Anket iş yerinizde çalışan erkeklerin size bakması hoşunuza gider mi?

iş yerinizde çalışan erkelerin size bakmaları, iltifat etmelir hoşunuza gider mi?

• evet gider.

OY: 9 12,3%
  • evet gider. teşekkür ederim

OY: 3 4,1%
  • hayır gitmez.

OY: 19 26,0%
  • hayır gitmez.ters ters bakarım.hatta çok bakarsa bide laf sokarım.

OY: 31 42,5%
  • tepkisiz kalırım.

OY: 11 15,1%

• Ankete Katılan
    73
Aslında bakış açısına bağlı.. Sapıkça bakıyorsa anlaşılır zaten.. klava:

ben zaten çok ters biriyimzemuszemus,ben hiç umarsamam:sinifsinif:,ama eğer farkına varırsam,yada hisedersem:jeyyar:,çok fena şekilde azarlarımlmaz:,gerekirse de kaba küvet te kulanırım:lepi:,hiç afetmemlmaz:

ne münasebet yaa...hiç de hoşuma gitmez zaten bakış vardır bi de bakış vardır..ben anlrım zaten bakışdan ne olduğunu...gerekmez ...mümkünse hiç bakmasın...beni de dellendirmesinler...:mymeka:

benim evli oldugumu bilerek bakiyorsa zamani gelince laf batiririm söylerim, cok rahatsiz olurum ben böyle bir durum olsa

belki beğenilmek insanın hoşuna gider ama işyerindeki arkadaşlarımı ailemden biri gibi görmek isterim. cünkü ailenden cok onlarla görüşüyorsun

işyerimde erkek yok,daha doğrusu patron var ama onunda o taraklarda bezi yok zaten

diğer türlüde bakılmak hoşuma gitmez rahat giyinemezdim heralde..

işyerimde tanıştığım biriyle evlendim..ama o ilk görüşte aşktı:)
bekarken neysede hala daha bakanlar oluyor..hatta böyle dolunay hanım nasılsınız,yok memleketiniz nereli oooo hemşeriyiz
muhabbetlerinden sıkıldım..benim yaşımda çocukları olanlar bile acayip ilgililer..inşallah ben yanlış anlıyorumdur..

çogunlukla işyeri dahi olsa bölümüm dışındakilerinin çoğunun seslenişini duymamazlıktan geliyorum.

kesinlikle hoşuma gitmez rahatsız olurum
birde zorla konusmaya çalışırlar ya ıyyy

bir gün bir çocuk yazınız çok güzelmiş dedi, sanki küfretti birşey demedim ama bozuldum fazla yanaşan olunca kaçıcak delik arıyorum. Allahtan yeni bankolar biraz yüksek :bbo:

Bu ne katılık desinler ne olacak sende espriyle dalga geç..Bakalım zeka seviyesi ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…