziriyorum, hiç oturmuyorum. Parka çıksam en az 4 bin adım atıyorum ve 1 gün arayla pilatese gidiyorum. Kalori açığı desen var, yemek desen yok. Eee niye gitmiyor hatta aksine geri geliyor bu kilolar🫣
Günaydın canım :)

İnsan çok sinir oluyor biliyorum. benim de çok ağır ve yavaş ilerliyor bu durum.
bayram tatilinde evdeyim diye düzenim bozuldu , hemen farketti.
yaa gerçekten çok can sıkıcı

Ama sen bana göre daha disiplinli gibisin bu konuda , burada gördüğüm kadarıyla.
aç duruyorsun gerçekten.
Neden veremiyorsun şuan da bende şaştım.
şimdiye kadar başladığından beri ne kadar gitti ?
Bende kolay kolay kilo verebilen biri değilim , zaten 3, 5 kilo fazlası olan ve bunu vermeye çalışan insanlar kiloyu hiç kolay veremiyor bunda çok eminim artık.
Tv de bir uzmandan da dinlemiştim bu yorumu.

Günaydın canım :)

İnsan çok sinir oluyor biliyorum. benim de çok ağır ve yavaş ilerliyor bu durum.
bayram tatilinde evdeyim diye düzenim bozuldu , hemen farketti.
yaa gerçekten çok can sıkıcı

Ama sen bana göre daha disiplinli gibisin bu konuda , burada gördüğüm kadarıyla.
aç duruyorsun gerçekten.
Neden veremiyorsun şuan da bende şaştım.
şimdiye kadar başladığından beri ne kadar gitti ?
Bende kolay kolay kilo verebilen biri değilim , zaten 3, 5 kilo fazlası olan ve bunu vermeye çalışan insanlar kiloyu hiç kolay veremiyor bunda çok eminim artık.
Tv de bir uzmandan da dinlemiştim bu yorumu.
Günaydın canım 🌸 valla huni takıp gezeceğim artık bu konuda😂 bak mesela bayramda vs hiç tatlı yemedim hamur işi yemedim bir arkadaşlarla çay icmeye gittik orada işte bir kez yedim. Ama o gün hiçbir şey yemiyorum mesela sadece kahvaltı.

Zaten sabah kahvaltısını 11-12 gibi yapınca bir daha çok geç yiyorum. Akşam 5 gibi yoğurt yiyorum mesela sonra zaten oğluşun peşinde koşmaktan halim kalmıyor.

57.7 ile başladım ve geçen hafta 55.5ti kilom ama dün bir baktım 56.5 olmuş. 3 seans pilatese gittim ve hem o günler hem pilates olmayan günler 6 bin küsur adım atıyorum oğlanın peşinde dışarıda. Yani hem yemeyip hem kalori yakıp nasıl kilo alıyorum anlamadım 😅😂😂

Back
X