Anket iş yerinizde çalışan erkeklerin size bakması hoşunuza gider mi?

iş yerinizde çalışan erkelerin size bakmaları, iltifat etmelir hoşunuza gider mi?

• evet gider.

OY: 9 12,3%
  • evet gider. teşekkür ederim

OY: 3 4,1%
  • hayır gitmez.

OY: 19 26,0%
  • hayır gitmez.ters ters bakarım.hatta çok bakarsa bide laf sokarım.

OY: 31 42,5%
  • tepkisiz kalırım.

OY: 11 15,1%

• Ankete Katılan
    73

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
arkadaşlar iş yerinizde çalışan erkelerin size bakması , iltifat etmeleri hoşunuza gidermi. yoksa tepkimi gösterirsiniz.

iş yerimde değil gheryerde insanların bana imrenerek bakması hoşuma gider:)))
ama erkekler olunca değişiyor konu çünkü iş yerindeki herkez benim için kardeşimdir... onları kardeş gibi görürüm yeri gelince bugün bu bluzun altın abu pantol yakışmışmı .. hattaa ojemin rengi uymuşmu diye sorarım çekinmem çünkü onlarla kardeş gibiyim ve hepsini tek tek çok severim..

benim hiç hoşuma gitmiyo . çünkü acayip bi şekilde bakıyolar ya. yiyecekmiş gibi . fırsatınıda bulursam laf vermeyi düşünüyorum. klava:

benim de hoşuma gitmez heralde bakmaları.zaten benim olduğum birimde çalışanlar evli barklı adamlar.zaten nişanlımın da aynı meslekte ve aynı birimde olmamızdan dolayı da bişey demiyorda olabilirler.aman zaten biz de herkes kendi halinde dertleriyle uğraşıyorlar:)))

bizimkilerde hep evli, hatta boylarınca çocukları var ama adamlar umrsamıyo ki . ne denir bunlara bilmiyom . acayipte rahatsız oluyorum. koridorda yürümeye çekiniyom .:1no2:

bizimkilerde hep evli, hatta boylarınca çocukları var ama adamlar umrsamıyo ki . ne denir bunlara bilmiyom . acayipte rahatsız oluyorum. koridorda yürümeye çekiniyom .:1no2:

biz de aslında karakolda var yeni gelenler onlar çok lakayit,onlara bakarsan şakasına takılıyorlar saçma sapan konuşuyorlar.ama ağızlarının payını verip susturdum onları.şimdi kimse ağzını açıp günaydın bile demiyorlar bana o kadar kırgınlar.ben üzülceğime onlar üzülsün dedim...hakediyorlar :roflol:

beğenılmek her kadının hoşuna gider.karşımdakı ınsan düzgün bir şekilde bunu söylerse teşekkür ederım.ama sulu sulu çok şık olmuşsunuz,çok güselsınız yok şöyle, yok böyle derse verırım azının payını.kimse alamaz elimdenKötü Kazen

bir gün bir çocuk yazınız çok güzelmiş dedi, sanki küfretti birşey demedim ama bozuldum fazla yanaşan olunca kaçıcak delik arıyorum. Allahtan yeni bankolar biraz yüksek :bbo:

kim bakarsa baksın ben bakmadıktan sonra umurumda olmaz...

Gitmez abazalardan hiç hoşlanmam biri bana bakacaksa ilk önce ben ona bakmalıyım
bugüne kadar hiç kimseye bakmadım
işte o dediğim gün bakacam şakkıdı

Hoşuma gitmez ne münasebet,hele evli olduğumu bile bile rahatsız edici bakışlara devam ederlerse tepkimi koyarım..
Çalışmamızı kişiliğimizi duruşumuzu taktir etmeleri başka birşey tabi..
Ama üstümle başımla kaşımla gözümle ilgilenip iltifat etmelerini tasvip etmem rahatsız olurum

hayır gitmez.ters ters bakarım.hatta çok bakarsa bide laf sokarım.

iltifat bakmayı geçtim gözle taciz var devamlı dürüst olmak gerekirse bazen iyi oluyor kendimi iyi hissediyorum zaten biz kadınlar neden güzel giyinmek için uğraşırızki başka

çalışmıyorum
ama çalışmış olsaydım ve
hayır gitmez.ters ters bakarım.hatta çok bakarsa bide laf sokarım.
bu durumla karşılaşsaydım o herifi bi güzel hastanelik ederdim
32 kaburgasını kırarak:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…